SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 kühoş dedin, şimdi sen düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Fake misin sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ben çok feykim o kadr feykim ki bi yıldır sen feykmisin muhabbeti çekiyorum düşün artık o derece feykim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 O zaman naber ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 dasaaa said: wastyrx said: blabla eileithyia said: pıh. jefferson airplane kafasındayım 500küsür puanla tercih yapmadım haftasonu samsuna dönücem ramazan bitmek bilmedi yaa aşti'de yanlışlıkl şort giymişim gözleriylen yediler valla hadi bide güzel olsa bacaklarım sigara diye pall mall içen bir kuzenim var o derece mallık var genlerde şimdi ne yapacağım bri sahura kalkayım uyumadan Gel çalıştırayım seni! asfasd O_O abi bu söz çok yanlış anlaşılabiliyor yalnız. Ahaha naalakası var yea ucuz iş gücü lazım ankara diyince iş vereyim dedim bende sdf Yetişemiyoruz olm daha çok adam lazım. Bi okulu neyim bitirsin fedeyi bizim şirkete ofisboy olarak alacam mesela ben ama ne zaman tam bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Ha bide gelir mi onu da bilmiyorum. Gelir bence ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ofis görl olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Çok az excel kullanabiliyorsan ol :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 çok pis aytiicilik yaparım. maaşı gonuşuruz. sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 günnük kararlılığı seviyorum da neden hayatımın her yönünde bu kararlılığı gösteremiyorum, onu anlamıyorum. herkese zor gelen bişey; gece 00:30'da yatsam bile sabah 5:15'te kalkıp sporumu yapıyorum, kahvaltımı yapıyorum, duşumu alıyorum, 7:30'da işe gitmek için trene yetişiyorum falan ama herkese tırıvırı gelecek işlerde de tam tersiyim. yapmak gelmiyo içimden ya. bi şekilde yaptıktan sonra "ulan ne basit şeymiş, ne gerek vardı ki o kadar büyütmeye" diyorum kendi kendime... sçiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 anesthetize güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 porkupayn tiriğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 seviyyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Belge toplanacak ooof of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 2 gündür kaşlarımın ortası seğiriyor, camdan atlicam birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 kaşlarının ortasını al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Düzenli olarak yüzmek istiyorum ama bone takmam gerekmeyen hiç bir havuz yok. Alayı bone istiyor yüzmek için, çok tatsız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 aquapark' larda gerekmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 pogodi said: kaşlarının ortasını al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Pipet said: aquapark' larda gerekmiyor Hiç gitmedim ama orda sadece kayılmıyor mu? Ben böyle biraz derin havuz istiyorum yüzeyim, bone takılmasın, çok kimse de olmasın.. Çok şey istiyorum eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Bi haftada 1-2 kilo verebilicek miyim acaba çok merak ediyorum. Tatile kilo vermeye gidiyorum resmen nasıl olucaksa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 bir ömürde öğrenmek için, görmek için çok çok çok fazla şey var. 70-80sene dediğin hiç bir şey. zaten verimli olabildiğin kısmı da 50-60sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 wastyrx said: Düzenli olarak yüzmek istiyorum ama bone takmam gerekmeyen hiç bir havuz yok. Alayı bone istiyor yüzmek için, çok tatsız.. benim bildiğim aquaparklardada istiyor bone olayı.sonuçta ordaki olimpik havuzlardada yüzmen için bone lazım. al abi sende bi tane bez bone,takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar