Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

o değil de günlük dün gece yatarken tam uykuya dalacam, manyak kedinin teki viyaklıyo. "noluyo lan?!" diye ayaklandım, bi baktım ki salak hayvan odamın camından dalmış aşağıda kilerin oraya inmiş salak salak bana bakıyo. gittim kovdum bunu, cam açık uyumaya devam. yine tam dalacam aynı ses. "fuuuuuuuuuuuuuuu" modunda gittim bi bardağa su doldurdum bunu bu içeri girmeden bi ıslattım. 10 dk sonra yine geldi viyaklıyo. "lan bu hamile galiba" diye düşünüp hava sıcak da olsa camı mamı kapadım direkt giremesin diye.

sabah uyandım işe gelecem, tam çıkıcam, bu sefer bizim dün geceki salağın girmeye çalıştığı kilerden vik vik yavru sesi geliyo. "hah, dedim sçtın şimdi." kilerin içi kıyamet gibi her türlü saçmalık var üst üste alt alta böle. bulamadım hayvanı, halen vikliyo.

iki gündür de evde kimse yoktu bu arada. salak kedi bizimkiler evdeyken çaktırmadan girmiş, sonra kaçmış, sonra bizimkiler kapı pencere ne varsa kapayıp tatile gitmiş bu yavru da orda kalmış. en sonunda ben de gittim odanın camını açtım, kilerin kapıyı da araladım. bakalım eve dönünce nası bi manzarayla karşılaşacaz. pirelenmezsek iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

wastyrx said:

Şeytan diyor git saçını kısacık kestir yea >.<

ben yaptım bunu
30 cm falan saçım vardı
kaldı 5cm
tavsiye ederim

Benim saçım uzun değil ama şimdi ekim gibi bankalara anlaşma yapmaya falan gitmem lazım oraya takım elbiseli at hırsızları gibi gitmek pek hoş gözükmez diye kestiremiyorum. :/
Sosyal ağlarda paylaş

aynı şeytan bana da ağız yaptı, gelmiş "kestir la şu saçı karı gibi olmuşsun" falan dedi küfretti, dedim ağzını topla fena olur, bu başladı nolur naparsın zayıf zavallı ölümlü filan diyo, dedim olm bak sinirlenince gözüm kararır benim pişman ederim seni dedim, sonra itişmeye falan başladık

beğenirseniz devamını yazarım
devamı çok heycanlı
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

aynı şeytan bana da ağız yaptı, gelmiş "kestir la şu saçı karı gibi olmuşsun" falan dedi küfretti, dedim ağzını topla fena olur, bu başladı nolur naparsın zayıf zavallı ölümlü filan diyo, dedim olm bak sinirlenince gözüm kararır benim pişman ederim seni dedim, sonra itişmeye falan başladık

beğenirseniz devamını yazarım
devamı çok heycanlı

beğendim ben devam et.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...