Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
GERGE said:

Bende hem yerel hem online hesap var, çok güzel çalışıyorlar. Ağustos'dan beri sorunsuz kullanıyorum.

yerel hesap ne, online hesap ne yahu?

birde bende storeun ülkesini vs değiştirebliyor muyuz istoredaki gibi?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Onu değiştiremedim ben.

Dediğimi boş ver şimdi, Windows kurarken kullanıcı hesabı yaratırken güreceksin. Hesap yerel mi olsun, ayarlar Microsoft sunucularında mı tutulsun filan diyor işte. Yerel hesap ile Windows Store çalışmıyor ama sanırım.
Mesaj tarihi:
ya bi videoda görmüştüm bu başlangıçtaki öğleri adam dizerken üst başlık falan koyabiliyordu gruplayabiliyordu nasıl yapabiliyoruz bunu
Mesaj tarihi:
applerden çıkmak çok gıcık ya.

bi esc'le çıkabilmek çok güzel olurdu. sol üst köşeye gidip ordan kapatman gerekkiyor. ya da ben mi çakamadım hala?
Mesaj tarihi:
applerden cikmak icin ben birseye alistim...acik olan app ne ise ekranin en ust tepesine gidip mousela tutup, ekranin altina hizlica drag n drop yapinca ucup gidiyor kapaniyor...
Mesaj tarihi:
snap view e alışın bu arada epey yararlı store programlarını tepesinden tutup sola veya saga sürükleyince snap görünümü alıyorlar messengerda falan baya güzel oluyor.
Mesaj tarihi:
Beyler fresh install yapmayi deneyelim bakalim 2 yontem var ikisi de calisiyor mu.

Deneyen yazsin calisip calismadigini
http://forums.mydigitallife.info/threads/21142-upgrade-key-on-clean-install-(pre-and-post-install-workaround)
Mesaj tarihi:
SNA1L said:

bilgisayarım nerde ya bulamadım Dyi fln :D

baslat tusuna bas computer yaz orada cikacak sag tikla asada properties filan cikar :)

veya ustteki arkadasin dedigi gibi win+e yapip sol directory tree'de sag tiklayip properties filan yapabilirsin :)
Mesaj tarihi:
tablet falan için iyide bilgisayarım simgesi dahil pekçok şey yok. mehtrer takımı gibi bi ileri iki geri yapmışlr çok kullanışsız şu haliyle desktopta
one ya devamlı kısayolmu ezberleyecez haha
  • Yeni Oluştur...