yav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 wastyrx said: Şeytan diyor git saçını kısacık kestir yea >.< ben yaptım bunu 30 cm falan saçım vardı kaldı 5cm tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Ben yapamıyorum, sanırım 60 65 cm saçım var.Satsam en az 1000 lira eder diyorlar da satamadım bir türlü, yemiyor.5 sene oldu lan saçsız nasıl olurum onu bile bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 bradleyi sevmem ama erkekte maks saç uzunlugu bu tarz olmalı onun harici 50-60 cmlerde olan saçlar erkek ırkının %90 ına net yakışmıyor komik duruyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 http://www.hellomagazine.com/imagenes/profiles/jeff-bridges/5406-jeff-bridges-profile.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 misal güzel örnek jeff abim 60cm saçı olsa olmazd sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 http://lazydabbler.files.wordpress.com/2011/01/the-dude.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 uzun saç herkese gitmez 60 cm saç kimseye gitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ccc khal ccc http://hobohacker.com/khal-drogo-hairtoys.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 deathblade var mesela.sürekli fön çekiyo saçlarına bu mu lan delikanlılık sdfsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 bana göre şu gayet gider erkeklere http://www.exposay.com/celebrity-photos2/antonio%20banderas.jpg yada şu antonio abimizin desperado filmindeki at kuyruğu yaptığı hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 erkeklere gider diye bisey yok. gideni var gitmeyeni var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 mesela bende olmuyo uzun saç hoca. emrah - zeki müren arası bişey oluyorum saçı uzatırsam. çok gür saçlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 o değil de günlük dün gece yatarken tam uykuya dalacam, manyak kedinin teki viyaklıyo. "noluyo lan?!" diye ayaklandım, bi baktım ki salak hayvan odamın camından dalmış aşağıda kilerin oraya inmiş salak salak bana bakıyo. gittim kovdum bunu, cam açık uyumaya devam. yine tam dalacam aynı ses. "fuuuuuuuuuuuuuuu" modunda gittim bi bardağa su doldurdum bunu bu içeri girmeden bi ıslattım. 10 dk sonra yine geldi viyaklıyo. "lan bu hamile galiba" diye düşünüp hava sıcak da olsa camı mamı kapadım direkt giremesin diye. sabah uyandım işe gelecem, tam çıkıcam, bu sefer bizim dün geceki salağın girmeye çalıştığı kilerden vik vik yavru sesi geliyo. "hah, dedim sçtın şimdi." kilerin içi kıyamet gibi her türlü saçmalık var üst üste alt alta böle. bulamadım hayvanı, halen vikliyo. iki gündür de evde kimse yoktu bu arada. salak kedi bizimkiler evdeyken çaktırmadan girmiş, sonra kaçmış, sonra bizimkiler kapı pencere ne varsa kapayıp tatile gitmiş bu yavru da orda kalmış. en sonunda ben de gittim odanın camını açtım, kilerin kapıyı da araladım. bakalım eve dönünce nası bi manzarayla karşılaşacaz. pirelenmezsek iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 yıl 2011 millet forumdan sevgili yapıyor biz kate upton epreşışın geziyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 siskosun o yüzden. günlük cuma günü kopuyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 madalya geldi günlük,kutlamalar başlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 nüfus müdürlüğüne gittim sırada 107 kişi vardı günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 az önce ingilizce isvecdeki bir elemanla net session yaptik. biri görse beni ingilizce konusurken heralde agzima burnuma dalardi. cok kötü ingilizcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 yav said: wastyrx said: Şeytan diyor git saçını kısacık kestir yea >.< ben yaptım bunu 30 cm falan saçım vardı kaldı 5cm tavsiye ederim Benim saçım uzun değil ama şimdi ekim gibi bankalara anlaşma yapmaya falan gitmem lazım oraya takım elbiseli at hırsızları gibi gitmek pek hoş gözükmez diye kestiremiyorum. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 aynı şeytan bana da ağız yaptı, gelmiş "kestir la şu saçı karı gibi olmuşsun" falan dedi küfretti, dedim ağzını topla fena olur, bu başladı nolur naparsın zayıf zavallı ölümlü filan diyo, dedim olm bak sinirlenince gözüm kararır benim pişman ederim seni dedim, sonra itişmeye falan başladık beğenirseniz devamını yazarım devamı çok heycanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Birden hasta oldum yaa. Boğazım çok kötü ühürüy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 geçmiş olsun naz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 yarışmaya pek bişey kalmadı. 3 defa toplantıya katılmadım. ama mimar egosu yüzünden yine bezdim. yapsınlar toparlayayım mantığına döndüm. istediğim hiçbişey olmadı. neyse gösterime kasıcaz artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Saeros said: aynı şeytan bana da ağız yaptı, gelmiş "kestir la şu saçı karı gibi olmuşsun" falan dedi küfretti, dedim ağzını topla fena olur, bu başladı nolur naparsın zayıf zavallı ölümlü filan diyo, dedim olm bak sinirlenince gözüm kararır benim pişman ederim seni dedim, sonra itişmeye falan başladık beğenirseniz devamını yazarım devamı çok heycanlı beğendim ben devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar