tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 eskisi gibi skype'ın mikrofon ses ayarlama kısmını bulamadım ben. nasıl yapılıyor çözen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Bilmiyorum onu. Bu arada kesin bir touch mouse lazım. Bir elin touchpad'de bir elim farede kullanıyorum gesturelar nedeniyle. Şunu alacağım: http://www.logitech.com/en-us/mice-pointers/mice/touch-mouse-t620 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 touch'li bisiler lazim kesinlikle..ya 1.5cu ekran (ufak 10inch gibi) yada bir touchpad, track pad vs...ben mouse'umun 2ci tekerlegine (roll left - start screen, roll right - charms menu) atadim idare ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 mono said: edit. bir rant daha, Start screende ki gerek app, gerek desktop programi, uzerine sag klikleyince asagida ESSEK gibi bombos menu aciliyor..uvey evlat muamelesi burada iyice barizlesiyor...yahu o shortcut ise, o shortcuti editleme imkani versin bana? pin/unpin okey iyi, e peki rename etmek istesem o tile'i? yada ne bilim, change icon koysun oraya, kullanmiyim ben Oblytiles falan. tam dogru anladım mı bilmiyorum istedigini de bir tile a sag tıklayıp open file location dedikten sonra shortcup propertiesten degistirebiliyor icon falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ehe evet tesekkur ederim, benim yakarisim iste start menu kendi icinde 1 pop-up menu ile bunu halledebilirken, basi skisinca desktopa yolluyor durumu idi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Windows Store'dan gelen applara işlemiyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 GERGE said: Obyltiles ve Start8 beraber güzel olmuyor bu arada. Obyltiles ile yaptığın tüm tile'lar bir garip görünüyor Start8'de. Hepsi tek tek çıkıyor çirkince. İkisini aynı anda kullanamıyoruz yani. Obyltiles nerden iniyor abi? Bide şunun bi tutosunu yazsana hafiften :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1899865 Kullanmanın zor bir yanı yok, açında anlaşılıyor. Google'dan program adının görsel aramasını yapıpı icon seçerek ve şunu indirerek yaptım: http://ddeniel.deviantart.com/art/Windows-8-Tile-pack-332992209 Bu var bir de: http://www.deviantart.com/morelikethis/332992209#/d5j9wwt Yakında bir sürü çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Bu arada opera ile ilgili değilmiş sorun, chrome da aynı. Başlangıç ekranından tarayıcıya dönünce bi an kasıyor, çok sekme varsa kitleniyor, bi süre kendine gelemiyor pc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 App'lerin kaynak dosyalarını bulamıyorum abi ben. Yok program files'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Ya bu vindozda spotify'in sesi kendiliginden kisiliyo. Nedendir acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ezan okunuyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Şimdi haber geldi, 4m satmışlar. Donanım ile satılanlar ve volume lisanslar içinde değil, Pro yükseltmesi sayısı sadece satılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Spotify tamamen sağlam ben de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 GERGE said: Bilmiyorum onu. Bu arada kesin bir touch mouse lazım. Bir elin touchpad'de bir elim farede kullanıyorum gesturelar nedeniyle. Şunu alacağım: http://www.logitech.com/en-us/mice-pointers/mice/touch-mouse-t620 çok iyi gözüküyor şu ama parmaklar havada mı takılmak gerekiyor hep? inş parmak sabit üstündeyken bi aksiyon yapmıyordur =) çok zor olur o şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 SeaGle said: App'lerin kaynak dosyalarını bulamıyorum abi ben. Yok program files'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 AppData'nın içinde sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Onceki 7 ceddine sovucem ama simdi. External taktim, guvenli kaldir hedesine tiklayinca disk cikiyor ama kaldir diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Abi sana iyi yedekleme ve temiz yükleme gerek. Nothing diyerek yükleyince bak tüm C diskini Windows.old klasörüne koyuyor, dosyalar kaybolmaz böylece. Tek gereken programları yüklemen olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 aquila said: ezan okunuyodur. abi ahausdhauhfddu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Bu dialog ibretlik ya süper :D Olm bak git falan hikaye kaldı direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 tam kurayım dedim de mcaffe, deamon tools gibi programları kullanamayacaksınız uyumsuz falan dedi. ne yapayım kullanamaz mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Tekrar yüklersin onları. Antivirüs gerekmiyor zaten, içinde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ben kurarken eski ayarlayımı uygularımı ne varsa tut dedim ama böyle yapmamak lazımmış galba. durduramıyorum da kurulumu. napcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Tekrar kuracan bitince. Ayar almadığı için daha kısa sürer ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar