Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 8

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

release preview yükledim windows7 yi beğenerek kullanıyordum ilk başta bir 10-15 dakika yadırgadım ama kendimce bir kaç değişiklik yapınca(safari falan kurdum) fıstık gibi oldu işte. windows 7 nin güncellenmiş hali hiç bir farkı yok metro ui yi çektim arkaya eskisi gibi kullanıyorum.

teknik alt yapıyı bilmiyorum ama illaki gelişmiştir bir şeyler performans olarak sanki daha iyi gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Windows 7 ye geri döndüm. Şu an için windows 7 kullanmak daha rahat çünkü kilitlenebiliyor ara sıra belki benim hdd den kaynaklandı bilemiyorum ayrıca değiştirdikleri arayüz kolaylaştırmaktan daha çok erişilebilirliği daha da düşürmüş. İleride belki eski tarz arayüz kullanmak için bir yama getirebilirler kolay bir şey. Driver sorunları var windows 8, w7 nin üzerine kurulmuş olmasına rağmen eski driverlar çalışmıyor bir çok anakart ve ses kartı driverları yüklenemiyor bu yüzden.

Daha ekran kartı driverını yüklememişken işlemcideki gpu yu görüp daha sonra kartı görmeye çalıştı ekranda çizgiler oluşup sistem kilitlendi.

Sonuç olarak Windows 7 varken neden windows 8 kullanayım sorusunun cevabını bulamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...