Laorx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 benim için yayın saatinden dolayı cuma gününün internet dizisi olmuştur, yeni yeni ortaya çıkan kaliteli yapım + internet kullanan kitle buluşmasının behzat ç.den sonraki halkası. http://forum.paticik.com/read.php?73,5645070,page=1#msg-5645070 http://www.televizyondizisi.com/wp-content/uploads//2011/05/oguz-300x183.jpg -Bağa oğlum dime hajı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 dun acılan topicde dikkatmi ceken yapım :D valla bari yerleri bayık gibi geliyor.. ama bazi yerleri inanılmaz eglenceli :D umarim devamlılgı olur daha da kaliteli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 iki üç parçasını izledim herkesin bildiği fena değil gibi. denk gelirse izlerim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 oğuz karakteri favorim böyle devam ederse leyla ile mecnun dan sonra favorim haline gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 fena değil bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 oguz'un bolumleri cok cok iyi drama'si cok basarisiz yalniz dizinin, boyle araya duygusal bisi katmaya calisiyorlar fln bayiyor diger karakterlerin dialoglari da idare eder, ama erkan can'in dramalari olmuyor hakikaten. bide bu oguz'un yaninda bi eleman var temizlik gorevlisi o da cok iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 oguz dıusında bı numarası yok dızının ana karakterde ılk bolum boyunca benım tercıhlerım, anneme nasıl soylıcem fıla ndıyıp durunca bıde hal ve harıketlerden aha dedım ıngılterede cıcek acmıs cocuk ole gelmıs ama turk aıle yapısı hede hodo olmaz tabe ama resmen ben gayım dıye bagırıyor ya akrakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 oğuz süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 aldı da bir yağmur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Hepimiz biraz Oğuzuz da ondan sevildi bu karakter paticikde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Gerek anne gerek abla gerek oğuz hepsi çok iyi bence.Dizi çok eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Lan hülya da çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Forumda çok yanlış bir portre çiziyorum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 abi dizi boyunca oğuzu beklemek yetiyor zaten. 3 bölüm izledim öyle aman aman baymadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 her bolum 17 saat mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 bayar o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Yani 2 bölümde 1 sezon işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 çok iyi dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Akhlaur said: Lan hülya da çok güzel. ayse en güzel. erdem en iyi. dizi de cok eglenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ufak bi kiz var ya o da guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 şarkı isminden dizi yapmak gerçekten çok yaratıcı. Yeşil Başlı Gövel Ördek Uçar Gider Göle Karşı da görmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ilk bölümü bitirdim şimdi baya sempatik bi dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 bu hülya kadir has üni -grease müzikalindeki kiz galiba, onu kesfettim. http://en.vidivodo.com/525143/kadir-has-universitesi-_-grease-muzikali-hq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 evet o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar