knox Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 haydeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 AHAHAHAHAH its a whale çok şürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Kahvaltı niyetine ekmeğin arasına küçük hobbyler koyup yedim ahaushau bugün çalışmayacağım diyince tam tembel oluyorum yafz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 sesu said: AHAHAHAHAH its a whale çok şürün. O HALDE MSN ALABİLİR MİYİM PEKİ!!!! mentor tarafından editlenmiştir: bu kadar fazla heves göstermen doğru değil. not düşmeyi uygun buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ''evet, sirindir.'' diyeceksin. mentorun olarak ben de bu notu düsmeyi uygun gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 sesu said: AHAHAHAHAH its a whale çok şürün. VE BEN DE ŞÜRÜNÜM! yine editlendi: yine olmadı evlat. yine olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 kıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 dasaaa said: sesu said: AHAHAHAHAH its a whale çok şürün. VE BEN DE ŞÜRÜNÜM! yine editlendi: yine olmadı evlat. yine olmadı hayor tarkancigim hayor. olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 goldbären said: beyler size günün faili: bugün kirli tişörtleri makinaya atarken içlerinden birinin önünde kocaman beden etiketinin hala durduğunu farkettim. sonra "ulan insanlar benimle niye konuşmuyor" diyorum. sabah evden çık otobüse bin derse gir çık geri otobüse bin abv rezalet resmen. nasıl görmemişim ya haha beden de beden olsa. şöyle bir etiket XXL XXL XXL XXL XXL XXL XXL XXL XXL XXL ondan sonra insanlar niye konuşmuyor? hahaha FAIL. Bi bonziyi haketti bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 kurumsal sirket mualakatlari :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 dün ve bugün ancak bu kadar iyi olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 bilgisayar basında zorunlu vakit geçirdiğim zamanlar tek ugrak yerim günlük nagberz?usis nayt out başlamasına 12 dakika varken karmaya olan inancım pek arttı ama üstüne bi tütütü allah bozmasın dememek olmaz.türk kültüründe karma böle bişi çünkü. hay bin kunduz//irin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 bugün çok şeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ya erken kalkmaya alıştım, erken yatıyorum ondan hep hafta içi. şimdi acayip uykum geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 uyku düzenim şaştı benim,sabah 6 da yatıyorum ama öğlen 12 de kalkıyorum yine :( 8 saat bari uyuyabilsem lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Su saatte kafa iyiyken yapilmayacak seyleri yapmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 evet. mesela uyuyabilin en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 he ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 hentai endüstrisi için büyük gün günlük, dokunulabilir 3d karakterler: http://www.youtube.com/watch?v=HINWoOyZIwY&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 dasaaa said: sesu said: AHAHAHAHAH its a whale çok şürün. VE BEN DE ŞÜRÜNÜM! yine editlendi: yine olmadı evlat. yine olmadı ben de şükrüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 sen amerikalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ne yapiyorum ben?. off allahim cok kötü birsey yaptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 sırf beleş protokol var diye şebnem konserine gidiyorum. severim de aslında ablayı http://galeri4.uludagsozluk.com/109/rock-abla_161787.jpg http://2.bp.blogspot.com/-ZDV57MUwU3o/Th1i-CAVEnI/AAAAAAAABXo/5phSTaptGcc/s1600/272928111.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ikinciye ağlayarak güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 nihayet uzun mesafemi yaptım yine. oh be. şimdi wokta bişeyler yapıp yemeli acıktım bre =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar