BlackRose Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Steamde aktive edilebilen key satan rusçu var mı diye sorsam? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 youth gone wildı silmiş sam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Bu ne be: http://cdn2.steampowered.com/v/gfx/apps/203160/ss_f8d52e5a6b923468598ae70ffaf7080424bf2359.600x338.jpg Hayatta almam bu oyunu. Boyle Lara mi olur? Ergenken posterleri duvarlarimi susleyen kadin gitmis, yerine bu gelmis. Puuu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 o saçlar olmamış ama öle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Çok güzel oyundu ya. Uncharted 2 kadar iyiydi oyun gerçektende. Umarım bi 3-4 sene daha bekletmezler devam oyunu için. oyunun sonlarından spoiler yanlız o Oni'leri ilk gösterdiklerinde böyle Solarii'leri parçalayınca zor olucak onlar fln sanıyordumda. Assault Rifle ile suratlarından vurunca onlarda aynen yalan oldular o biraz hayal kırıklığı oldu asdf birde en son Mathias'a en sonunda 2 tabanca ile sıkması hoştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 bugun başladım da gerçekten iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 oyun gercekten cok guzel olmus resmen ters koseye yatirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 indirim beklemeden aldıracaksınız şimdi =) edit: aldım gg'den 55TL'ye. hadi hayırlısı =) gece açık bırakırım iner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 50 lira ya havale yaptın mı. zaten 20 dolara düşer en iyi ihtimalle 3 ay sonra indirimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 gg'de 6 taksit 55 liraya aldım. =) edit: pff 10gb imiş. yarına kaldı oynama işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 abi oyun crash oldu. sonra yeniden açtım oyunu ve saveden devam edemiyorum, new game falan da oyun normal çalışıyor, şimdi gitti mi save? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 10 gb yalan toplam 3.5 gb filan çekiyor client için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 8.9 diyor dl olacak olan. 10küsür de kaplayacağı alan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Saçmalamışım ya Simcity başlığına yazıyorum sanmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Ben de 55 e aldım gitti valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 rusçu'da pek indirim olmuyor. diğer yerlerde de yakın zamanda anca %50 görür oyun. 6 ay bekleyene kadar iyi fiyat. normalde beklerdim de her yerde iyi çıktı diyorlar oyuna. edit: origin olsa 100k ile çektirirdi. steam yine 1mb ile çekiyor şükür =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 nvdia tressfx yaması geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Abi larayı californicationda ki lizzie seslendiriomuş auheh bir yerden tanıdık diodum. spoiler Lizzie, Charlie'nin çocuk bakıcısı fena hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Oyunu bitirdim gercekten guzeldi Bekledigimden cok cok guzel bir oyundu Son senelerde beni ters koseye Farcy 3 ten sonra Tomb raiderdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Evde gtx 690'da ultimate'i dayadım tressfx ile birlikte bana mısın demedi :p Sadece fan höldür höldür çalışmaya başladı. İş yerindeki gtx 460 da ultimate'de sadece tressfx'i kapatmak gerekti inanılmaz kastırdı. Yani bi saç efekti için aslında çok şey istiyor oyun :) 306.97 kullanıyorum gerçi driver olarak. 310 küsür driver daha problemli başka oyunlarla da, onu yüklemeyi denemedim o yüzden ama belki farkeder. Bekleyecez artık yeni sürücüleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 AMD alın kardeş, Lara'nın şampuan sponsoru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 saç için çok şey istemiyor aslında. ati'de performans düşürmüyor gibi bir şey. nvidia'nın physX zımbırtısı gibi bir şey. tabi driver ile aşılır gibi geliyor bana. çünkü deli gibi reklam basardı ati hiçbir şekilde nvidia da adam gibi çalışmayacak olsa. =) ben Ati ile 50-60 fps'de rahat oynuyorum tressFX açık şekilde ultimate ayarlarda. oynuyorum derken gece indi ve sabah işe çıkmadan önce 5 dk baktım =( akşama artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Bu arada eski tomb raiderlarda sevdiğim hoplama zıplama puzzlerını biraz buldum, Tomblar güzel o bakımdan, çok dengeli olmuş oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 sürükleyici eğlenceli olmuş. lara nın güzelliği zaten tartışılmaz. ayrıca memeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 meme denmiş dasaa gelmemiş daha rusya dasaayı çok bozmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar