Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tomb Raider (2013)

moriQ

Öne çıkan mesajlar

Xenus said:

bu oyun zaten gamepadlik bir oyun değil mi?

aaaaabbbbbbbbooooooooovvvvvv. nasıl bir fail bu ya?

aim alınan hiçbir oyun gamepad'lik değildir neredeyse :D

bu arada kaede başta olmak üzere bu konsolcuların fail'ı nasıl bir boyuttadır ya. "uncharted'dan güzel bence" dendi sadece bu topic'te birileri tarafından, sonra konsolcular gelip savaş açtılar, niye çünkü exclusive olan 50 yılda 1 düzgün çıkmış oyunlarına laf geldi.

kıyamams...

dalga mısınız arkadaş ya? hayır bi de gidip walking dead'e falan laf edilmiş sanki pc exclusive oyunmuş da pc'ciler o yüzden çok sevmişmiş gibi laflar edilmiş. ahahaha. konsolcular da en az pc'ciler kadar sevdi o oyunu. çünkü niye? oyun iyi...
Sosyal ağlarda paylaş

Konsolcu, pc ci nedir abi ya ben böyle saçma terim duymadım hayatımda.. Şu ana kadar tek oyun aracım bilgisayar oldu. Oyuna oyun gözüyle baktığım için MGS 4, infamous, fable 2 gibi oyunlar için geçici ps 3 ve xbox 360 edinerek oynadım. Uncharted ve TR aynı türde oyunlar olduğu için karşılaştırılıyor. Fanları geçiyorum ama objektif yorum yapana da konsolcu diye bok atıyorsunuz. Valla yorum atmadan önce 2 kere düşünüyorum acaba böyle yazsam bok atarlar mı diye.. Animasyonlar ve fizik zayıf kalmış, hikaye zaten kurtarmıyor. Tomb Raider serisinin en önemli odak noktası bulmacalar bu oyunda yok. Üstüne üstlük utanmadan tuş koymuşlar şuraya git, şunu yap diye.. Çerezlik bir oyun ancak fazla çerezlik bir oyun olmuş. Vakit geçirmek için oynanılabilir öyle ahım şahım birşey değil. Bu oyunu da o kadar büyütmeyin artık.. Gören de TR serisinin ilk oyunu sanacak..
Sosyal ağlarda paylaş

konsolcu değilim sabonis ama f710'la oynuyorum bunu çünkü stealth takılırken cover alma, platform zıplama vs daha rahat geliyor. tomb raider oyunlarını hep ps1'da oynamıştım belki ordan kalan bir özellik.. daha ilerlemedim fazla oyun cod'a dönerse, saniyesinde mouse'a dönerim merak etme :P

ayrıca gow tarzı, darksider, kingdoms of amalur, fable vs.'de gamepadle çok rahat oynanıyor. açık olun biraz, bu kadar fanboi olmayın :)
Sosyal ağlarda paylaş

ps3 exclusive oyunlardan sadece red dead redemption pc'de yok diye üzüldüm. onu da evde abimin ps3'ü olmasına rağmen almadım gamepad yüzünden. komplike oyunların hiçbirisi yok. nerede az tuşlu çizgisel oyun var o çıkıyor konsola.

grafikleri görünce zaten bünyem kaldırmadı. toplada 1 saat oynayabildim geldiğinden beri. 500 liralık telefondan daha zayıf donanıma sahip cihazı zengin aleti yaptın ya helal =)
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

df said:

100 lira vererek aldıkları oyunları steam vs platformlarda aldığımız fiyatları görünce tabi sarsılıyorlar. ona yormak lazım. =)

ahah çok iyi şu hayalperest mustard raceler ya

ABİ KOŞ HİNTLİ VAR 25 DOLARA VERİYOR SİDİ KİY

ahah sanki bunu diyen ayni fiyati gorunce artik madden mi pes mi ne oynuyosaniz konsolunuzda ondan almiycak 15 dolara
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...