-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 eh, 7'den sonra bunun kötü olması gerekiyordu zaten microsoft progress'ine göre
romslayer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 msdn accounttan indirdim su anda yukluyorum bi deniyim bakalim. sistemci icinde metro kullanilabilir gibi geldi sanki 2. bi desktopmus gibi.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Şunu yükleyerek Metro'yu kaldırabiliyorsunuz: http://forum.paticik.com/read.php?6,6431877 Metro programlarını da yüklemezseniz, tamam. Windows 7'de de yükleyemiyorsunuz zaten onları.
df Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 onları kaldırdıktan sonra da bi esprisi kalmıyor zaten. bi süre bulaşmadan seyirci olmak en iyisi. zamanla milletin yorumlarına göre düşünürüz. dertsiz başımıza dert almayalım =)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Sistem daha hızlı, UI'nin altında da bir sürü değişiklik var, kullanım kolaylığı var. Kolaylıklar için buraya bak mesela: http://www.hanselman.com/blog/Windows8ProductivityWhoMovedMyCheeseOhThereItIs.aspx Gelişmelerden ilk iki günde bile gözüme batanlar: [list] [*] Kopyala/yapıştır çok daha hızlı ve özelliklie [*] En sonunda çalışmaya başlamış system-wide PAC dosyaları [*] 10 saniyede açılış [*] SSD'ler için optimizasyonlar [*] Çok daha az enerji harcıyor ve sessiz çalışıyor [*] Ekran klavyesi sonunda olmuş (özellikle televizyona bağlayıp koltuğa uzandığında çok rahat oluyor) [*] Güvenlik çok daha sağlam ki build-in antivirüs ile geliyor ve tüm programları Microsoft imzalarına karşı kontrol ediyor [*] Taskbar daha iyi [*] Ekranın 1/5'lik bir bölümünü (1/2'lik kadar bile oluyor bu) farklı bir masaüstü olarak kullanıp oraya not defteri ya da messenger filan koyabiliyorsun ya da ne istersen işte [*] File explorer daha gelişmiş [*] Sanal diskleri ve isoları rahatça mount hatta boot edebiliyorsun [*] Hyper-V var [*] Soft-format bigim bir şey var ki bu sistemi formatlamadan formatlanmış da yeniden yüklenmiş gibi yapıyor belgelerine ve dosyalarına dokunmadan. [*] Kısayollar çok iyi, Win+X yapın bir hele sonra gelin. [/list] İlk iki-üç günlük kullanımda fark ettim ben bunları, daha da şimdi aklıma gelmeyen minik şeyler var. Niye bu kadar arkasındayım sanıyorsun yani?
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 GERGE said: [list] [*] Çok daha az enerji harcıyor ve sessiz çalışıyor sessiz çalışan OS nası oluo :D
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Fan ötme kaysayısı Windows 7'nin yarısı filan. Windows 7'de arada dönerdi durup dururken formattan hemen sonra bile. Isınmıyor burda kendi halinde.
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 metro application yazmaki için illa win8 mi lazım full sürüm çıkana kadar win8 yüklemek istemiyorum.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Öyle. Full sürüm çıktı bu arada. Consumer markete çıkmadı sadece.
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 şimdi süresi dolunca bütün projeleri-dllleri-programları falan yedekleyip sonra tekrar kurmaya üşeniyorum, orjinal alınca süresi kilitlenme mevzusunu kaldırma oluyorsa olabilirdi.
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 gerçi win8 appler baya basit ve hoş görünüyor başlayasım geldi hemen http://msdn.microsoft.com/en-US/library/windows/apps/hh986965
df Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 30 tane oyun yüklü çoğu yarım daha. onları yüklemeye üşendiğimden windows patlayana kadar keyfi olarak güncellemem. win patlayınca bi deneyebilirim. =) oyunlar sistem diskinde değil. sadece oyunlar için reg dosyalarını yedekleme var mı ya =)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Steam ise Steam Backup var?
df Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 yarısı steam ve zaten başka diskte yüklü olduğu için backupsız bile oluyor o. kalanlar sıkıntı =) origin'de steam gibi olur inş. daha önce deneyemedim. ama onlar dışında da var oyun maalesef =)
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 ne zaman satışa çıkıcak belli mi ? bi de win7'den uygun fiyata upgrade imkanı vardı sanırım ?
aramil Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 1 aya şirkete yüklü masraf çıkartacağım :D win 8 tablet win 8 phone win 8 os 1 tane ssd ( malum win8 + ssd :p ) visual studio 2012 sql server 2012
xetraynex Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=v4boTbv9_nU
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 erucalavera said: ne zaman satışa çıkıcak belli mi ? bi de win7'den uygun fiyata upgrade imkanı vardı sanırım ? 26 ekim.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 erucalavera said: ne zaman satışa çıkıcak belli mi ? bi de win7'den uygun fiyata upgrade imkanı vardı sanırım ? 26 Ekim. 39$.
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Bir de soyle bir sey var "Upgrade to Windows 8 Pro for just $14.99 when you purchase a Windows 7 PC between June 2, 2012 and January 31, 2013" 2 haziran 2012, 31 ocak 2013 tarihleri arasinda win 7 yuklu PC alirsan, 15 dolara win 8 upgrade yapabiliyorsun.
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Şöyle birşey buldum. https://windowsupgradeoffer.com
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Retaillere ve Technetten alanlara Upgrade olmayacak sanırım öyle bir haber vardı geçende
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 olum adam türk laaaan twitter adresi Tweet@rama yani Tweetarama bunu ilk ben mi söyledim>:D<
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Ya bu arada RTM sürümden enterprise olanı yükliim dedim 64 bit. Ulen beta sürümde çalışan dropbox, rockmelt falan yüklenmiyo. Ne alaka yea?!
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Lisansı olmadığı için 39$ güncelleme alamayacak olanlar için fiyat belli oldu. 99$ şimdilik, Ocak'tan sonra 199$ olacak ama güncelleme sürümü, bu kim bilir ne kadar olur. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16832416550 Dükkanlarda tam versiyon satmayacaklarmış zaten, sadece güncelleme. Tam akıllandılar, Store'dan para kazanıp sistemi ucuza verecekler diyordum bu geldi. Gerçi 39$ 3 ay boyunca duracak, lisansı olup da Windows 8'e geçmek isteyenlerin %90'ı geçer. Yeni bilgisayarlar içinde kurulu gelmek istiyorlar anladığım, kendi bilgisayarını kuran normal bir azınlıktan az azınlığa pek önem vermiyorlar.
Öne çıkan mesajlar