Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tomb Raider (2013)

moriQ

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Bu ne be:

http://cdn2.steampowered.com/v/gfx/apps/203160/ss_f8d52e5a6b923468598ae70ffaf7080424bf2359.600x338.jpg

Hayatta almam bu oyunu. Boyle Lara mi olur? Ergenken posterleri duvarlarimi susleyen kadin gitmis, yerine bu gelmis.

Puuu!
Sosyal ağlarda paylaş

Çok güzel oyundu ya. Uncharted 2 kadar iyiydi oyun gerçektende. Umarım bi 3-4 sene daha bekletmezler devam oyunu için.

oyunun sonlarından spoiler

yanlız o Oni'leri ilk gösterdiklerinde böyle Solarii'leri parçalayınca zor olucak onlar fln sanıyordumda. Assault Rifle ile suratlarından vurunca onlarda aynen yalan oldular o biraz hayal kırıklığı oldu asdf

birde en son Mathias'a en sonunda 2 tabanca ile sıkması hoştu.

Sosyal ağlarda paylaş

rusçu'da pek indirim olmuyor. diğer yerlerde de yakın zamanda anca %50 görür oyun. 6 ay bekleyene kadar iyi fiyat. normalde beklerdim de her yerde iyi çıktı diyorlar oyuna.

edit: origin olsa 100k ile çektirirdi. steam yine 1mb ile çekiyor şükür =)
Sosyal ağlarda paylaş

Evde gtx 690'da ultimate'i dayadım tressfx ile birlikte bana mısın demedi :p Sadece fan höldür höldür çalışmaya başladı. İş yerindeki gtx 460 da ultimate'de sadece tressfx'i kapatmak gerekti inanılmaz kastırdı. Yani bi saç efekti için aslında çok şey istiyor oyun :)

306.97 kullanıyorum gerçi driver olarak. 310 küsür driver daha problemli başka oyunlarla da, onu yüklemeyi denemedim o yüzden ama belki farkeder. Bekleyecez artık yeni sürücüleri.
Sosyal ağlarda paylaş

saç için çok şey istemiyor aslında. ati'de performans düşürmüyor gibi bir şey. nvidia'nın physX zımbırtısı gibi bir şey. tabi driver ile aşılır gibi geliyor bana. çünkü deli gibi reklam basardı ati hiçbir şekilde nvidia da adam gibi çalışmayacak olsa. =) ben Ati ile 50-60 fps'de rahat oynuyorum tressFX açık şekilde ultimate ayarlarda. oynuyorum derken gece indi ve sabah işe çıkmadan önce 5 dk baktım =( akşama artık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...