Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 8

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

3 gun kaldi, korkuyorum ya..tertemiz format attim hazirladim pc'yi..ama boyle..tarif etmesi zor bir endise icindeyim...neyse..en kotu ne olabilir ki? :)

birde bisi merak ediyorum, soracagim seyin cevabini bilen vardir belki;

sagdaki yuklu programlari, soldaki gibi gostertemiyoruz, illa abaza gibi iconlar mi oluyor? yani o renkli farkli ebattaki dortgen kutucuk olayi sadece App'ler icin mi? yoksa ne bilim photoshop'du, steam'di geyik masaustu iconlarini o hale sokabiliyormuyuz?

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Yemeksepeti programı iyiymiş çok Modern UI'deki.

Bu arada Windows Store'daki programların %99'unun görünmemesi bizden bug değilmiş, featuremuş. Store'u açın, Charms'ı açıp Preferences'e girin. Oradan "Make it easier to find apps in my preferred languages" şeyini kapatın, tüm applar açılıyor. Yoksa sadece Türkçe olanlar çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

peeeh..benim amazon siparisi 27sinde varacakmis..acaba iptal edip digital download isine mi girsem? yoksa pasa pasa dvd li versyonu mu beklesem?

kendi sitesinde biryerde de yazmiyor ki digital download kacta acilacak vs..hatta 26sinda mi acilacak yoksa sonra mi?

Edit, pardon websitesi update olmus download zimbirtisi falan eklenmis. farkettim, yetistim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
http://blog.laptopmag.com/wpress/wp-content/uploads/2012/03/Start8-1.jpg

Bu modda kullanıyorum onu, işim daha rahat oluyor. Sırf program çalıştırmak için tam ekran bir yere geçmeyi sevmiyorum. Gnome 3 kullandım bir-iki yıl, orada da bir menü yapmıştım kendime.
Sosyal ağlarda paylaş

Win8 kurdum, kullandım, apar topar win7'ye döndüm, 3-4 gün sonra.

Ulaşmak istediğin yere ulaşamıyorsun bir kere Start menüsüz.
Ben taskbar'ı sağa dayalı kullanırım, sağda ki salak settings zımbırtısını başka yere alamıyordun ilk başta, şimdi bilmiyorum.

Saçma sapan şeyler.

Hadi biz alışırız yeni düzene de, yaşlı kitleyi sittin sene kullandıramazsın win8'i. Yani desktop interface'i öncekinden daha zor yapmak Microsoft'a ait bir başarı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...