feliss Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Daha 1.sınıf 1.dönem ders seçimleri ayaklarına kara sular indirdiyse bu okulda değil çift anadal, yandal bile yapılmaz bunu gelecek senelerde hatırla. Okulun diline alış kardeşim her seferinde kahkahadan boğulacak hale gelme. Registerdan sonra kaydını advisora approve ettirmezsen o dönem derse giremezsin. Dediler. Sonraki yıllarda önemli olcakmış bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 günük bi sürü masraf yaptım lan bugün. bi de notebook alacaz. söz verdik. girdi dolar da bi tarafıma. sadgfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 çok aptalca gelen bişi yaptım, can sıkıntısına veriyorum biraz. nolcak merakla bekliyorum... bi de yarın işe gitmek çok zor geliyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 hohohoho,bugün erken yatmayı planlıyorum günlük,kendime bi kıyak geçeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 evimde yıldızlı ve balıklı buz tartışması yapıyoruz 2dir. allah sonumuzu hayır etsin. "BALIKLI BUZ DEĞİL YILDIZLI BUZ KOYSANA!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 çok komik bi olay oldu bugün sdf. pardon dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 anlat dememizi mi bekliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 üçyüzotuzüç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 abi bitti ben de bittim. sabahın köründen beri tiner ve sentetik ne varsa soluduk ama. bi ara kafalar o kadar salaktı ki ama ben ustaya dolar neden 1,85 oldu onu sordum. sonra bunun iş yapan bi arkadaşını arayıp "olm dolar 1,85 oldu biliyon mu?" diye aradık. adam "ABÜ BEN ÜŞ YAPUYOM!! SIVA YAPUYOM!!!" dedi her ısrarlı soruşumuzda. sonra pizza söyleyip recep ivedik izledik, ya da daha doğrusu usta recep ivedik izlerken ben neye güldüğünü anlamak için ustayı izledim. bu arada süper adam lan. bayağı şahane iş çıkarttı. bi de dinliyor. yani diyorsun bunu yapma, yapmıyor. iş bitiyor. senle birlikte dalıyor temizliğe. bi tabakları yıkamadı diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ustayı çağır patiye gelsin :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 valla gelse yazar bence. gerçi sibi ne abi falan diyebilir. ama çok çalışkan, eğlenceli bi adam lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Trans said: hohohoho,bugün erken yatmayı planlıyorum günlük,kendime bi kıyak geçeyim şu lafımın üstüne hala yatmamam kendime küfür gibi bişey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 kermit said: evimde yıldızlı ve balıklı buz tartışması yapıyoruz 2dir. allah sonumuzu hayır etsin. "BALIKLI BUZ DEĞİL YILDIZLI BUZ KOYSANA!" Bizimkiler direk küp şeklinde =((( Bazen siz zenginlere çok özeniyorum.........,,,,,,,,,,,,........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 idmana gitmek icin hazirlanip evden ustume hic bisey almadan ciktigimi fark ettim. KOCAMAN CANTAYI NASIL UNUTURUM LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 iş lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 sıkıldım artık salakça şeylere saplanıp kalmaktan.kendime yeni bir ben lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 kermit said: evimde yıldızlı ve balıklı buz tartışması yapıyoruz 2dir. allah sonumuzu hayır etsin. "BALIKLI BUZ DEĞİL YILDIZLI BUZ KOYSANA!" -hangisinden koydun?! -abim... bi balikli bi yildizli :(( yildizlidan kalmamis.... - tamam simdi bi tane daha balik getirsene! dsfkjsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Günlük... BSA imiş. peh kıçımın kenarı. millete ofiste herkese linux kullandırabilseydim kıçımla gülecektim bu salaklara şimdi. işin yoksa evrak toparla =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 piyalepiyale said: çok komik bi olay oldu bugün sdf. pardon dün. seyi mi diyosun... sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Demeyin bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 vaniLLe said: piyalepiyale said: çok komik bi olay oldu bugün sdf. pardon dün. seyi mi diyosun... sdfdsf evet şeyi dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 eed o cok komikti hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Bugün baya az iş yaptım. Aferin bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 dasaaa said: abi bitti ben de bittim. sabahın köründen beri tiner ve sentetik ne varsa soluduk ama. bi ara kafalar o kadar salaktı ki ama ben ustaya dolar neden 1,85 oldu onu sordum. sonra bunun iş yapan bi arkadaşını arayıp "olm dolar 1,85 oldu biliyon mu?" diye aradık. adam "ABÜ BEN ÜŞ YAPUYOM!! SIVA YAPUYOM!!!" dedi her ısrarlı soruşumuzda. sonra pizza söyleyip recep ivedik izledik, ya da daha doğrusu usta recep ivedik izlerken ben neye güldüğünü anlamak için ustayı izledim. bu arada süper adam lan. bayağı şahane iş çıkarttı. bi de dinliyor. yani diyorsun bunu yapma, yapmıyor. iş bitiyor. senle birlikte dalıyor temizliğe. bi tabakları yıkamadı diyebilirim. O USTA BENDİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar