Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yerli uçağımız göklerde

yav

Öne çıkan mesajlar

Olur mu saturn? Bir araba fiyatı ithalat vergisi nasıl tepilir? Aaaa duymamış olayım...

Ama planlı bir üretim ve satış stratejisi ile kendi uçaklarımızı üretip, kullanmamız, satmamıza hiç bir itirazım da olmaz yani. O kadar da değil.

Edik: Disclaimer: Yerli araç keşke olsa, keşke uçak da üretebilsek... Çocuklar şeker de yiyebilseler...
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Abi uçak üretmek küçümsenecek birşey değil ya. Tamam teknolojik olarak çok gerideyiz de keşke yapılsa böyle şeyler. Bizim de bir boeingimiz olsa, bizim de bir airbusumuz olsa, bizde niye yok?!

sivil havacılık için düşünülmüyordum muhtemelen.
savaş uçağıdır o. ASELSAN kasar iki gece çıkarır hemen.
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

http://www.siirt56.com/images_up/288-jet_fadildan_imza_aciklamasi_1.jpg

sonu imza gibi olmasın ?

Olmasın?

Olması biçok çevrenin işine gelir tabi, yardır allah yardır çok espri malzemesi çıkarırlar.

Ama olmasın işte.

Tamam çin otomobili gibi bişey üretelim, varsın satılmasın. Otomobil üretmeyelim de şase üretimi konusunda bilgi kazanalım biraz. Ne bileyim çükko çükko gaz sistemi markalarını alıp takacağımıza hiç yoktan bi LPG sistemine bi beyin üretebilelim.

Hay sıçayım, hava filtreleri için iyi bi sistem bulalım da onu üretelim. Ne bileyim abidik gubidik bişey de olsun.

Üretelim de kılıçdaoğlu hükümeti üretsin, ldp ükümet kursun onun zamanında teşvik edilsin de üretilsin.

AMa yok, üretmeyelim, birileri ZAA çeksin, temennileri bu olsun.

Bu konularda üreticilere ben de kırgımım..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...