Wyand Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Deathblade said: Sağolsun arkadaşlar kaç gündür öve öve bitiremediler, dayanamayıp bakayım dedim. Sonuç, overrated. Press awesome button'lı hollywood aksiyon filmi olmuş. PC GAMER GİBİ PC GAMER! en azından adam tutarlı. konsol bölümünde press x to awesome lol diyip walking dead, tomb raider oynayınca AĞĞBİİİ ÇOK İYİDİ, DAT FEEL, DAT STORY diyenlerden olmadın. http://www.armytimes.com/xml/news/2013/02/army-clinton-romesha-receives-medal-of-honor-021113/021113-romesha-800.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Lopeth said: 10 km ötedeki gölün altındaki mağaranın alakasız bir duvarındaki düğmeye basıp 20 km ötedeki anahtarı alacağımız kapı açılmıyorsa tomb raider değildir Deathblade said: Hani önceden de bahsetmişsiniz, önceki oyunlar gibi açılı şekilde atlama saçmalıklarını savunacak değilim. [hr] sabonis said: ama şahane olan bir oyuna sırf eski seriyi yansıtmıyor diye "oyun kötü/overrated" demeyin. Diablo 3'e kötü dememizin en önemli sebebi, Diablo 2'yle alakasının olmaması. [hr] quixef said: Sadece ilk atladığında E ye basmak yetiyor btw. Tombların hepsi optional, hiç birinde de zor bir nane yok ama, oyunun kalanına kıyasen puzzle lı yegane yerler tomb lar yine. Neyse, oyunun eleştirilecek çok yönü var, o ayrı, önceki TR leri çok oynamadım, o yüzden böyle silah geliştir, headshot at, adama arkadan yaklaş okla boğ, ilerde iyice coş, adamın dizine ok sapla, adam sersemleyince kafasını tırmanma aletiyle parçala filan şeklinde takılınıp takılınmadığını bilmiyorum ve pek zannetmiyorum böyle olduğunu. Ama, artıları eksilerinin oldukça önünde. Kutudan, kapıya "e" spam sdf. %79 ile falan bitirdim, sondaki tombların hepsine girdim. 0-3 yaş arasında oyuncak kutu içine üçgen-kare-yuvarlak şekilleri sokabilen herkes düşünmeden reflekse bağlı olarak geçer hepsini. Evet seri ile alakası yok. [hr] Dediğim gibi çok güzel yenilikler getirmişler. Oyun motoru güzel, fizik motoru güzel, hareket animasyonları çok iyi. Önceki oyunlar gibi tutupta 200m ileriye düğme koyup, hangi kapıyı açtım diye fıldır fıldır aratmaya gerek yok. Ama herhangi bir Tomb Raider oyununu oynamak ile film seyretmek arasında da bir fark olmalı. Burada yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Deathblade said: Diablo 3'e kötü dememizin en önemli sebebi, Diablo 2'yle alakasının olmaması. yoo diablo 3un bokum gibi olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 alıştıra alıştıra yaz olm bünyesi kaldırmaz bu forumun ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 ama hakli biraz, d2 cicek gibi, d3 bok gibi, haliyle d3un d2yle alakasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Deathblade said: sabonis said: ama şahane olan bir oyuna sırf eski seriyi yansıtmıyor diye "oyun kötü/overrated" demeyin. Diablo 3'e kötü dememizin en önemli sebebi, Diablo 2'yle alakasının olmaması. dafuq???? diablo2'nin iyiliğinden dolayı d3'te beklentiler yüksekti. d3 de bok gibi çıkınca haliyle çılgın eleştiriler aldı. ayrıca d2 ile d3 arasında, tomb raider'larda olduğu kadar veya system shock-bioshock'ta olduğu kadar bir gameplay farkı yok, hatta gameplay farkı yok yani. d3'ün niye kötü olduğuna dair faktörleri de sayayım sana: 1) online DRM 2) AH rezaleti 3) senaryonun 5 yaşında bir çocuk tarafından yazılmış olması 4) class'ler arası denge komedisi 5) bir sürü 15-20 yaş aralığında çılgınlar gibi d2 oynayan bünyenin artık yaşının büyümesi ve sonsuz grind'ın anlam taşımadığını anlaması ve oyundan erken sıkılması yani olay d2 ile farklılığı değil, sadece d3'ün kötü bir oyun olması.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 aquila said: ama hakli biraz, d2 cicek gibi, d3 bok gibi, haliyle d3un d2yle alakasi yok. O zaman şöyle yapıyoruz. sabonis said: ama şahane olan bir oyuna sırf eskisi gibi gameplay yok diye "oyun kötü/overrated" demeyin. Bak işte o konuda herkes istediğini savunabilir. Bioshock örneği buradakiyle farklı, Senin bahsettiğin olay bu. http://en.wikipedia.org/wiki/Spiritual_successor#Video_games Orada bulunan oyunların çoğu başarılı oyunlar. Burada Tomb Raider'ı katabileceğimiz kısım ise bu. http://en.wikipedia.org/wiki/Fallout_3 Bak 23 Kasım 2011'de ne demişim. Deathblade said: Zaten Fallout 3 kötü bir oyun değil, günümüzün en iyi 10 oyunundan bir tanesi, ama aynı zamanda "Fallout" da değil. Ne kadar eski oyun öğelerine bağlı kalmaya çalıştıkça, o kadar saçmalamışlar. Ki quest sisteminin gene onu öldür, bonus al, bunu öldür bonus al, onu gene öldür bonus al olmasını falan geçtim. Hani bir fallout 3 değilde, post apocalyptic oyun yapıp isminide "Hüseyin 3" koysalarmış daha hayırlı bir iş olurmuş. Gardımı aldım bekliyorum. En garde ! Düşüncesi değişmeyen hödük bir gamer olarak kendimle gurur duydum sdf. Aynı şeyleri yine diyorum. Oyun başarılı olduğu birden fazla nokta mevcut, fakat "Tomb Raider REBORN ZIN ZIN ZIN" diye reklam yapıp, oyunun isminde geçen tomb'u optional quest yaparsan, bende derim ki. Ee o zaman sadece oyunun var olan isminin hazır reklamından faydalanıp alakasız bir oyun yapmak yerine, gidipte şu oyunu "Tomb Raider: Action Edition" diye çıkarsanız bir şey demezdim. Belki de "Kezban Raider 2013". Dediğim gibi siz serinin değişik bir gidişat almasından hoşlanabilirsiniz. Fakat ben atladığım tuzaktan sonra "kaç tane medipack'im vardı ananski" diye düşünmek için gelmiştim oyuna. Yanlış gelmişim, şimdi de gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 orda bi yanlış var ama fo3 hem bi fo değildi hem de milenyumun en dandik oyunuydu, önümüzdeki 987 yıl içinde daha kötüsü gelmez. yeni tr yine bi tr olmamasına rağmen güzel oyun olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Onu gel de Sam'e anlat. Onu yazmasam banlardı forumdan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 de ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 sem nubun teki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 çoğu kişi o fikirde zaten. ahan da benim alıntı. df said: eskiden çok severdim. yeni yapımlardan da ilk defa bunu sevdim ama tomb raider olarak değil bağımsız bi oyun gibi değerlendirip sevdim. ortamlar tomb raider'lik olsa da tarzı değil çünkü =) tomb raider olarak sevmemiz için artık 2'nin 4'ün fln remake'ini yapmaları lazım. yoksa tutturamazlar o kıvamı =) tomb raider için yukarıda bi arkadaşın dediği gibi saçma sapan bi yerdeki düğme alakasız bi yerde bir şeyleri tetiklemesi lazım. kanser etmesi lazım. kızımızın akrobatik hareketler yapması lazım. (salto ata ata az mı adam öldürdük. =) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Abi bu oyunda ergen larayı oynuoruz ve ona göre bence hareketleri gayet iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmd Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Yok bunlar bildiğin acı çekmeyi, boktan oyun mekaniklerini özlemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 New Vegas gibi bir şey gelmişken hala fo3 deniyor =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 df said: çoğu kişi o fikirde zaten. ahan da benim alıntı. df said: eskiden çok severdim. yeni yapımlardan da ilk defa bunu sevdim ama tomb raider olarak değil bağımsız bi oyun gibi değerlendirip sevdim. ortamlar tomb raider'lik olsa da tarzı değil çünkü =) tomb raider olarak sevmemiz için artık 2'nin 4'ün fln remake'ini yapmaları lazım. yoksa tutturamazlar o kıvamı =) tomb raider için yukarıda bi arkadaşın dediği gibi saçma sapan bi yerdeki düğme alakasız bi yerde bir şeyleri tetiklemesi lazım. kanser etmesi lazım. kızımızın akrobatik hareketler yapması lazım. (salto ata ata az mı adam öldürdük. =) ) o baya ıska olmuş tomb raiderı tomb raider yapan kusursuz zamanlama isteyen parkur ve platformingdir başka birşey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 O da var be abi aslında, ama az yerde var, böyle yıkılan platformdan platforma filan atladığın sahneler baya iyi zamanlama istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Evet, alzheimer hastalarının hepsi oyunu speed run yaparak bitirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 aquila said: ama hakli biraz, d2 cicek gibi, d3 bok gibi, haliyle d3un d2yle alakasi yok. oha ilk defa akilanın birine hak verdiğini gördüm. onu da biraz vermiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 sabonis said: 3) senaryonun 5 yaşında bir çocuk tarafından yazılmış olması abi su kismi anlamiyorum hack and slashdan game of thrones hikayesi mi bekliyorsunuz. (olsa guzel olur ayri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Oyunu bugün aldım. Birkaç benchmark yaptım 314.21'le, 15 fps çekiyordu. Nvidia 314.22 dün çıkmış, yükledim fps 30'a çıktı :D. Tressfx'le oynayacağım bu sayede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Shanty Town sadece multi bir DLC mi? Öyle yazıyor gerçi ama emin olmak istedim, single player oynama seçeneği yok değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 evet malesef öyle. hatta yapımcının bi açıklaması vardı çıkatacağımız dlc ler sadece multiplayer için olacak gibisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 multiplayerda herkez lara mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 lara level 60'ta açılıyormuş ama hiç oynamadım level 0 bekliyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar