Zep Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 GERGE said: Bende hem yerel hem online hesap var, çok güzel çalışıyorlar. Ağustos'dan beri sorunsuz kullanıyorum. yerel hesap ne, online hesap ne yahu? birde bende storeun ülkesini vs değiştirebliyor muyuz istoredaki gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Onu değiştiremedim ben. Dediğimi boş ver şimdi, Windows kurarken kullanıcı hesabı yaratırken güreceksin. Hesap yerel mi olsun, ayarlar Microsoft sunucularında mı tutulsun filan diyor işte. Yerel hesap ile Windows Store çalışmıyor ama sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 ya bi videoda görmüştüm bu başlangıçtaki öğleri adam dizerken üst başlık falan koyabiliyordu gruplayabiliyordu nasıl yapabiliyoruz bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 applerden çıkmak çok gıcık ya. bi esc'le çıkabilmek çok güzel olurdu. sol üst köşeye gidip ordan kapatman gerekkiyor. ya da ben mi çakamadım hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Sol köşeye gidip kapatman gerekiyor ama o applar iOS ya da Android appları gibi yani kapatmasan da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 henuz denemedim. ama su sekilde birseyler cikmaya baslamis. 1 haftaya oturur iyice.ObbyTile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 applerden cikmak icin ben birseye alistim...acik olan app ne ise ekranin en ust tepesine gidip mousela tutup, ekranin altina hizlica drag n drop yapinca ucup gidiyor kapaniyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 ne windows'muş arkadaş indir indir bitiremedi 4 saat oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 snap view e alışın bu arada epey yararlı store programlarını tepesinden tutup sola veya saga sürükleyince snap görünümü alıyorlar messengerda falan baya güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Beyler fresh install yapmayi deneyelim bakalim 2 yontem var ikisi de calisiyor mu. Deneyen yazsin calisip calismadigini http://forums.mydigitallife.info/threads/21142-upgrade-key-on-clean-install-(pre-and-post-install-workaround) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 w7 ama o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 xp sp3 ten windows 8'e yükseltme gibi bi durum varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 pardon ya yanlış yere yazmışım o 29tl lik olay varya onunla bu mümkün mü diye sorucaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 GERGE said: w7 ama o. zaten ondan deneyelim demistim, calisabilir de calismayabilir de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 bilgisayarım nerde ya bulamadım Dyi fln :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Win+e yap masaustunde iken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 SNA1L said: bilgisayarım nerde ya bulamadım Dyi fln :D baslat tusuna bas computer yaz orada cikacak sag tikla asada properties filan cikar :) veya ustteki arkadasin dedigi gibi win+e yapip sol directory tree'de sag tiklayip properties filan yapabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 tablet falan için iyide bilgisayarım simgesi dahil pekçok şey yok. mehtrer takımı gibi bi ileri iki geri yapmışlr çok kullanışsız şu haliyle desktopta one ya devamlı kısayolmu ezberleyecez haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 abi ben hiç beğenmedim ya gereksiz kasmışlar başlat menüsü olmazmı sol altta en önemli şey lan o sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 bide uygulama için arama tuşu yokmu ya illa kategorilerdenmi arıcaz hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 https://www.pokki.com/ yada https://www.stardock.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 tamamda niye para verelim win7mizde olan bir şeye. yamayla falan eklenbmeli start Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 sitiv balmırı aradım panpa!!! dedi ki "neden düşünmedik!!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 SNA1L said: bide uygulama için arama tuşu yokmu ya illa kategorilerdenmi arıcaz hepsini windows tuşuna basıp normal yazınca gelmesi gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar