Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 kardeşim 18 yaşında. 1.90 110 kilo amerikan futbolu yapıyor. öss falan umrunda değil 11'den önce eve girmiyor. sanırım 4 kız arkadaşı var. videoları bile var. ha bide underground rapçi tanınıyo izmirde dfkhkdfhdfkhkdfhkdfhksdf dövsem canı acımıyor. litırıli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 dattebayo said: fight club izlet. ergen zihnini etkiler, popüler şeylerden vazgeçer. olmadı, v for vendetta. yalnız bunları kesinlikle izletmelisin, ergen zihinlerde etkisi kat kat daha fazla. yok abi direkt Nietzsche okutun hatta Böyle buyurdu Zerdüşt'ü okutun bak olm Herkes için ve Hiçkimse için bir Kitap demiş adam falan deyin gaz verin. Sonra ya düzelecek ta da daha boktan bir duruma gelicek. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Daesu said: bırak istedigi gibi yaşasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Gerçekten karışmayın insanlara. Sıkıntı yaratıyor sonradan , düzelir kendi kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Vingthor said: sanırım 4 kız arkadaşı var. videoları bile var. Video derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 napae said: Benim kardeşim 18 yaşında. Her gün hon oynuyo. Asosyalin önde gideni ve kaybettiği zaman falan terör estiriyo evde sdfsdf. Seninkisi daha iyi.patiye üye mi? degilse üye yap trolleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 vaniLLe said: kendi haline birakma, elinden tut abilik görevini yerine getir. ama güzellikle, itin dötüne sokarak degil. birlikte vakit gecirin, hobi edinmesini sagla falan. kısaca elinden tut karıya götür demek istemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 eskiden "su içtim" diye konu açıldığında sahibini döverdik.. şimdi ise "kabul edilebilir" hale getirdi sevgili sosyal medyacılar maymun zekasıyla yapılaiblinecek işler; tıviit atmak feyse girmek emesen açmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ayrıca ossoya katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 odunla döverdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Al biraz beraberinde gezdir.Sen ne yapıyorsan onları yaptır işte.Bizim bi arkadaş kardeşine uyguladı mesela bunu.Bizimle batak oynadı cafelere geldi akşam bara falan getirdi çocuğu.Sosyalleşti biraz daha.Sonra dotaya oturuyoruz ama hala hep beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 niye kasiyorsunki abi hayat bunlarla guzel, ilerde bakicak ulan 16 yasindayken ne aptal isler yapiyormusuz diye gulup geccek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Ne kadar odunsunuz lan. Cok yalnizdir cocuk belki. Twttrdakilere gubaydin diyor abi dusunsene bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 kardeşim 16 yaşında. bi kız arkadaşı var evlencem diyor. manyak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 hemen hemen benzerini yapıyor. dövüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 İçinden gelecek, bizimkini de mesela bırak her gün gezsin, alışveriş yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Wispy said: Vingthor said: sanırım 4 kız arkadaşı var. videoları bile var. Video derken cocugun kasedi cikmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Kesinlikle kendi haline bırakma, sıkıntı yaratır bi yerden sonra. Çok müdahale etmeye de gerek yok ama, kararında müdahalede bulunacaksın. Anlat, hoş olmadığını falan tekrarla sürekli. Birlikte birşeyler yapmaya gidin, ne bileyim bazı aktivitelere yanında götür onu da. Gidin bowling oynayın ara sıra, birşeyler yapın. Bu aktiviteleri yaparken şaka ile karışık yine uyar o konularda. Ben kendimi düşünüyorum 16 yaşında da, ben de kendimi bilgisayara kaptırdıysam suçlu az biraz abimdir mesela. Ben sosyal platform bağımlısı olmadım gerçi, oyunlardan arda kalan zamanlarda manyak gibi autocad falan öğrenmeye çalışıyordum abimin üniversite dökümanlarını kullanıp sdgsfsdfs. Makineci olacağım belliymiş işte /facepalm Ama yani en nihayetinde gerçek dünyada sosyalleşmekten uzak kaldım. Liseyi Bursa'da okudum, lise arkadaşlarımın hepsi ile okul zamanları dışında aramda 50 km falan bi yol vardı. Okul zamanları dışında bi aktivite yapmak imkansıza yakın birşeydi o yüzden. Yani sosyalleşmekten uzak derken, evde oturmak daha çekiçi geliyor çoğu zaman. Dışarı çıkmak dertmiş gibi gözümde büyüyor. O zamanlardan gelen bi sorun bu aslında. Nedeni de, az önce dediğim gibi abimir biraz. O zamanlarda beni uyardığı kadar biraz da "hadi gel biz arkadaşlarla balığa gidiyoruz kayıkla, sen de gel" deseydi o günlerde, ya da "biz ava gidiyoruz gel sen de, dağ bayır gezersin" deseydi, ne bileyim evden dışarı çıkmak konusunda bu tip sorunlar yaşamazdım belki. Ne biçim abin varmış lan bi balığa gidiyor bi dağ bayır ava gidiyor diyenler vardır muhtemelen sfdgsfdgs Daha bile kötü olabilirdim aslında ama sonradan sıyırdım işte, düzeldik. Diyeceğim o ki, kendi haline bırakma. Sen de yardımcı ol biraz, dışarı çıkmaya, gerçek dünyada sosyalleşmeye zorla. Kendimden biliyorum az ya da çok, ileride kendi de pişman olur sen de keşke biraz müdahale etseydim dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Bırak kendini bulsun çocuk. ne kontrol delisi adamlarsınız ya. geçici bir fazsa oh ne güsel, kendini bulam yolunda adım atıyor demek. yok eğer kalıcıysa, zaten çucuğun içinde varmış demektir. milletin hayatına yön vermeyi, kendi düşüncenizi dikta etmeyi ne çok seviyorsunuz. Yapıcağın maksimum şey 1 kere karşına alıp abi-kardeş sınırları içinde sanal alemde bu kadar vakit geçirmen bence yanlış, sen ne düşünüyorsun diye sormak bana kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Bırak çocuğu arkadaşları dalga geçsin kendine gelir. Ha arkadaşları da aynı vaziyetteyse zaten yapabileceğin bişey yok, seçimini o yönde kullanmış kardeşin, istersen döve döve yeni arkadaşlar edindirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Fistan said: napae said: Benim kardeşim 18 yaşında. Her gün hon oynuyo. Asosyalin önde gideni ve kaybettiği zaman falan terör estiriyo evde sdfsdf. Seninkisi daha iyi.patiye üye mi? degilse üye yap trolleyelim Yok değil. Pek meraklı da değil foruma asdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 niki ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Vingthor said: kardeşim 18 yaşında. 1.90 110 kilo amerikan futbolu yapıyor. amerikan futbolu yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Cons said: niki ne Söylemem de hepinizin eline verir sdfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Cons said: Vingthor said: kardeşim 18 yaşında. 1.90 110 kilo amerikan futbolu yapıyor. amerikan futbolu yapmak NFL yapmış en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar