valequenta Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 LathspeLL said: Win8 kurdum, kullandım, apar topar win7'ye döndüm, 3-4 gün sonra. Ulaşmak istediğin yere ulaşamıyorsun bir kere Start menüsüz. Ben taskbar'ı sağa dayalı kullanırım, sağda ki salak settings zımbırtısını başka yere alamıyordun ilk başta, şimdi bilmiyorum. Saçma sapan şeyler. Hadi biz alışırız yeni düzene de, yaşlı kitleyi sittin sene kullandıramazsın win8'i. Yani desktop interface'i öncekinden daha zor yapmak Microsoft'a ait bir başarı. ben de taskbar sagda kullaniyorum, 'charms bar' sadece sag en asagi goturursen mouse'u aktif oluyor o yuzden bi problem yasamadim. start menusuz diye bi durum yok aslinda; start menu, start screen le yer degistirdi. yine windows tusuna basip 'notepad' yazdiginda ve enter'a bastiginda acabiliyorsun notepad'i mesela. aliskanliklari cok fazla degistirmek gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 win8'li tablet ve telefonlar ne zaman çıkıyor? ikisine de acil ihtiyacım var, kasıyorum win8'li alayım diye; ama büzük artık hissizleşti kasmaktan. önümüzdeki ayın ortaları çıkar deyin de salayım büzüğü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 mono said: start menuyu ben shutdown disinda kullanmiyorum acikcasi...ha bide search e "calculator" yada "notepad" falan yaziyorum...ama gergenin attigi plugin baya temiz gozukuyor. ayni win 7 de oldugu gibi, klavyede win'e basip notepad yazarsan ya da win 7'da start menu butonuna klikledigin gibi win 8'te start screen preview ( sol alta goturursen mouse'u popup seklinde cikiyor) bastiktan sonra notepad yazarsan acabilirsin notepadi. yani sonuc olarak yaptigin islem tamamen ayni, gordugun sey farkli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Touchpad olayı cidden başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 yaaani, katiliyorum, benim esas kullandigim 3-5 sey masa ustumde shortcut icon, onun disinda Win+E tusu ile file manager acip takiliyorum..o nedenle cok birsey degismeyecek gibime geliyor. degissede kozmetik anlamda iyi yonde olur muhtemelen. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 bir dk, touchpad derken random laptop touchpadi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 her touchpad'te oluyorsa çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 osxi firlatma sebebim olabilir, mousesuz mac disinda kullanabildigim tek bir bilgisayar yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Evet yüksek ihtimal driver güncellemesi ile hepsinde olacaktır. Touchpad zaten dokunmatik basic hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 eskiden monitorume parmakla dokunan insani dovesim gelirdi...simdi dokunmayani dovuyorlar. saka maka lenovoydu o tablet sanirim? i7 islemcili win8 pro + real ink (cakma wacom tech) kullaniyor..?? hani RT versyonuda degil baya desktop win8 kurulu tablete. teyy...onumuzdeki 2 sene BAYA agresif gececek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 surface ne tatli bi seymiş öyle aha ballmer da cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Surface için söylecek sözüm yok başarılı ama tuzlu bir ürün. O değilde kaç yıl önce samsung transformerın getirdiği tablet pc olayını nasılda ballandıra ballandıra yeni birşeymiş gibi aktardılar helal dedim. Dokunmatik ekranlara alışkınız tabiki kolaylıkları var ama zorlukları da oluyor çığır açabilecek çağ dokunmadan da yönetebilmekte geçecek Kinect geliştikçe esas eğlence o zaman başlayacaktır. Şuanda dokunmatik internet vs için iyi ama gaming için ölü bir teknoloji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 oyun olayi su gozluklerden takip, birebir fps oynama olayina falan gelebilse bole odada ordan oraya kosturcaz falan, biz bu dunyadan gocup gitmeden gelse o teknoloji bari yau. torunlarimiz biz joystikle oynardik dedigimizde kiclariyla gulecekler dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 win8 in arayüzü hızlı mı eskidi? bi cazibesini yitirdi gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 $$$ttt sakin olun. http://reviews.cnet.com/8301-33642_7-57537802-292/7-reasons-why-windows-rt-works/?part=rss&subj=cnet&tag=title&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+cnet%2FNnTv+%28CNET+River+RSS%29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Yalnız anlamadığım şuanki fiyatı digital download için 79TL kutulu olanı 129TL gibi bir fiyat sanki. Yani upgrade için değil de normal satış fiyatıymış gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Nerede yazıyor o fiyat? Site bana 39$ diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 surface geriden geliyormuşum hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows/buy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 39$ 72TL zaten. O kadar fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 http://www.microsoft.com/en-us/news/presskits/windows/liveevent2.aspx şuan yayın yok ama başlara gidebiliyorsunuz. baya güzel demolar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 79TL dediği upgrade mi? Yoksa sıfırdan win8 mi veriliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Onu bende tam olarak anlayamadim ama normal kutulunun bu fiyata olduğunu bilseydim technet ile ugraşmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Hemen almamaya karar verdim ben. 5 ay daha devam edecek aktivasyonum var zaten sızdığı dönemden kalma 6 aylık KMS sunucusundan yapılmış. Ankara'ya geldiğinde kutulu alacağım. Vatan getirecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Yarın eve geçtiğimde almayı düşünüyorum 79TL lik olanını ama halen nasıl upgrade olacak vs soru işaretlerim var. Mesela upgrade ettim elimdeki win7 key zaten patlayacak anladığım kadarıyla sonra o win8 olarak dosyaları download edip yükleyecek. Peki iki gün sonra ben tekrar win8 yapmak istediğimde bana digital download hakkı verecek mi benim bildiğim şuan iso olarak digital download sadece RT için var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar