Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 8

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Biraz daha şey öğrendim, yeni bilgi değiller ama bilmeyenler vardır (benim gibi):

39$'lık ucuz güncellemenin de kendi angaryaları varmış. Clean install yapılabiliyormuş Windows 8 güncellemesiyle ama boş HD'ye olmuyormuş. Önce Windows 7'mizi yükleyeceğiz, sonra Windows 8 DVD'sini ya da USB'sini takıp clean install'ımızı yapacakmışız.
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Abi öyle birşey olduğu takdirde xoxoxoxoxooxxoxo :D

abi inşallah bu oluyordur.laptop'un vista cd'si türkiyededir bi ihtimal.

o değil, zaten bunu korsan bile saymam ben. vista feci kötüydü. o kadar kötüydü ki psikolojim bozuldu ve windows'a dava açıp adamlardan milyon dolarlar kazanmamak için pc'mi verdim. kurulan win7 orijinal midir nedir bir bilgim yok doğrusu..
hiç sorun çıkmadı gerçi.

yine de microsoft vista yüzünden bize borçlu.

BALLMER VISTA'YI ÖDE! yazıcam sağa sola.
39$ falan güzel. kabulumdür ballmer.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
GERGE said:

Biraz daha şey öğrendim, yeni bilgi değiller ama bilmeyenler vardır (benim gibi):

39$'lık ucuz güncellemenin de kendi angaryaları varmış. Clean install yapılabiliyormuş Windows 8 güncellemesiyle ama boş HD'ye olmuyormuş. Önce Windows 7'mizi yükleyeceğiz, sonra Windows 8 DVD'sini ya da USB'sini takıp clean install'ımızı yapacakmışız.
Sosyal ağlarda paylaş

1 Günlük izlenimlerim: Herşeyin göçmesi tabi ki "upgrade" yapmamdan kaynaklı. Adam gibi bir sonuç beklemem hataydı.

Refresh yapınca ve bütün registery temizlenince düzgün çalışmaya başladı Release Preview sürümü.

Interface'e alışmakta zorluk çekiyorum tabi, bence Apple kadar iyi değil kesinlikle. O paylaşılan "babanın Windows ile imtihanı" videosu birebir geçerli öğrenme konusunda. Çok kişi zorlanacak bu sisteme alışmakta.

Daha hızlı daha responsive gibi geldi şimdilik. Daha oyun denemedim. Gece deneyeceğim.

Microsoft'un yapmaya çalıştığı şey bariz. Marketplace ile AppStore'a rakip olmak, parayı oradan götürmek. O yüzden WinXP'den bile upgrade yapmaya 40$ istiyor. Önemli olan insanların Win8 kullanacak olması. Hatta Market place'i kullanmaya alıştırmak için korsan piyasaya daha da göz yumacaklardır.

Çünkü paranın merkezi AppStore aman pardon Market Place :D.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...