Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 niye kullanamayasin abi latex? su bir gercek, tabletler pclerle kiyaslandiginda (fiziksel klavye yoksunlugu nedeniyle) icerik uretiminde daha kotu, icerik tuketiminde daha iyi cihazlar. cunku input methodlarda yasanan devrim icerik tuketimine yonelik bir devrimdi. zamanla icerik uretimine yonelik devrimler de olacaktir. en olmadi docklarla, ya da ubuntu for android gibi alternatiflerle yine pc'leri cope atariz. biraz daha gec olur ama uzun vadede pc'ler tam da steve'in dedigi gibi kamyonlar/traktorler olarak kalacak. elbet bir kitleye hitap edecek, ama cogumuzun isi olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Mum_Chamber said: http://www.theverge.com/2012/3/1/2835346/windows-8-vs-ipad-feature-comparison 3:00'da "so you can like read your mail while working on another app, its pretty amazing, I dont know why kobody think of that before" dediya, aboooov aboooov... ne korkunc bişimiş bu tablet olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Yalnız şu desktop ve notebook ile kullanımında bi sıkıntı var, çift monitör kullandığımda hotcorner olayı nası çalışıcak? Bir ekranı yandan birleştirip genişletilmiş masaüstü ile çalışırken direk köşeler saçmalıycak gibi geldi bana. (Win 7 GUI zaten saçmalıyo şu anki haliyle) Gerçi indirdim falan ama denemeden konuşuyorum, denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 win7 de window gesture lari(al saga sola at, salla minimize et vb gbii) hayli kullanan biri olarak multi display setuplarda kafayi yiyorum pencereyi bi yere fixleyemeyince. Bunda da insallah duzeltmislerdir diyordum da dreamspark win8 yollayana kadar preview a dokunmamaya kararliyim. delicesine useniyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 şöyle bir sorun var bence. uyduruk bir hava durumu app bile tam ekran açılıyor. uygulamalar arası geçiş için sol üste götürüp menü açma mevzusu da hiç kullanışlı değil. multitaskın babasını getiren microsoft neden böyle saçma bir sistem getirdi anlamak mümkün değil. elimizdeki tablet değil pc sonuçta. hava durumu için koca 22 ekranı doldurmanın manası yok. diğer bir sürü app için de daha değişik çözümler üretilmeli bence. ekranın tamamını kullanması ipad kafası biraz. hiç gerek yok. multi task da zayıf biraz. bir de masa üstüne eski üsul bi başlat menüsüne benzer bir şey de güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 bir de hiç bir şey yapmazken direk kafadan 1gb ram yiyor. o biraz abartı geldi bana. bunun 32 bit sürümü de maksimum 3gb ram mi görebiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 max 3 diye bisey hic olmadi, x86 makineler 4gb adresleyebilir. eger PAE destegi olursa (ki destekleyecegini dusunuyorum ama kullanilacagini sanmiyorum) o zaman 4gb ustune cikabilir-ki digerlri de cikiyordu zaten- eskisi gibi 64bit uyumsuz hede hodo kafalari kalmadi nasilsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 o 4gbnin içine gpu'nun memoryside dahil deilmi ama? o max 3gb geyiği ordan üremedimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 evet aynen oyle. kimine o limit 3.75 , kimine 3.5, kimine ise 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ati için win 8 hotfix http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/Windows8ConsumerPreviewDrivers.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Şu betayı yükleyince bilgisayardaki kurulu programlar kalıyor mu? Yüklemeden önce uyumlu olan programlar baktı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 dosyalar silinmiyor. programları "windows.old" klasörüne atıyor. Adobe programlarını açmayı denedim açılmadı ordan. Yeniden yüklemek gerekebiliyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 şu windows old 15-16gb yer yiyor. silsem bunu ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Bişi olmaz. Eski kurulumdaki bilgiler falan gider sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Guzel gibi lan :)) sanki yeni IE iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Valla IE'nin reputation kötü olduğu için herkesin kolayına geldi IE9'a sövmek ama sağlam baya ya. Bi de 10 mu 11 mi ne çıktı galiba, ya da çıkacak mı neydi. O var sanırım Win 8'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Opera varken tüm tarayıcılar yalan da, Windows 7'de çalışmayacak mı IE 10? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 ie10 dediği bildiğim kadarıyla metro app direkt. onun dışında ie9a baya benziyo alt yapısı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 VS2012'yi ayrı olarak indirip Metro app yazabiliyo muyuz peki şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 http://msdn.microsoft.com/en-us/windows/apps/br229512 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Çook kötü olmuş. Hele şu başlat menüsü yerine gelen menü beni nası irite etti anlatamam. İndirmek için harcadığım yarım saate acıdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mac'e yukleyip takilma yasayan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 ilk 1-2 saat kurcaladim pek begenmedim. ama performans olarak guzel gorunuyo. win 7 ile en az 2 sene daha devam bence, VM de kalsin bi zahmet win 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Windows 8 SP1 çıkınca. Windows 7'ye de öyle yapmıştım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=v4boTbv9_nU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar