Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tomb Raider (2013)

moriQ

Öne çıkan mesajlar

Wyand said:

sorun 10 saatlik story mode 50 usd'yi hakediyor mu burda. ki bence haketmiyor, bu yüzden bu tip oyunları 6-7 ay sonra yarı fiyatına alıp oynuyorum.

aslında hiçbir oyun 50-60 doları haketmiyor. direk 30 dolardan başlamalı oyunlar ve indirimler de kırk yılda bir olmalı ve değerli bir şey olmalı indirim bana kalırsa. şu anda resmen değersiz bir şey gibi "aman indirime girince alırım" diyor millet, ne de olsa indirime girecek 2 ay sonra diye.
Sosyal ağlarda paylaş

3 uncharted'in da hikayeleri en az tr kadar tirt yanniz, 4 oyunda "heh oynadik bitti" popcorn hikayelerine sahip, ne cok iyiler ne de oyle aman aman kotuler, unchartedlarin hic birinde oyle fazla duzgun puzzle diye bir sey zaten yok, combat standart tps, platforming'de gayet meh. yani bu konularda TR'a yapilabilecek ne elestiri varsa aynisi fazlasiyla Uncharted icin de gecerli, sirf mo-cap'de kral is cikarip iyi gozunuzu boyadilar diye arada cok bir fark varmis gibi davranmanin olayi yok... Gameplay ogelerinde dedigim gibi TR daha iyi hatta

sadece uncharted 2'nin ortamlarini/set piecelerini TR'ninkilere ustun gorurum, 1 ve 3 icin ayni seyleri pek soyleyemem. bir de yukarda dedigim gibi duzgun yan karakterler, dialoglar falan konusunda tartismasiz daha iyi TR'den... 4 oyunda iyi, TR ve Uncharted 2 basa yarisir (neden daha keyif aldigina bagli) 1 ve 3 biraz daha arkadan takip eder. Tanrilastirildiklari kadar bir olayi yok unchartedlarin sorry
Sosyal ağlarda paylaş

Dikkat ederseniz animasyon ve fizik olarak karşılaştırdım. Yeni Tomb Raider da, Tomb Raider diyebileceğimiz öğelerin hiçbiri yok. Oyunda bulmaca denilen birşey yok. Koskoca oyunda sadece bir tane bubi tuzağıyla karşılaştım. Zıplama, tırmanma, koşma animasyonları çok tırt.. Kısacası dediğiniz gibi çerezlik bir oyun ve Tomb Raider serisine yakışmayan bir oyun.. Daha çok casual gamerlara hitap etmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

Wyand said:

sorun 10 saatlik story mode 50 usd'yi hakediyor mu burda. ki bence haketmiyor, bu yüzden bu tip oyunları 6-7 ay sonra yarı fiyatına alıp oynuyorum.

aslında hiçbir oyun 50-60 doları haketmiyor. direk 30 dolardan başlamalı oyunlar ve indirimler de kırk yılda bir olmalı ve değerli bir şey olmalı indirim bana kalırsa. şu anda resmen değersiz bir şey gibi "aman indirime girince alırım" diyor millet, ne de olsa indirime girecek 2 ay sonra diye.

öyle orası. açıkçası multi oynamadığım oyunları da (fifa falan işte) acele edip almıyorum o hype ile çoooooook beklediğim bi oyun değilse. tomb raider mesela 3 ay sonra kafadan 30 dolar bandına inecek. o zaman alır oynarım.
Sosyal ağlarda paylaş

walking dead güzel oyun tomb riderda güzel oyun kötü demiyorum uncharted dan iyi demişler önceki sayfalarda tomb rider ı da uncharted ı da oynamış biri olarak değil diyoruz glorius çöp race polisi geliyo hemen axedice yetosunun önderliğindeki pc ciler azcık iyi oyun görse hemen gözleri dönüyo gariplerimin yokluk tabi kolay değil

wiiliaxedice.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

KenshinHimura said:

garip la bu pc cilerde ortalama üstü bi oyun oynuyolar çıldırıyolar efsane diye walking deadde de böle oldu

bu durumu dediğin gibi walking deadde gördük. sadece konsolda olsa LOL PS3 HAZ NO GAEMZ diyecek mustardlar oyun pc ye de çıkınca OMG ÇOK DUYGUSAL DAT FEEL ;_; diye donlarını ıslatıyor

şimdi aynısını tomb raiderda görüyoruz. tr den kat kat daha iyi bir oyun olan uncharteda LOL COVER SHOOTER MOVIE XDDD diyen mustardlar neredeyse birebir kopyalanmış tr a fırınlardaki ekmek kesme makinelerinden sonraki en iyi şey gözüyle bakıyorlar

olay kendini master race sanan sadece pc sahibi fakirlerin esasında mustard race olması olarak özetlenebilir
Sosyal ağlarda paylaş

uncharted 2,pc'e ciksa hepiniz cadiri dikersiniz oynarken,bosa konusmayin.

surekli gamepad'e de bok atmayin abi,oynaniyor oyle abarttiginiz kadar birseyi yok,alismak lazim...

su yazdigimi,gamepad>k/m algilanmaz umarim bazi dar...

uncharted 2>TR>uc3>uc1,benim gozumde ama uc2,karakterler inanilmaz iyi en buyuk artisi belkide o.
Sosyal ağlarda paylaş

abi yalnız şey ilginç değil mi ? sayfalarca insanlar oyuna iyi dedi sonra konsolcular gelip uncharted daha iyi dedi? haha yani oyun alt tarafı kim hangi oyunla hangi platformda iyi vakit geçiriyorsa iyidir büyütülcek bir yanı yok ama ben amigadan beri pc oyunculuğu bitti sözünü duyan birisi olarak konsolcuların bu agresifliğine bir türlü anlam veremiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...