nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 nasıl kopardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 halısahada dönderdim dizimi, halbuki o kadar dönmemesi gerekiyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Holy said: ön çapraz bağlarım bozulmuş yenisini taktırdım. of ön çapraz bağını koparmasın kimse, çekilir çile değilmiş. Geçmiş olsun abi. Kim döndertdi Screwy hariç ifadesini alalım hemen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Sanıyorum 2 haftadır evde yemek yapmadım. Baya tatsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 köfte yabıcam ben şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ulan ne çilesi varmış bu stark ailesinin yaaa...beni gerdi lan okuya okuya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 kendi kendime göz göre göre çektirdiğim azap... düşmana ihtiyacım yok benim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Ofisimi lise arkadaşlarım bastı günbük O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 günlük dasa yine yok lan adam çilehaneye çekildi gene ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ev aramak, bulmak, emlakçıklarla yüz göz olmak, taşınmak, doğalgazı açtırmak, elektriği açtırmak... dünyanın en iğrenç işleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 erkeğim alkol alır cesaretle söyleritm ben herşeyi içimi dökerim bu laflar sadece karşındakine açılmak için kullanılmaz bunu unutmayın gün gelri başka şeyler için kullanmak istersiniz ama ı ıh yapmazsınız ufacık şeye bile "yeterli benim için" diyecek durumdasınızdır acizlik belkide belkide bağımlılık belkide ihtiyaç belkide aptallık ayılmak için yediğin tokatların (fiziksel yada değil hepsini yedim) haddi hesabı olmaz ama yinede ayılmazsınız boşversen be aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ayhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 günlük naber lan, biraz post kasayım diyorum ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 bugün sabahlamıcam negzel dimi günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feliss Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Çok mutluyum. Daha ne olabilir ki günlük. Gülmekten yüzümü kırıştıran adam bugün de ağlatabilirdi beni bu yazıyı yazarak. Muhteşem bir ilkti bunu okumak. http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=25558374 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 merhaba günlük. resmen dünyadaki en tatlı erkeği buldum. kesin bir boku çıkacak ya korkuyorum. bir insan bu kadar kibar, komik, sevimli olamaz. ve resmen gördüğüm en güzel sırt, popo ve kollara sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 sırt yani. sırt ne kadar güzel olabilir ki abi. ama çok güzel resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 şunu bi erkek yazsa ırz düşmanı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 gay alert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Sparkcaster said: şunu bi erkek yazsa ırz düşmanı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 merhaba günlük. resmen dünyadaki en tatlı kadını buldum. kesin bir boku çıkacak ya korkuyorum. bir insan bu kadar kibar, komik, sevimli olamaz. ve resmen gördüğüm en güzel bacak, popo ve memelere sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ehlen günlük. sonunda nahiyenin en güzel eşeğini buldum. kesin bi boku çıkacak ya korkuyom. bi eşşek buadar uysal, tatlı, sevimli olamaz. ve cismen gördüğüm en güzel gulak, sırt ve popoya sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 merhaba günlük. resmen dünyadaki en tatlı hamburgeri buldum. kesin bir bir şey çıkacak ya korkuyorum. bir hamburger bu kadar büyük, lezzetli, ucuz olamaz. ve resmen gördüğüm en güzel köfte, ekmek ve domatese sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 hepiniz ayısınız!!! diye standart tepki gelcek şimdi beni bağlamaz ben zaten altun ayıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ayi olsan neyse de ayilarsin direkt sen. etkin daha büyük, cok sükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar