-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 eh, 7'den sonra bunun kötü olması gerekiyordu zaten microsoft progress'ine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 msdn accounttan indirdim su anda yukluyorum bi deniyim bakalim. sistemci icinde metro kullanilabilir gibi geldi sanki 2. bi desktopmus gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Şunu yükleyerek Metro'yu kaldırabiliyorsunuz: http://forum.paticik.com/read.php?6,6431877 Metro programlarını da yüklemezseniz, tamam. Windows 7'de de yükleyemiyorsunuz zaten onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 onları kaldırdıktan sonra da bi esprisi kalmıyor zaten. bi süre bulaşmadan seyirci olmak en iyisi. zamanla milletin yorumlarına göre düşünürüz. dertsiz başımıza dert almayalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Sistem daha hızlı, UI'nin altında da bir sürü değişiklik var, kullanım kolaylığı var. Kolaylıklar için buraya bak mesela: http://www.hanselman.com/blog/Windows8ProductivityWhoMovedMyCheeseOhThereItIs.aspx Gelişmelerden ilk iki günde bile gözüme batanlar: [list] [*] Kopyala/yapıştır çok daha hızlı ve özelliklie [*] En sonunda çalışmaya başlamış system-wide PAC dosyaları [*] 10 saniyede açılış [*] SSD'ler için optimizasyonlar [*] Çok daha az enerji harcıyor ve sessiz çalışıyor [*] Ekran klavyesi sonunda olmuş (özellikle televizyona bağlayıp koltuğa uzandığında çok rahat oluyor) [*] Güvenlik çok daha sağlam ki build-in antivirüs ile geliyor ve tüm programları Microsoft imzalarına karşı kontrol ediyor [*] Taskbar daha iyi [*] Ekranın 1/5'lik bir bölümünü (1/2'lik kadar bile oluyor bu) farklı bir masaüstü olarak kullanıp oraya not defteri ya da messenger filan koyabiliyorsun ya da ne istersen işte [*] File explorer daha gelişmiş [*] Sanal diskleri ve isoları rahatça mount hatta boot edebiliyorsun [*] Hyper-V var [*] Soft-format bigim bir şey var ki bu sistemi formatlamadan formatlanmış da yeniden yüklenmiş gibi yapıyor belgelerine ve dosyalarına dokunmadan. [*] Kısayollar çok iyi, Win+X yapın bir hele sonra gelin. [/list] İlk iki-üç günlük kullanımda fark ettim ben bunları, daha da şimdi aklıma gelmeyen minik şeyler var. Niye bu kadar arkasındayım sanıyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 GERGE said: [list] [*] Çok daha az enerji harcıyor ve sessiz çalışıyor sessiz çalışan OS nası oluo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Fan ötme kaysayısı Windows 7'nin yarısı filan. Windows 7'de arada dönerdi durup dururken formattan hemen sonra bile. Isınmıyor burda kendi halinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 metro application yazmaki için illa win8 mi lazım full sürüm çıkana kadar win8 yüklemek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Öyle. Full sürüm çıktı bu arada. Consumer markete çıkmadı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 şimdi süresi dolunca bütün projeleri-dllleri-programları falan yedekleyip sonra tekrar kurmaya üşeniyorum, orjinal alınca süresi kilitlenme mevzusunu kaldırma oluyorsa olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 gerçi win8 appler baya basit ve hoş görünüyor başlayasım geldi hemen http://msdn.microsoft.com/en-US/library/windows/apps/hh986965 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 30 tane oyun yüklü çoğu yarım daha. onları yüklemeye üşendiğimden windows patlayana kadar keyfi olarak güncellemem. win patlayınca bi deneyebilirim. =) oyunlar sistem diskinde değil. sadece oyunlar için reg dosyalarını yedekleme var mı ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Steam ise Steam Backup var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 yarısı steam ve zaten başka diskte yüklü olduğu için backupsız bile oluyor o. kalanlar sıkıntı =) origin'de steam gibi olur inş. daha önce deneyemedim. ama onlar dışında da var oyun maalesef =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 ne zaman satışa çıkıcak belli mi ? bi de win7'den uygun fiyata upgrade imkanı vardı sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 1 aya şirkete yüklü masraf çıkartacağım :D win 8 tablet win 8 phone win 8 os 1 tane ssd ( malum win8 + ssd :p ) visual studio 2012 sql server 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=v4boTbv9_nU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 erucalavera said: ne zaman satışa çıkıcak belli mi ? bi de win7'den uygun fiyata upgrade imkanı vardı sanırım ? 26 ekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 erucalavera said: ne zaman satışa çıkıcak belli mi ? bi de win7'den uygun fiyata upgrade imkanı vardı sanırım ? 26 Ekim. 39$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Bir de soyle bir sey var "Upgrade to Windows 8 Pro for just $14.99 when you purchase a Windows 7 PC between June 2, 2012 and January 31, 2013" 2 haziran 2012, 31 ocak 2013 tarihleri arasinda win 7 yuklu PC alirsan, 15 dolara win 8 upgrade yapabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Şöyle birşey buldum. https://windowsupgradeoffer.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Retaillere ve Technetten alanlara Upgrade olmayacak sanırım öyle bir haber vardı geçende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 olum adam türk laaaan twitter adresi Tweet@rama yani Tweetarama bunu ilk ben mi söyledim>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Ya bu arada RTM sürümden enterprise olanı yükliim dedim 64 bit. Ulen beta sürümde çalışan dropbox, rockmelt falan yüklenmiyo. Ne alaka yea?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Lisansı olmadığı için 39$ güncelleme alamayacak olanlar için fiyat belli oldu. 99$ şimdilik, Ocak'tan sonra 199$ olacak ama güncelleme sürümü, bu kim bilir ne kadar olur. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16832416550 Dükkanlarda tam versiyon satmayacaklarmış zaten, sadece güncelleme. Tam akıllandılar, Store'dan para kazanıp sistemi ucuza verecekler diyordum bu geldi. Gerçi 39$ 3 ay boyunca duracak, lisansı olup da Windows 8'e geçmek isteyenlerin %90'ı geçer. Yeni bilgisayarlar içinde kurulu gelmek istiyorlar anladığım, kendi bilgisayarını kuran normal bir azınlıktan az azınlığa pek önem vermiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar