Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Biraz daha şey öğrendim, yeni bilgi değiller ama bilmeyenler vardır (benim gibi): 39$'lık ucuz güncellemenin de kendi angaryaları varmış. Clean install yapılabiliyormuş Windows 8 güncellemesiyle ama boş HD'ye olmuyormuş. Önce Windows 7'mizi yükleyeceğiz, sonra Windows 8 DVD'sini ya da USB'sini takıp clean install'ımızı yapacakmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Peki bunlar korsan Win 7 olup olmadığını nasıl çakacaklar? Sonuçta win7 ler zaten orjinal gibi gözüküp hertürlü update vs alabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Onu bilmiyorum. Büyük ihtimalle lisansı sunucularıyla test edeceklerdir. O aktive olmuş Windows 7'lerle Microsoft'un bazen sitesinde sorduğu aktivasyon şeylerini geçebiliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Abi öyle birşey olduğu takdirde xoxoxoxoxooxxoxo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Bilmem korsan kullanmıyorum ki :) Ama laptopta öyle idi gayet microsoft sitesinde bilimum teyidli işlemlerde takılmadan devam edebiliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 axedice said: Kime var ama, androide var mı? Yoksa win8 çıkınca desteği kesilip tamamen atıl hale düşecek win7 telefonlarda mı var sadece? Ne androidi, windowsdan bahsediyorum. 7yi bilmiyorum ama daha eskilerinde var bayağıdır. 8le gelen bi yenilik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 vaperon said: Abi öyle birşey olduğu takdirde xoxoxoxoxooxxoxo :D abi inşallah bu oluyordur.laptop'un vista cd'si türkiyededir bi ihtimal. o değil, zaten bunu korsan bile saymam ben. vista feci kötüydü. o kadar kötüydü ki psikolojim bozuldu ve windows'a dava açıp adamlardan milyon dolarlar kazanmamak için pc'mi verdim. kurulan win7 orijinal midir nedir bir bilgim yok doğrusu.. hiç sorun çıkmadı gerçi. yine de microsoft vista yüzünden bize borçlu. BALLMER VISTA'YI ÖDE! yazıcam sağa sola. 39$ falan güzel. kabulumdür ballmer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 GERGE said: Onu bilmiyorum. Büyük ihtimalle lisansı sunucularıyla test edeceklerdir. O aktive olmuş Windows 7'lerle Microsoft'un bazen sitesinde sorduğu aktivasyon şeylerini geçebiliyor musun? Genuinity hedesi testi falan geçiliyor. Ayrıca free updatei geçemeze n'olcak ki az dolambaçlı yoldan halledicez lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 bu çindeki technet keyleri falan işliyordur muhtemelen. alın 2 dolara bi key rahat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Çin keyleri bi süre sonra patlıyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 bi süre lazım değil ki. yüklerken lazım. win 8 yüklendikten sonra patlasa nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Sonra tekrar yüklemen gerekirse? Format filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 her seferind win7 yükletecek kadar eşşek mi microsoft? çok kullanışsız olur ki öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 GERGE said: Biraz daha şey öğrendim, yeni bilgi değiller ama bilmeyenler vardır (benim gibi): 39$'lık ucuz güncellemenin de kendi angaryaları varmış. Clean install yapılabiliyormuş Windows 8 güncellemesiyle ama boş HD'ye olmuyormuş. Önce Windows 7'mizi yükleyeceğiz, sonra Windows 8 DVD'sini ya da USB'sini takıp clean install'ımızı yapacakmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Başlat menüsü yapmışlar bile: http://www.askvg.com/get-start-button-orb-and-classic-start-menu-back-in-windows-8-using-classic-shell/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 başlat menüsü gelmesi lazımdı zati. diğer türlü çok kullanışsızdı. bir de her seferinde win 7 yükletmesi çok ayıp olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Update versiyonu sadece öyle, o da spekülasyon yani. Kesin demedim. System Builder versiyonu da var. Ayrıca içince MSE hazır yüklü geliyormuş. Daha yeni aldım Webroot lisansımı ben, kullanırım yine onu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Windows 8 Release Preview'u kurdum sıçtı bilgisayarın ağzına. Önce kitlendi, sonra boot etmedi, repair yapamadı, disc'ten yaptım şimdide bütün programlar gitti falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Sifirdan mi kurdun yoksa update mi yaptin? Bende hic sorun cikmadi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Beta bir de o yani, bir yerden normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Update yaptım, üstüne normalde hiç yapmayacağım bişey yaptım, backup falan almadım ya, beynim durmuş resmen. Şimdi alıyorum sıfırdan kurucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 RTM'yi indir, filan release leak etti. Torrent'te. 5 ingilizce, 2 türkçe kelime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 kurucam ben de simdi hayirlisi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Ya ben geçicem 8'e direk, fakat benim Home Premium'dan upgrade yapıcam. Okuduğum kadarıyla fazla versiyon yok eskisi gibi. Normal Windows 8 var birde Pro/Enterprise var iş için. RTM Professional'mış sanırım. Kursam, sonra upgrade ile key alsam ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 1 Günlük izlenimlerim: Herşeyin göçmesi tabi ki "upgrade" yapmamdan kaynaklı. Adam gibi bir sonuç beklemem hataydı. Refresh yapınca ve bütün registery temizlenince düzgün çalışmaya başladı Release Preview sürümü. Interface'e alışmakta zorluk çekiyorum tabi, bence Apple kadar iyi değil kesinlikle. O paylaşılan "babanın Windows ile imtihanı" videosu birebir geçerli öğrenme konusunda. Çok kişi zorlanacak bu sisteme alışmakta. Daha hızlı daha responsive gibi geldi şimdilik. Daha oyun denemedim. Gece deneyeceğim. Microsoft'un yapmaya çalıştığı şey bariz. Marketplace ile AppStore'a rakip olmak, parayı oradan götürmek. O yüzden WinXP'den bile upgrade yapmaya 40$ istiyor. Önemli olan insanların Win8 kullanacak olması. Hatta Market place'i kullanmaya alıştırmak için korsan piyasaya daha da göz yumacaklardır. Çünkü paranın merkezi AppStore aman pardon Market Place :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar