tomkat Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 abi adamlar alismis vericilige yani indirimleri kiskanma durumu da degil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 şuna laf anlatıcağıma maymuna konuşmayı öğretirim daha iyi aynı şey sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 KenshinHimura said: walking dead güzel oyun tomb riderda güzel oyun kötü demiyorum KenshinHimura said: garip la bu pc cilerde ortalama üstü bi oyun oynuyolar çıldırıyolar efsane diye walking deadde de böle oldu walking dead'i ortalama üstü bir oyunu pc'ciler göğe çıkarıyor diyrosun ama aynı şekilde konsolcular da göğe çıkarıyor. sen ortalama buluyorsan oyunu, o senin derdin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 la havle adam inançlı ya ortalama üstü iyi oyun diyorum ama efsane değil bence diyorum adam ne diyo ya rica etsem beynini rektumundan çıkarda kafatasına koy geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 heavy rain ve red dead pc'ye gelse toplu çocuk kesimleri olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Gelmesin, Red Dead için konsol aldım zamanında, gelirse kan çıkar :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 ya yok heavy raine de interaktif film bu yeaaa diyip kötülerler (ki zaten az cok öle ama verdiği keyif inanılmaz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 BANHAMMER iniyor, ellerinizi arkada kitleyip yere uzanın. devam etmeniz durumu sizin için kötüleştirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 öf sam gene en heycanlı yerinde kestin http://i.imgur.com/J2anV74.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Önce yere uzanıp sonra ellerimizi arkada birleştirebilir miyiz? Sonra ağzımızın üstüne düşmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 working as intended. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 ONLAR BASLATTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Sam said: BANHAMMER iniyor, ellerinizi arkada kitleyip yere uzanın. devam etmeniz durumu sizin için kötüleştirir. Robocop? Bir anda filmden bir sahneymiş gibi girdin mevzuya Sam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 keske 30snde indirebilsek banhammer filmdeki gibi, biraz zaman aliyor maalesef. (:P) neyse onemli olan baslik sakinlesti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 tomb raideri hiç sevemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 eskiden çok severdim. yeni yapımlardan da ilk defa bunu sevdim ama tomb raider olarak değil bağımsız bi oyun gibi değerlendirip sevdim. ortamlar tomb raider'lik olsa da tarzı değil çünkü =) tomb raider olarak sevmemiz için artık 2'nin 4'ün fln remake'ini yapmaları lazım. yoksa tutturamazlar o kıvamı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 en iyi tr oyunu tr1'in remake'i olan tr anniversary zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Oyun çok kolaydı jumping puzzlelar yok eskisi gibi normal puzzlelarda çok basitti.Eğlendim ama oyunu direk kaldırdım bi daha oynayacağımı sanmıyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Bir haftaya yakındır chris smoove yayınlıyo direk hikayeyi , oyunu alasım , indiresim falan gelmıyor , adam o kadar eglenceli oynayarak anlatıyo ki bana bu yeter zaten bi de üstüne ne oynamaya gerek yok diye düşünüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmd Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Eski TR'lerin tadını vermiyo falan diyonuz da sırf 1cm sağa veya sola atladığınız için düştüğünüz bi oyunu niye bu kadar özlüyosunuz anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Bu oyundan istediğim tadı alamadım. Seriye baştan başlayasım var ama zamanım yok. Elinde tepsiyle bizi takip eden uşağı özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=B8IHzz576CI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 bi platforma zıplarken karının tutabilmesi için gerekli açısal hesaplamayı yapmayı özlemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Gülüyor muyduk burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar