reyou Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 ya kardes kardes kullanin ne isterseniz, ferraiye binen adam mclaren e binen e kufur ediyormu gel ferrari kullan diyormu ferrari olsada yesek lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Leader said: Olmadı beğeneceğin app çıkar zaten Mozilla Firefox için çalışıyor. Thunderbird'de çıkarırlar herhal. thunderbird feci çirkin yahu. spicebird az biraz daha yüzüne bakılır bişi. linux kullanmayın dememizin sebebi her şey için uğraşmak gerekmesi. o kadar uğraşacak olsak bilgisayara ne gerek var? bluray bilmem ne gerekir mi bilmem ama kendi tercihim bundan sonra güzel, ince ve hafif bir ultrabooktan yana olur benim.. evet optiksürücü falan istemem hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Eh yani benim için mail=gmail bişi diyemicem ama işletim sistemi bir nebze kabuk değiştiriyor. Linux kullanmak isterdim eskiden ama Indesign nasıl çalışıcak şimdi mırmır diye aranırken sevgili linux topluluğu "SCRIBUS KULLAN" diyerek soğuttu. Sanane lan dedim kaçtım. Vista ilen pişman oldum 7 ilen mutlu oldum. Kimse Windows'da notepadle sınırlı kalmıyor ki niye o şöyle bu böyle diyesin. Bu zamana kadar Windows'un içinde mail alabilecek bir programıda olmadı zaten. Yeni Microsoft ürünlerinin fanı olan biri olarak kimseye öyle birşey de tavsiye etmem yada bu şekilde olmasını söylemem zaten. Beğenmediysen girersin Marketplace'den indirirsin eheh. İndirdiğin dalga da aynı işlevi görür belki daha iyidir falan. Ama daha iyisini istemek mantıksız değil tabi. En nihayetinde beta bu. Windows Phone+Tablet+ Desktop+Skydrive kombosu hem süper oyuncak olur hemde işlerimi baya kolaylaştırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 o kombo entegrasyonu yaparlarsa avrupa birliği antitröst bir şeyleri yine canına okur ms'in. bir zamanlar ie default browser gelirken öyle kol bi ceza kesmişlerdi ki ie seçime bağlı oluvermişti. cloud storage sunulacaksa buyrun efenim skydrive var bizim ama isterseniz dropbox zart zurt da var demesi lazım. diğer yandan, apple veya diğerleri bunu demiyor, bu haksız rekabet doğurmuyor mu ki, kafam karıştı şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 @leader: abi benim için de cidden mail=gmail çok temiz arayüzü var. kolay kullanılıyor vs. desktop'ta bu kadar iyi bir program olmaması ise sadece diğer şirketler tarafından yapılan komik bir salaklık olarak açıklanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 lotusu görene kadar benimde öyleydi ama lotus bambaşka bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 lotus mail mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Opera'nın e-posta istemcisini kullanıyorum ben yıllardır. Yeterince iyi. Geçenlerde herşeyi bırakıp Opera Mail'ı güncelledi Opera ekibi, epey epey daha iyi oldu. IRC'de Opera'da, download manager'da Opera'da, dosya yaplaşımı gerektiğinde de Opera Unite çalışıyor güzel. İnternet işlerinin hepsine yetiyor kendisi. Windows 8'de de, Linux'de de aynı kullanıyorum bu nedenle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 abi valla gmail gibi bişi olsa desktopta kesin kullanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Thunderbird çok benziyor (Ubuntu'da gördüğün en azından). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 cloud konusunda ms'e geriden geliyor demek küfür gibi. fiyat konusu dışında, altyapısı en sağlam cloud servis bence. apple bile cloud servis altyapısının bir bölümünü ms'ten (azure), bir bölümünü amazon'dan (aws) almışken.. yanlış anlaşılmak istemem ama buradaki yorumlar çok teorik ve vizyondan uzak. ne bileyim, burada samsung'un ms için yaptığı ve sadece w8 için development yapan firmalara, ms tarafından geri almak üzere dağıtılan tabletleri kullanan var mı? ben hayran oldum. misal, ev kullanımı dahil laptop'ı tercih eden birisi olarak, bundan sonraki bilgisayarım laptop değil, tablet olacak (temel sıkıntısı, ipad'den falan pahalı ama yapabilecekleri de fazla). bu yorumu teorik olarak yapmak çok zor. tecrübe etmeden, belirli argümanlar üzerinden yaptığınız futuristik yorumlar sonunda doğru olabilir. ama fazla iddialı yorumlar kanımca. kaldı ki bir çoğunda eksik, yarım yamalak bilgi kullanılıyor. ne bileyim abi, bunca zamandır takip ederim donanım&yazılım'ı. her geçen gün saçma sapan yorum sayısı artıyor. bir süre sonra sadece okur oldum. yeri gelmişken yazayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Son kullanıcı açısından masaüstü kullanan geriden geliyor işte. Daha çıkacak bulut entegre işletim sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Ractamainus said: yanlış anlaşılmak istemem ama buradaki yorumlar çok teorik ve vizyondan uzak. Burdaki yorumlar daha çok son kullanıcı mantığında; yeterince bilgi yok, beta sürümüne bakıp ve engadget vs. sitelerden okuyup yorum yapılıyo. MS'in W8 ile hedefi baya karmaşık. Şimdiye dek Intel / AMD monopolisinde yaşarken artık ARM de işin içine giriyo ve ARM, Intel / AMD'ye göre tamamen farklı bir bakış açısına sahip. Ayrıca linux da Ubuntu vs. gibi sağıtımlarla güçleniyo gittikçe. Bütün bunlar yetmezmiş gibi masaüstü PC artık geçerliliğini yitirmeye başlıyor, insanlar farklı şekillerdeki bilgisayarları keşfetmeye başlıyor... Bütün bunlara rağmen başarılı olması lazım W8'in. Diğer taraftan server tarafına bakınca -bunu daha önce de söyledim- son zamanlarda popülerleşen (aslında oldukça eski olan) sanallaştırma olayını iyice bütünleştirdiler, server-hypervisor arası enteresan bi işletim sistemi oldu, ki bu oldukça iyi bi gelişme. Sene sonunda çıkacak Nokia tabletleri çok merak ediyorum ben aslında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Ractamainus said: yanlış anlaşılmak istemem ama buradaki yorumlar çok teorik ve vizyondan uzak. ne bileyim, burada samsung'un ms için yaptığı ve sadece w8 için development yapan firmalara, ms tarafından geri almak üzere dağıtılan tabletleri kullanan var mı? +1. Benzerini Windows Phone konularında sıkça dile getirdim zaten. M$ logosu varsa herkes geçirmeye alışmış yapıcak bişi yok eheh. DVD desteği konusuna da gayet mantıklı cevap vermiş amcalar. Engadged said: Microsoft talks DVD, Media Center support in Windows 8 and why most won't miss it By Richard Lawler posted May 5th 2012 10:28AM If you have to issue an explanation to follow up an explanation, then it's pretty safe to say the first one wasn't clear enough, and it's under those circumstances that Microsoft's Steven Sinofsky and the Windows 8 team are returning to the subject of Media Center and DVD movie support. After addressing both a few days ago, the internet backlash was (predictably) quick to finding out that Media Center would be available only as an upgrade to the Pro version of the OS, and that without it Windows wouldn't natively play DVDs. What many may not know however, and the new FAQ points out, is that this is not an entirely new thing -- Windows XP did not have support outside of specialized editions or add-ons, several versions of Vista did not play DVDs and on Windows 7 the Basic and Starter editions lacked the add-on. Of course, for most users this doesn't matter in the least since brand new PCs tend to ship with third party software to play DVDs (or Blu-ray movies where applicable, which no version of Windows has or will natively support). Answering the question we had of what this means for users upgrading their own computers, they'll either need to see if they have existing third party software to play DVDs that is compatible with Windows 8, or acquire Media Center post-upgrade. With the new trend of discless devices (tablets, netbooks, ultrabooks and all in between) Microsoft saves a few bucks on the licensing costs for unsupported technology, while it and OEMs only pay up on computers designed to play DVDs out of the box (Dolby and MPEG codecs for online video streaming are included in all versions). This same theory applies to Media Center, which despite some rumors will continue to support CableCARD and all other hardware supported by Windows 7, with its cost "essentially built into Pro Pack". How annoying this particular decision by Microsoft is and if it precludes fans of DVD playback and Media Center from upgrading to what is a "much consistent experience" will be clearer once pricing is revealed, but we'd suggest the team stay close to that blog post button. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Ractamainus said: cloud konusunda ms'e geriden geliyor demek küfür gibi. fiyat konusu dışında, altyapısı en sağlam cloud servis bence. apple bile cloud servis altyapısının bir bölümünü ms'ten (azure), bir bölümünü amazon'dan (aws) almışken.. yanlış anlaşılmak istemem ama buradaki yorumlar çok teorik ve vizyondan uzak. ne bileyim, burada samsung'un ms için yaptığı ve sadece w8 için development yapan firmalara, ms tarafından geri almak üzere dağıtılan tabletleri kullanan var mı? ben hayran oldum. misal, ev kullanımı dahil laptop'ı tercih eden birisi olarak, bundan sonraki bilgisayarım laptop değil, tablet olacak (temel sıkıntısı, ipad'den falan pahalı ama yapabilecekleri de fazla). bu yorumu teorik olarak yapmak çok zor. tecrübe etmeden, belirli argümanlar üzerinden yaptığınız futuristik yorumlar sonunda doğru olabilir. ama fazla iddialı yorumlar kanımca. kaldı ki bir çoğunda eksik, yarım yamalak bilgi kullanılıyor. ne bileyim abi, bunca zamandır takip ederim donanım&yazılım'ı. her geçen gün saçma sapan yorum sayısı artıyor. bir süre sonra sadece okur oldum. yeri gelmişken yazayım dedim. bunu diyen de zamaninda "ipad cok anlamsiz abi" demis adamdir. burada bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 ipad halen anlamsız :D Tabletler EEEpad Transformer gibi form faktörü değiştirebilir hale geldiğinde ve w8 çıktığında anlamlı olacak benim için. Yoksa oyuncaktan başka bişey değiller. Sanallaştırmayla falan eblek eblek wndows kullanıcaksam bi anlamı yok ipadin hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 ipadi yokken "ipad cok anlamsiz" demis adam "tecrube etmeden yorum yapmayin" diyor, ironi orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 dasaaa said: lotus mail mı? yep lotus notes ama outlookta bayağı bayağı başarılı, hakkını yemeyelim onun da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Mum_Chamber said: ipadi yokken "ipad cok anlamsiz" demis adam "tecrube etmeden yorum yapmayin" diyor, ironi orada. iyi de çevremde bir sürü ipad var. görüyorum yani. ipad piyasada yok değildi o zamanlar da müm. bir de o eleştirim hala devam etmekte. doğrusu anlamsızlığı biraz insanlarla ilgili. zira arz-talep meselesi bu. en çok satılan uygulamalar oyun olurken, kimse çıkıp "çok iş görüyor" falan demesin. bir tür aptal kutusu işte. yoksa televizyon da faydalı, internet de. ama insanlık olarak aptal gibi kullanıyoruz daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 napsin abi adamlar, ipad ile atom teorisimi cozsun, muzik dinlicek, film izlicek oyun oynicak.. bilgisayar sektorundede en cok parayi oyun firmalari kirmiyomu hasbenvelimenvekil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 off deniz ya. ipadde en cok oyun satiyor, o yuzden aptal kutusu? ama win8 tablet cogiyi olacak? microsoft fanboy olmussun iyiden iyiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 fanboy olamayacak kadar az tüketiyorum vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 senko said: lotusu görene kadar benimde öyleydi ama lotus bambaşka bişi Katılıyorum.Lotus Notes mail programı ve Domino server'daki mail desteği gayet başarılı bence.Microsoft ürünlerine çok aşinayım ama IBM Lotus kullanıcı desteği olan bir firmada çalışıyorum ve Exchange'e göre özellikle veri kurtarma olayının bu kadar basite indirgendiği bi sistem görmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Bu çıktı bir de: http://www.theverge.com/2012/5/10/3011315/google-windows-8-rt-browser-concerns Windows 8 RT'de IE dışında tarayıcılar sorunlu çalışacakmış, hatta çoğu özelliği kullanamayacakarmış. Tarayıcı arası sync olayının bu karar önemli olduğu bir devirde çok ağır br hamle oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Amerigan mahkemeleri uyuyormu tekelcilik bu basbaya rekabet kurulu göreve! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar