Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 8

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

niye kullanamayasin abi latex?

su bir gercek, tabletler pclerle kiyaslandiginda (fiziksel klavye yoksunlugu nedeniyle) icerik uretiminde daha kotu, icerik tuketiminde daha iyi cihazlar. cunku input methodlarda yasanan devrim icerik tuketimine yonelik bir devrimdi. zamanla icerik uretimine yonelik devrimler de olacaktir.

en olmadi docklarla, ya da ubuntu for android gibi alternatiflerle yine pc'leri cope atariz. biraz daha gec olur ama uzun vadede pc'ler tam da steve'in dedigi gibi kamyonlar/traktorler olarak kalacak. elbet bir kitleye hitap edecek, ama cogumuzun isi olmayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

http://www.theverge.com/2012/3/1/2835346/windows-8-vs-ipad-feature-comparison

3:00'da "so you can like read your mail while working on another app, its pretty amazing, I dont know why kobody think of that before" dediya, aboooov aboooov...

ne korkunc bişimiş bu tablet olayı
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız şu desktop ve notebook ile kullanımında bi sıkıntı var, çift monitör kullandığımda hotcorner olayı nası çalışıcak? Bir ekranı yandan birleştirip genişletilmiş masaüstü ile çalışırken direk köşeler saçmalıycak gibi geldi bana. (Win 7 GUI zaten saçmalıyo şu anki haliyle)

Gerçi indirdim falan ama denemeden konuşuyorum, denemek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

win7 de window gesture lari(al saga sola at, salla minimize et vb gbii) hayli kullanan biri olarak multi display setuplarda kafayi yiyorum pencereyi bi yere fixleyemeyince. Bunda da insallah duzeltmislerdir diyordum da dreamspark win8 yollayana kadar preview a dokunmamaya kararliyim. delicesine useniyorum asdf
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bir sorun var bence. uyduruk bir hava durumu app bile tam ekran açılıyor. uygulamalar arası geçiş için sol üste götürüp menü açma mevzusu da hiç kullanışlı değil. multitaskın babasını getiren microsoft neden böyle saçma bir sistem getirdi anlamak mümkün değil. elimizdeki tablet değil pc sonuçta. hava durumu için koca 22 ekranı doldurmanın manası yok.

diğer bir sürü app için de daha değişik çözümler üretilmeli bence. ekranın tamamını kullanması ipad kafası biraz. hiç gerek yok. multi task da zayıf biraz. bir de masa üstüne eski üsul bi başlat menüsüne benzer bir şey de güzel olur.
Sosyal ağlarda paylaş

max 3 diye bisey hic olmadi, x86 makineler 4gb adresleyebilir.
eger PAE destegi olursa (ki destekleyecegini dusunuyorum ama kullanilacagini sanmiyorum) o zaman 4gb ustune cikabilir-ki digerlri de cikiyordu zaten-

eskisi gibi 64bit uyumsuz hede hodo kafalari kalmadi nasilsa
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...