Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Daha 1.sınıf 1.dönem ders seçimleri ayaklarına kara sular indirdiyse bu okulda değil çift anadal, yandal bile yapılmaz bunu gelecek senelerde hatırla. Okulun diline alış kardeşim her seferinde kahkahadan boğulacak hale gelme. Registerdan sonra kaydını advisora approve ettirmezsen o dönem derse giremezsin. Dediler. Sonraki yıllarda önemli olcakmış bak.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bitti

ben de bittim.

sabahın köründen beri tiner ve sentetik ne varsa soluduk ama. bi ara kafalar o kadar salaktı ki ama ben ustaya dolar neden 1,85 oldu onu sordum. sonra bunun iş yapan bi arkadaşını arayıp "olm dolar 1,85 oldu biliyon mu?" diye aradık. adam "ABÜ BEN ÜŞ YAPUYOM!! SIVA YAPUYOM!!!" dedi her ısrarlı soruşumuzda. sonra pizza söyleyip recep ivedik izledik, ya da daha doğrusu usta recep ivedik izlerken ben neye güldüğünü anlamak için ustayı izledim.

bu arada süper adam lan. bayağı şahane iş çıkarttı. bi de dinliyor. yani diyorsun bunu yapma, yapmıyor. iş bitiyor. senle birlikte dalıyor temizliğe. bi tabakları yıkamadı diyebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

abi bitti

ben de bittim.

sabahın köründen beri tiner ve sentetik ne varsa soluduk ama. bi ara kafalar o kadar salaktı ki ama ben ustaya dolar neden 1,85 oldu onu sordum. sonra bunun iş yapan bi arkadaşını arayıp "olm dolar 1,85 oldu biliyon mu?" diye aradık. adam "ABÜ BEN ÜŞ YAPUYOM!! SIVA YAPUYOM!!!" dedi her ısrarlı soruşumuzda. sonra pizza söyleyip recep ivedik izledik, ya da daha doğrusu usta recep ivedik izlerken ben neye güldüğünü anlamak için ustayı izledim.

bu arada süper adam lan. bayağı şahane iş çıkarttı. bi de dinliyor. yani diyorsun bunu yapma, yapmıyor. iş bitiyor. senle birlikte dalıyor temizliğe. bi tabakları yıkamadı diyebilirim.

O USTA BENDİM
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...