Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dev fareler bebekleri yedi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Başka bir konu başlığı altında Güney Afrika'nın Cape Town'dan ibaret olmadığını söylemiştim. Büyük çoğunluk sefalet içerisinde böyle iğrenç şartlarda yaşıyor.
Mesaj tarihi:
said:
. Anne ihmal sonucu ölüme sebebiyet vermek suçlamasıyla tutuklandı.

bunu diyecektim, o cocuk aglamistir bu olay sirasinda, tepkisiz kalacak degil. nasil duymazsin? ya da duymazliktan mi gelirsin.

herkesin annelik anlayisi farkli iste.
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

said:

bunu diyecektim, o cocuk aglamistir bu olay sirasinda, tepkisiz kalacak degil. nasil duymazsin? ya da duymazliktan mi gelirsin.

Soweto'da da bir bebek, annesi dışarıdayken farelerin saldırısına uğrayarak yaşamını yitirdi. Anne ihmal sonucu ölüme sebebiyet vermek suçlamasıyla tutuklandı.
Mesaj tarihi:
Tokasra said:

vaniLLe said:

said:

Soweto'da da bir bebek, annesi dışarıdayken farelerin saldırısına uğrayarak yaşamını yitirdi. Anne ihmal sonucu ölüme sebebiyet vermek suçlamasıyla tutuklandı.

said:
Uyandığında bebeğinin cansız bedeniyle karşılaşan Lunathi'nin 27 yaşındaki anne Bukiswa Dwadwa, şok içinde küçük kızın yanaklarının ve yüzünün büyük bölümünün yenmiş, gözlerinin dışarı çıkarılmış olduğunu anlattı.

linkte böyle yaziyor valla.
  • Yeni Oluştur...