ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 start menu olmasa bile şey var mi, Ctrl+R Run'i açacak mi? ya da win7deki start menu search bara kolay erişebilecek miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Start menü yok ama Start8 diye bir program var, ona bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 şimdi düzgün çalışması için hangi w8 sürümünü kurmamız gerekiyor. edit: windows 7 den windows 8 e geçmek istiyorum ben yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Hepsi düzgün çalışıyor. Starter gibi garip sürümler yok. http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_8_editions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 pro yada enterprise yüklüyoruz ve uçuyoruz diyosun. RT yazan şey de sadece tabletler için heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ShadowFax said: start menu olmasa bile şey var mi, Ctrl+R Run'i açacak mi? ya da win7deki start menu search bara kolay erişebilecek miyiz? win+r artı taskbarın soluna sag tıklayınca da geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 3 gun kaldi, korkuyorum ya..tertemiz format attim hazirladim pc'yi..ama boyle..tarif etmesi zor bir endise icindeyim...neyse..en kotu ne olabilir ki? :) birde bisi merak ediyorum, soracagim seyin cevabini bilen vardir belki; sagdaki yuklu programlari, soldaki gibi gostertemiyoruz, illa abaza gibi iconlar mi oluyor? yani o renkli farkli ebattaki dortgen kutucuk olayi sadece App'ler icin mi? yoksa ne bilim photoshop'du, steam'di geyik masaustu iconlarini o hale sokabiliyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Sokamıyorsun. Şu ikisine bakın bu arada: Start8: http://www.stardock.com/products/start8/features.asp Pokki: https://www.pokki.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Start 8i satın aldım direk ne olur ne olmaz release olunca fiyatını katlyabilir heran için :) Yalnız Pokki yi yükleyemiyorum download deyince hata veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 pokki enteresanmış ya. adamlar bi tarafını yırtıp, "yeni GUI yazdık aabey" derken, böyle bi firma çıkıp enteresan çözümler üretiyo, iyi mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Pokki'yi kullanmam ben. Start8 aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 start8 cidden cok temiz gozukuyor. Fiyatida nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Son saatler ama halen upgrade ile ilgili ne yönlendirme var ne de windowsun kendi sitesinde satışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 US'de saatler 00.00'ı vurduğunda çıkacak. Ama hangi saat dilimlerine göre bilmiyorum. Pro yükledim bekliyorum ben, çıkınca key'i gireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Yemeksepeti programı iyiymiş çok Modern UI'deki. Bu arada Windows Store'daki programların %99'unun görünmemesi bizden bug değilmiş, featuremuş. Store'u açın, Charms'ı açıp Preferences'e girin. Oradan "Make it easier to find apps in my preferred languages" şeyini kapatın, tüm applar açılıyor. Yoksa sadece Türkçe olanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 18:15 te birşeyler olacak sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 peeeh..benim amazon siparisi 27sinde varacakmis..acaba iptal edip digital download isine mi girsem? yoksa pasa pasa dvd li versyonu mu beklesem? kendi sitesinde biryerde de yazmiyor ki digital download kacta acilacak vs..hatta 26sinda mi acilacak yoksa sonra mi? Edit, pardon websitesi update olmus download zimbirtisi falan eklenmis. farkettim, yetistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 win 8 launch event: http://www.microsoft.com/en-us/news/presskits/windows/liveevent.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 sırf start menü eklemek için 5$ LOL Zaten olması gereken şeye para vermek... Win8 suxxorz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 bedava verseler koymam start menu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 yalniz cidden merak ediyorum start menu olmadigi icin ne eksildigini dusunuyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 http://blog.laptopmag.com/wpress/wp-content/uploads/2012/03/Start8-1.jpg Bu modda kullanıyorum onu, işim daha rahat oluyor. Sırf program çalıştırmak için tam ekran bir yere geçmeyi sevmiyorum. Gnome 3 kullandım bir-iki yıl, orada da bir menü yapmıştım kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Amma övüyo ha kel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Win8 kurdum, kullandım, apar topar win7'ye döndüm, 3-4 gün sonra. Ulaşmak istediğin yere ulaşamıyorsun bir kere Start menüsüz. Ben taskbar'ı sağa dayalı kullanırım, sağda ki salak settings zımbırtısını başka yere alamıyordun ilk başta, şimdi bilmiyorum. Saçma sapan şeyler. Hadi biz alışırız yeni düzene de, yaşlı kitleyi sittin sene kullandıramazsın win8'i. Yani desktop interface'i öncekinden daha zor yapmak Microsoft'a ait bir başarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 start menuyu ben shutdown disinda kullanmiyorum acikcasi...ha bide search e "calculator" yada "notepad" falan yaziyorum...ama gergenin attigi plugin baya temiz gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar