Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ahlak Bekçiliği?

Soimyr

Öne çıkan mesajlar

Frantic said:

Mithat said:

Açık konuşmak gerekirse, ben 18den önce hiç sevişmedim onlarda sevişmesin.

abi sunu okuduktan sonra 5dk gulme krizine girdim dukkanda musteriden dayak yicektim az kalsin dsddfsg.

evet turkiye liseli gencligi senin sevismeni ve seks yapmani bekliyor. sevistiysen onlarda baslicaklarmis.

Ben seviştimde 18 yaşından önce sevişemedim o yüzden onlarında sevişmesini istemiyorum :D gayet normal bir kıskançlık degil mi abi insanız biz ben o zaman neden youjizz ile kankaydım da bunlar sevişebiliyor :D banane usta annelerine babalarına söyler engellerim valla sevişmelerini trollface.jpg

Aluriel said:

uyuşturucu varsa bile cep telefonuyla ailelere mesaj atılmaz. önce polise gidilir, sonra da okulda rehberlik servisi verilir.

şuna bende katılıyorum dedigim gibi uyuşturucu varsa bile hocanın yaptıgı yanlış ama yine bişiler yapılmalı tabii demiştim bende yoksa hoca salak o belli.
Sosyal ağlarda paylaş

ortancadan - 1 saat önce
öğretmen
öğretmenin görevi öğrencisine sadece okumayı yazmayı toplamayı çıkarmayı öğretmek olmamalı zaten.burada olduğu gibi iyiyi kötüyü doğruyu yanlışı da öğretmeli, öğrencilerini yanlıştan korumalıdır.bence öğretmen aslolan görevini yerine getirmiş.gerisi öğrencilere ve velilerine kalmış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Komsularin dedikodusunu yapmak ve ahlak bekciligi Turk insaninin en igrenc huylardan birisi malesef.

Her apartmanda vardir boyle grandmaster dedikoducu ev kadinlari
Ustune bu profesyonel dedikoducular diger apartman sakinlerini de etkiler. Hic kimse sakin degildir o dakikadan sonra.

Komsunun kizi eve bir oglanla geldi. Annesi de yok evde napiyorlar acaba???

Evladim opusmeyin parkta!

...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...