dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Stats da goruyorsun arttigini, dps yazan yerde ve dmg da gorunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Phyx said: crucible'da kac wavede bir reward geliyor? bi de oyunu bitiren varsa ne kadar played time surdu? 5 wave'de bir soruyo sana odul mu devam mi diye ama internette yazana gore 1-25 arasi odul ayni diyolar, 26-50, 51-75 seklinde gidiyor mus. ben artik dayanamadim biraktim acayip baydi oyun. nedense ana konuda ne olup bittigi zerre merak ettirtmedi kendini. sank ilk oyun daha iyiydi gibi hatirlayamadim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 part 1 http://www.youtube.com/watch?v=8MmX7fxXaR0 part 2 http://www.youtube.com/watch?v=lo1oSR6wkLQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Armblades diye bi 2. silah çeşidi var bunun bazısı basılı tutunca bi disk atıyor, boss moss falan hikaye oluyor bunla 3-5k falan vuruyor tek seferde alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 çoğunuz bitirmiştir de daha yeni başladım ben. kontrolleri çok zor geldi, ilk oyunu bu kadar zor hatırlamıyorum. tamamiyle gamepad'e odaklanmışlar da, klavyeyle kullanımı düşünmemişler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 son patchle düzelttiler klavye kontrol, grafik ayarı filan biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 aa geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 pre-order edenlere free dlc geliyormuş yakında: http://www.youtube.com/watch?v=bjEC4jg_H-o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 3.sünü 4.sünü falanda çıkarsınlar artık yav. sabredemez oldum sonra nolcak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Anahaberlink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 hem de türkçe, cehennem evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 2. dlc geliyormuş 5 gün sonra: http://www.darksiders.com/blog-post/adventure-abyssal-forge The Abyssal Forge is a living machine designed to harness the unfocussed dark power of the Abyss and create the most powerful legendary weapons. The Maker who built this abomination, known only as the Mad Smith, was shunned by his own people and sealed away in the Shadow Lands with his creation. However, the forge hasn’t remained dormant all those years of captivity; it has constructed a vast army and now threatens all creation. The vast swamp-like Shadow Lands, added by this DLC is a new gameplay zone with an entirely new visual look, including two challenging new dungeons, new enemies to best, secrets to uncover and unique legendary loot to collect. Tailored towards the most competent Darksiders II players, the Abyssal Forge will test your mettle against the hardest enemies and puzzles yet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Abyssal Forge dlc çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Abyssal Forge çook kısa, 2 belki 3 saatlik içerik anca var, kesinlikle 10$ etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ilk oyuna göre iyi mi kötü mü bu? yine yarısı puzzle mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ilk oyundan iyi ama hala kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ilk oyundan kötü, genel olarak çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 war daha iyiydi onun dışında oyun baya iyi ilkine göre detay olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 neyse 5 dolar olsun öyle alırım, 17 halen çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 niye uğraşıyorsun silphatos git korsan al, bu "10 dolar çok 5 dolar olursa alırım, 5 dolar çok 2 dolar olursa alırım, 2 dolar çok 1 dolar olursa alırım, 1 dolar çok 0.5 dolar olursa alırım" tarzı şeyler çok lüzumsuz geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 her oyuna 5-10$'dan fazla verecek param yok, korsan da oynamak istemiyorum. capisci? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 trump'in cocuklari degiliz hicbirimiz. herkes kesesine gore dusunuyor, niye garipsiyorsun ki? 1$ desteklemek bile hic desteklemekten daha iyi. ayrica olay sadece cebe katki degil, bi' takim istatistiklerde vs de yer aliyorsun, adamlarin pazarin durumundan da haberi oluyor, ona gore ayarliyorlar kendilerini bir sonraki urunler icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Bir malı almak için neden ucuzlamasını bekliyorsun demek değişik kafaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Bone said: niye uğraşıyorsun silphatos git korsan al, bu "10 dolar çok 5 dolar olursa alırım, 5 dolar çok 2 dolar olursa alırım, 2 dolar çok 1 dolar olursa alırım, 1 dolar çok 0.5 dolar olursa alırım" tarzı şeyler çok lüzumsuz geliyor bana 17 dolar dediğin 30 lira, silp gibi boş adam, bol bol oyun oynayan bi adam, yılda 50 oyun oynasa 1.5 milyar para gider 30'ar liradan aldığında. ki 50 azdır kesin silp için. beleşten aldığı, birine aldırdığı, bulduğu oyunlar falan da var adamın bir sürü... 100 oyun bile oynuyordur belki de, hepsini 17 dolara alsa abbov. kimin ne kadar para harcadığından kime ne ayrıca. adamın bütçesi vardır vermek istemez para oyuna, bütün oyunların 8 dolara indiğini görüyoruz steam'de, o fiyata düşmesini beklemek artık normal bir davranış oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 1337 oyundan az oynamam ben yılda, 50 ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar