Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 8

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

win 8 de desktop mode da iken ekranin saginda ve altinda bir bosluk olustu bende , ekrandaki fontlarin buyukluklerini degistirince (large a aldim) boyle sagda bir ikon buyuklugunde bosluk var ve oraya hic bir sey konmuyor. boyle bir sorunla karsilasip gideren varmi ?

ayni bosluk taskbarin ustunde de var yani ornegin cop tenekesini task barin hemen ustune koyamiyorum arada bir ikonluk bosluk var. ekranin ustu ve solu duzgun sikinti yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi şu donma sorunu beni rezil ediyordu ya. Sunum yapıyoruz tam, videolu bi pptx. 2. videoya gelince yine dondu.

Allahtan ne olur ne olmaz diye arkadaşın netbooku hazırda bekletiyorduk hemen taktık. Hocaya da "eheh win8 daha tam oturmadı sorunları var ehehe" dedim. Allahtan hoca da teknolojiye meraklı da sunumun ortasında 2 dk muhabbet ettik bu konuda.

Eskiden sunumda pr0n açılırsa diye tırsardık, şimdi sunumda win8 donarsa diye tırsıyoruz.

Çözemediler şu sorunu ya.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Abi şu donma sorunu beni rezil ediyordu ya. Sunum yapıyoruz tam, videolu bi pptx. 2. videoya gelince yine dondu.

Allahtan ne olur ne olmaz diye arkadaşın netbooku hazırda bekletiyorduk hemen taktık. Hocaya da "eheh win8 daha tam oturmadı sorunları var ehehe" dedim. Allahtan hoca da teknolojiye meraklı da sunumun ortasında 2 dk muhabbet ettik bu konuda.

Eskiden sunumda pr0n açılırsa diye tırsardık, şimdi sunumda win8 donarsa diye tırsıyoruz.

Çözemediler şu sorunu ya.

Hardwareler tam olarak win8 e uygun değil oyüzden oluyor bu ... Güç seçeneğinde power seçeneklerinde Performans i seç hdd filan kapatmasın full kullansın herşeyi.

Muhtemel geçecektir takılmalar
Sosyal ağlarda paylaş

metro ui nin en guzel yani, desktop tile i.. :) sadece o var metro uimde sacma sapan gereksiz bir sey windowsa alismis olan senelik kullanici icin, bana yani :)

classic shell adli programla bypassda ediyorsun tamamdir.

markette les bu arada hic bir sey yok dogru durust kendi zevkime.

win 7 den win 8 e gectim pismanmiyim hayir degilim, windows8 in desktopu daha light hizli ve hafif geldi win 7 den sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...