Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 8

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

LathspeLL said:

Win8 kurdum, kullandım, apar topar win7'ye döndüm, 3-4 gün sonra.

Ulaşmak istediğin yere ulaşamıyorsun bir kere Start menüsüz.
Ben taskbar'ı sağa dayalı kullanırım, sağda ki salak settings zımbırtısını başka yere alamıyordun ilk başta, şimdi bilmiyorum.

Saçma sapan şeyler.

Hadi biz alışırız yeni düzene de, yaşlı kitleyi sittin sene kullandıramazsın win8'i. Yani desktop interface'i öncekinden daha zor yapmak Microsoft'a ait bir başarı.

ben de taskbar sagda kullaniyorum, 'charms bar' sadece sag en asagi goturursen mouse'u aktif oluyor o yuzden bi problem yasamadim.

start menusuz diye bi durum yok aslinda; start menu, start screen le yer degistirdi. yine windows tusuna basip 'notepad' yazdiginda ve enter'a bastiginda acabiliyorsun notepad'i mesela. aliskanliklari cok fazla degistirmek gerekmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

mono said:

start menuyu ben shutdown disinda kullanmiyorum acikcasi...ha bide search e "calculator" yada "notepad" falan yaziyorum...ama gergenin attigi plugin baya temiz gozukuyor.

ayni win 7 de oldugu gibi, klavyede win'e basip notepad yazarsan ya da
win 7'da start menu butonuna klikledigin gibi win 8'te start screen preview ( sol alta goturursen mouse'u popup seklinde cikiyor) bastiktan sonra notepad yazarsan acabilirsin notepadi.

yani sonuc olarak yaptigin islem tamamen ayni, gordugun sey farkli :)
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden monitorume parmakla dokunan insani dovesim gelirdi...simdi dokunmayani dovuyorlar.

saka maka lenovoydu o tablet sanirim? i7 islemcili win8 pro + real ink (cakma wacom tech) kullaniyor..?? hani RT versyonuda degil baya desktop win8 kurulu tablete.

teyy...onumuzdeki 2 sene BAYA agresif gececek.
Sosyal ağlarda paylaş

Surface için söylecek sözüm yok başarılı ama tuzlu bir ürün. O değilde kaç yıl önce samsung transformerın getirdiği tablet pc olayını nasılda ballandıra ballandıra yeni birşeymiş gibi aktardılar helal dedim.

Dokunmatik ekranlara alışkınız tabiki kolaylıkları var ama zorlukları da oluyor çığır açabilecek çağ dokunmadan da yönetebilmekte geçecek Kinect geliştikçe esas eğlence o zaman başlayacaktır. Şuanda dokunmatik internet vs için iyi ama gaming için ölü bir teknoloji.
Sosyal ağlarda paylaş

Yarın eve geçtiğimde almayı düşünüyorum 79TL lik olanını ama halen nasıl upgrade olacak vs soru işaretlerim var. Mesela upgrade ettim elimdeki win7 key zaten patlayacak anladığım kadarıyla sonra o win8 olarak dosyaları download edip yükleyecek. Peki iki gün sonra ben tekrar win8 yapmak istediğimde bana digital download hakkı verecek mi benim bildiğim şuan iso olarak digital download sadece RT için var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...