Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Arkasokak said: forza inter. bu diyarda ilahi adalet diye bir şey varsa eğer trabzon kazanmamalı. alemin gözü yaşlı trabzon avrupalı zxvczcz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 TD)Pentagram said: Rewendor said: valla iyi cesaretmiş, ben bu yorumları yaptıktan sonra maç sonunda dalga geçildiğinde cevap vermeye yüz bulamazdım :) şurda trabzo'un maçtan önce yenebileceğini düşünen 1 kişi bul :) herkes aynı durumda bir tek biz dile getirmişsiz:) sen ne düşünüyordun?yener mi diyordun? ya yener yenemez ayrı, ben de 1-2 tane yer döner diye tahmin ediyordum (interin kötü durumu yüzünden çok fark olacağına inanmıyodum.) ama tutup 7-8 tane atarlar, dalga konusu olur, rezil olur, rakipten 2 kişi hattrick yapar o bu denirse o zaman sıkıntı. Ondan sonra dalga geçilmesi normal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 adriyatik fırtınası trabzon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 tharkas nerde ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 askerde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 intere kötü diyoduk dün gece de , şu anda interin bu halini bile yenebilicek düzede futbol oynayan takım yoktur türkiye sınırları içerisinde. trabzon dün gayet akıllı oynarak belki de turu geçiricek puanları aldı italyada. her zaman 1. torba takımlarından en fazla 1 puan almayı hesap ederiz tur tablosu yaparken. 2 galibiyet daha alsak üst turdayız. hadi be hamsiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 beyler, size her takım trabzon! sfdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 trabzon üst düzey futbol oynadığı için mi aldı maçı yapmayın gözünüzü seveyim ya. ikinci yarı toplamda 2 şutu var trabzonun biri 18 dışından auta biri içeriden gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 dünya standartında değil ama türkiye standartında evet i dünkü trabzon'un oynadığı oyunu , fener çeyrek final gördüğü zamanlarda oynuyordu. bu arada gasperini "It was an undeserved defeat. We are really disappointed because we played some good football tonight. We have definitely been unlucky" demiş. direk kovsunlar dünkü oyununa böyle diyosa bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Yahu admaların kaleye tek şutu var adam gibio da gol olmuş sen kalkıp bu futbolu fener çeyrek finale çıktığında oynuyordu diyorsun. Fenerin çeyrek finale çıktığında oynadığı futbol bu ülkenin son 10 yılının en iyi futboluydu ve şuanki trabzondan çok daha ilerdeydi. çok afedersiniz döte bala bi maç kazandılar şimdi kırk yıl övülür, neyi övüyorsanız. yani tebrikler trabzona, glabiyetlerine de lafım yok ama şurda yapılan yorumlar saçma geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Benim anlamadigim nokta su oldu bu topicte. Maci izlemedimde, fenerliler niye aglamis bu kadar? Katilamadiklari kupada aglamak sacma degilmi? Yoksa macta bilmedigim bi olaymi oldu tsnin kazanmasi disinda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 lol şu başlığa bile uefa kupası falan koyulmuş, ağlayan fenerliler oldu gene . trabzonun çok iyi top oynadığını iddaa edenler falan var dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 halilin direk de gol olsa 2-0 olacaktı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 halil'in direk cetljdlskjdlakjuska nın golden hemen öncesi değil mi yahu ? 10 saniye falan. nası bi 2-0 o lol vole olduğu için 2 lik sayılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 he golden önceki haha, bi de zokoranın depar var o da rahat 3 olabilirdi biraz saçmaladı artık önde olmanın verdiği rehavetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Trabzonspor geçen yılın Bursasından daha iyi bir takım değil bence. Ona rağmen her ne şekilde olursa olsun maç kazanıyorsa, hele kötü bir zaman geçirse bile İnter gibi bir takımdan 3 puan alıyorsa herkez sevinmeli. Trabzonun iyi oynamadığının hepimiz farkındayız. Ama önemli olan kötü oyunla maç kazanmak, iyi oynayınca zaten kazanırız:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 loop said: Trabzonspor geçen yılın Bursasından daha iyi bir takım değil bence. Ona rağmen her ne şekilde olursa olsun maç kazanıyorsa, hele kötü bir zaman geçirse bile İnter gibi bir takımdan 3 puan alıyorsa herkez sevinmeli. Trabzonun iyi oynamadığının hepimiz farkındayız. Ama önemli olan kötü oyunla maç kazanmak, iyi oynayınca zaten kazanırız:P Bu arada sürmanşete bizi koymuşlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 loop said: Trabzonspor geçen yılın Bursasından daha iyi bir takım değil bence. Ona rağmen her ne şekilde olursa olsun maç kazanıyorsa, hele kötü bir zaman geçirse bile İnter gibi bir takımdan 3 puan alıyorsa herkez sevinmeli. Trabzonun iyi oynamadığının hepimiz farkındayız. Ama önemli olan kötü oyunla maç kazanmak, iyi oynayınca zaten kazanırız:P kısmen dediklerimi demiş :) +1 benden de.büyük kısmet bukadar kötü oynayıp kazanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Ben Trabzonspor'un kötü oynadığını düşünmüyorum şahsen. Evet, araa çok hata yapıp pozisyon verdiler ancak hiç bir zaman oyun planlarından kopmadılar, ayağa oynadılar, topu çevirdiler, orta sahaları güçlüydü. Serkan kötüydü mesela ama Colman inanılmaz oynadı, Sapara girdikten sonra çok iyiydi. Hücumda bu tarz maçlarda çoğalmak kolay değil, Trabzonspor'un saldıracak hali yoktu bu takıma. Ama çok iyi top oynadılar, Galatasaray mesela bu kadar iyi top çeviremiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Serkan kötü falan değildi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Bence Trabzon gayet iyi oynadı yahu. Hele ki Inter deplasmanına gore baya sogukkanlılardı. Baya begendim acıkcası. Galibiyetin bal falan oldugunu dusunmuyorum. Ozellikle golden sonra sanki 10 yıldır CL'de mucadele eden takım gibiydiler. Ayaga kısa paslar falan nefisti. Direkt GS'nin 2 senedir ust uste 2 pas yapamamasını getirdi aklıma ağke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Bindirmeleri yetersizdi, evet koşuyor ancak birçok poziyonda bindiremedi sağgdan, Serkan açık oyuncusu değil benim gözümde. Henrique'de çok değişik bir adam, çok güçlü ve kolay top kaptırmıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Daha ilk kez CL macı yaptıgı icin takım, oyuncuların bireysel davranıp kendi baslarına is yapmaya calısacaklarını falan dusunmustum mactan once. Ama gayet guzel yardımlastılar bence, iyiydi yani Trabzon'un oyunu. Deplasmanda Inter'e karsı bundan daha iyisi zaten beklenemezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 toggie said: Bence Trabzon gayet iyi oynadı yahu. Hele ki Inter deplasmanına gore baya sogukkanlılardı. Baya begendim acıkcası. Galibiyetin bal falan oldugunu dusunmuyorum. Ozellikle golden sonra sanki 10 yıldır CL'de mucadele eden takım gibiydiler. Ayaga kısa paslar falan nefisti. Direkt GS'nin 2 senedir ust uste 2 pas yapamamasını getirdi aklıma ağke. Golden sonra hakikaten çok soğukkanlı ve iyi oynadılar. 2. golü bile bulabilirlerde aslında inter savunması bomboş kalmıştı ama interliler kadar süratli hiçbi futbolcu yoktu ne yazıkki TSda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar