Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Valla burası Türkiye, inanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 uyuşturucu varsa bile cep telefonuyla ailelere mesaj atılmaz. önce polise gidilir, sonra da okulda rehberlik servisi verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Frantic said: Mithat said: Açık konuşmak gerekirse, ben 18den önce hiç sevişmedim onlarda sevişmesin. abi sunu okuduktan sonra 5dk gulme krizine girdim dukkanda musteriden dayak yicektim az kalsin dsddfsg. evet turkiye liseli gencligi senin sevismeni ve seks yapmani bekliyor. sevistiysen onlarda baslicaklarmis. Ben seviştimde 18 yaşından önce sevişemedim o yüzden onlarında sevişmesini istemiyorum :D gayet normal bir kıskançlık degil mi abi insanız biz ben o zaman neden youjizz ile kankaydım da bunlar sevişebiliyor :D banane usta annelerine babalarına söyler engellerim valla sevişmelerini trollface.jpg Aluriel said: uyuşturucu varsa bile cep telefonuyla ailelere mesaj atılmaz. önce polise gidilir, sonra da okulda rehberlik servisi verilir. şuna bende katılıyorum dedigim gibi uyuşturucu varsa bile hocanın yaptıgı yanlış ama yine bişiler yapılmalı tabii demiştim bende yoksa hoca salak o belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 peki tam kaç yaşında seviştin ilk? o yaşta başlansın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ben 25 yaşıma kadar pipim olduğunu bilmiyodum onlarda bilmesinler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 şu smileye uyuz oluyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 sunneti yirmibese kadar beklettin mi abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ortancadan - 1 saat önce öğretmen öğretmenin görevi öğrencisine sadece okumayı yazmayı toplamayı çıkarmayı öğretmek olmamalı zaten.burada olduğu gibi iyiyi kötüyü doğruyu yanlışı da öğretmeli, öğrencilerini yanlıştan korumalıdır.bence öğretmen aslolan görevini yerine getirmiş.gerisi öğrencilere ve velilerine kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ama tabi neyin yanlış olduğuna da o karar vermiş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Komsularin dedikodusunu yapmak ve ahlak bekciligi Turk insaninin en igrenc huylardan birisi malesef. Her apartmanda vardir boyle grandmaster dedikoducu ev kadinlari Ustune bu profesyonel dedikoducular diger apartman sakinlerini de etkiler. Hic kimse sakin degildir o dakikadan sonra. Komsunun kizi eve bir oglanla geldi. Annesi de yok evde napiyorlar acaba??? Evladim opusmeyin parkta! ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 bizim karşı komşu öyle ya sdf. hani ahlak bekçiliği değil ama uçan kuşu bile takip eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Aynen abi nefret ediyorum o tiplerden kuzenlere gittik bi gece saat 3-4 civarı ertesi gün mahallede dedikodu çıkmıs işte xxx eve gece erkekle geldi diye.Enişte atarlandı filan boş yere kıza biz durumu anlayana kadar.Millet harbiden birbirinin açıgını kolluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 abi o teyzelerin bi de feysbukta dolananlari var sdfdg. hani komsu/tanidik diye eklersin, teyzenin isi gucu yoktur hardcore stalkerlik yapip reel dedikoduya cevirirler. o tarz teyzeleri mahalle ortasinda benzin dokup yakicaksin ibret olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Yengem de facebooktaki 1 numaralı stalker'ım. Gerçi o eğlenmeyi falan sevdiği için tek sıkıntı 30 kişinin içinde "yanındaki hatun da kütür kütürmüş haaa" gibisinden giriş yapması oluyor sfd (Kendisi 62 yaşında ahah). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar