ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Release Preview çıkmış. http://www.techspot.com/downloads/5330-windows-8-release-preview.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 windows 9 nasıl olcak bilmiyorum ama windows 10 CLI olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 düşünerek yönetebileceğimizi gözönüne alırsak haklısın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Abi, 20GB HD space ne? Linux'den ders alsınlar biraz. Arch sistemim toplasan 3-4 GB ediyor benim tüm programlarla. Windows'lar bir de sıfır application geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 20 GB baya makul bi rakam bence. Kaç gb olmasını bekliyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 20 gb sorun degil ama performans sorun. yoksa 1,5 TB hddler varken space nedirki. ama hayvan gibi ram yiyorsa bir software calistirmak icin beklemek zorundaysam o is olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Sorun değil ama o kadar ne koyuyorlar merak ediyorum barebones stil gelen OS'a. Linux aynı işi 800MB ile bile hallediyor, bir de içine ofis programları, oyunlar, multimedia programları filan koyuyor. Neyle doluyor o 20gb? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 ShadowFax said: 20 GB baya makul bi rakam bence. Kaç gb olmasını bekliyorsun ki? 8-10 gb... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 benim win 7 klasörü 14 gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Ne kadar dll, o kadar köfte. Ama tablet için düşündüğünde 20gb şaka olmuş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 en güzel müsteride basima geldi. 50 GB yemis bitirmis sevgili windows. Windows 13 GB felandi ilk basta update yapa yapa doldurmus hddyi. Winsxs klasör var her updatede sisiyor. Virtual Makineydi ve hdd büyütene kadar patronla temiz ter attik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 20gb gercekten cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Abi bayagi sevdim nedense ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Ya şimdi yeni PC ile Win7 alanlar 30 dolara falan Win8'e terfi edecek deniliyor, ee bizim gibi dışardan cdkey alanların başı kel mi biz de para saydık çakıltaşı deyillL!!:!^2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 release preview yükledim windows7 yi beğenerek kullanıyordum ilk başta bir 10-15 dakika yadırgadım ama kendimce bir kaç değişiklik yapınca(safari falan kurdum) fıstık gibi oldu işte. windows 7 nin güncellenmiş hali hiç bir farkı yok metro ui yi çektim arkaya eskisi gibi kullanıyorum. teknik alt yapıyı bilmiyorum ama illaki gelişmiştir bir şeyler performans olarak sanki daha iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 valla 2gb ram ile win7'den yavaştı ki normaldir yeni teknoloji daha fazla ram istiyordur. bir de driver sorunu oluyordu oyunlarda. directx9-11 sorunu vardı wow'da mesela. çok oyun falan oynayan biriyseniz pek yanaşmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 1 haftadır windows 8 kullanıyorum eğer bilen varsa bana açıklasın. başlat menüsündeki calcualtor a ve diğer o kolay özelliklere nasıl ulaşcağım? çıldırdım lan. ara ara bulunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 salliyorum: win+r calc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Windows 7 ye geri döndüm. Şu an için windows 7 kullanmak daha rahat çünkü kilitlenebiliyor ara sıra belki benim hdd den kaynaklandı bilemiyorum ayrıca değiştirdikleri arayüz kolaylaştırmaktan daha çok erişilebilirliği daha da düşürmüş. İleride belki eski tarz arayüz kullanmak için bir yama getirebilirler kolay bir şey. Driver sorunları var windows 8, w7 nin üzerine kurulmuş olmasına rağmen eski driverlar çalışmıyor bir çok anakart ve ses kartı driverları yüklenemiyor bu yüzden. Daha ekran kartı driverını yüklememişken işlemcideki gpu yu görüp daha sonra kartı görmeye çalıştı ekranda çizgiler oluşup sistem kilitlendi. Sonuç olarak Windows 7 varken neden windows 8 kullanayım sorusunun cevabını bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 MS tabletleri surface ve Surface Pro'yu inceleyin, bu işletim sistemi çok daha mantıklı görünüyo. Nihayet photoshop çalıştıracak güçte tablet geliyo lan oh be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 iyide o zaman niye sadece tabletlere çıkarmıyor ? Bayağa saçma değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Hoca halen son halini göremediğimiz işletim sistemi hakkında kesin yorum yapıyosunuz. Masaüstü artık niş pazar haline geliyor, tablet asıl pazar olmaya başladı... Normal bu yapı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 tabletle iş yapılmaz, adam gibi oyun oynanmaz. sosyal medya için de smartphone'lar var zaten. tablet hala fantezi çoğu insan için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Mr_Hand said: Hoca halen son halini göremediğimiz işletim sistemi hakkında kesin yorum yapıyosunuz. Masaüstü artık niş pazar haline geliyor, tablet asıl pazar olmaya başladı... Normal bu yapı. release preview çıktı son hali bir kaç ufak fix dışında öyle olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 win7 masaüstünde xp gibi 10 sene ihtiyacı karşılar. tablet için uğraşıp dursunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar