nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 chp %32 alsın pipimi kesip polise vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 sen kes ben teslim edeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 GERGE said: cetintas, biraz geriye dönüyorum ama aldığın tepkinin özü şu, kaç kere söyledik, son bir kere daha söylüyorum: Kendi görüşlerine ya da CHP ideolojisine uymayan herkesi tek bir koca AKP kitlesi olarak görüyorsun. Bunun anarşisti var (ben mesela), solcusu var (calimero mesela) var da var yani. Hem AKP'ye hem CHP'ye, bazen tüm sisteme, devlet fikrinin kendisine karşı insanlar var. Bunu gözardı ediyorsun yani. Daha ne kadar açık söyleyebilirim bunu? GERGE, ben de kaç kere söyledim ve son bir kez daha senin için söyleyeyim. Aldığım olumsuz tepkiler kadar, olumlu tepkiler de var. Ben zaten olumsuz tepkilerden şikayetçi değilim. Ben seviyesizlikten, terbiyesizlikten şikayetçiyim. Ayrıca ben CHPli değilim. Her görüşten insan nasıl görüşlerini ifade ediyorsa,etmeliyse; ben de bu haklara sahibim ve yaptığım bu. Söyler misin, ben bunu daha ne kadar açık söyleyebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 nomsaR said: akp %39 chp %21 mhp %17 bu çıkacak Bence de 38% AKP, 30% CHP, 15% MHP... Ampülcülerin hırsı, saldırganlığı bundan. 2009 belediye seçimlerinde de verdiler gazı, belediye seçimlerinde 50% küsür AKP alacak dediler, Türkiye genelinde 38% küsürü zor aldı. Bu seçimlerde de hileye-hurdaya CHP ve MHPliler izin vermezse böyle bir sonuç çıkacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Rewendor said: 30-32 arası chp çıkar 38-42 arası akp, 12-14 civarı da mhp Sonradan gördüm, benim tahminimde bu civarda.Katılıyorum.Sadece umuyorum AKP 40%'ları bulmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Viktor said: fizban said: hiçbirşey olmaz, yarın öbürsügün yiğit bulut, mehmet barlas falan hepimizden koyu chp'li olur. siz rahat olun. sey der joleli "chp ye yeniden donmedim ben, chp benim cizgimden cikmisti, akp ise benim cizgime girdi adam oldu diye destekledim, sonra akp benim dusuncelerimden uzaklasti, chp tam istedigim seyleri yapti o yuzden destekliyorum artik" barlasi tartismaya gerek yok zaten, kim iktidarsa saniyesinde doner o (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 akp %45in altına düşmez chp %25in üstüne çıkmaz kalanları diğerleri paylaşır, mhp de ucundan girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 son güne kadar ne olacağı belli olmaz bence. düşünsene 3 gün kala Bülent Arınçın bi kaseti patladı on yıl önce karıya kıza yavşarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 patlattırmazlar o kasedi. internete düşse bile medya lafını bile etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Arınçın güncel kasedi olsun oyum ona valla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 pozisyon zenginliği tatmin edici ise neden verilmesin, olabilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 paspatur said: son güne kadar ne olacağı belli olmaz bence. düşünsene 3 gün kala Bülent Arınçın bi kaseti patladı on yıl önce karıya kıza yavşarken. Arınç'ın kasedine gerek yok ki, Tayyip'in kaç tane kasedi var. Hangi kanal yayınlıyor Ulusal'dan başka, hangi gazete bahsediyor Aydınlık'tan başka. Rewendor said: patlattırmazlar o kasedi. internete düşse bile medya lafını bile etmez. Aynen Rewendor'un dediği gibi bir durum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Geçenlerde Ankaradan ünlü bir bayan ile Tayyip arasında metres iddiaları atıldı ortaya o konuda herhangi bir yerde yazı yok değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Tabii ki hayır. Ciğerini sökerler öyle bir dedikoduyu yayınlayan adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 cetintas said: nomsaR said: akp %39 chp %21 mhp %17 bu çıkacak Bence de 38% AKP, 30% CHP, 15% MHP... Ampülcülerin hırsı, saldırganlığı bundan. 2009 belediye seçimlerinde de verdiler gazı, belediye seçimlerinde 50% küsür AKP alacak dediler, Türkiye genelinde 38% küsürü zor aldı. Bu seçimlerde de hileye-hurdaya CHP ve MHPliler izin vermezse böyle bir sonuç çıkacağını düşünüyorum. Abi 17 milyon fazla pusula var, Halkalı'da sandık görevine başvuran 45 kişinin 43'ünü reddetmişler, demek sandık başı şakirtleri de hazır. Bu seçim %45'ten aşağı alacaklarını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Baggio said: cetintas said: nomsaR said: akp %39 chp %21 mhp %17 bu çıkacak Bence de 38% AKP, 30% CHP, 15% MHP... Ampülcülerin hırsı, saldırganlığı bundan. 2009 belediye seçimlerinde de verdiler gazı, belediye seçimlerinde 50% küsür AKP alacak dediler, Türkiye genelinde 38% küsürü zor aldı. Bu seçimlerde de hileye-hurdaya CHP ve MHPliler izin vermezse böyle bir sonuç çıkacağını düşünüyorum. Abi 17 milyon fazla pusula var, Halkalı'da sandık görevine başvuran 45 kişinin 43'ünü reddetmişler, demek sandık başı şakirtleri de hazır. Bu seçim %45'ten aşağı alacaklarını sanmıyorum. AKP'nin dışındaki sandık görevlilerin ve CHP ve MHP ilçe ve il teşkilatlarının çok iyi çalışmaları lazım. Yoksa dediğin gibi her türlü hileyi yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 gene baggio gene cahillik dolu bi mesaj. sandık görevlilerini ilk başta kamudan seçerler eğer yeterli personel bulunmazsa bu sefer başvurular dikkate alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Absolut said: Geçenlerde Ankaradan ünlü bir bayan ile Tayyip arasında metres iddiaları atıldı ortaya o konuda herhangi bir yerde yazı yok değil mi? o iddia ben ankaradayken bile vardı. 4 senedir hala var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Napolyonn said: gene baggio gene cahillik dolu bi mesaj. sandık görevlilerini ilk başta kamudan seçerler eğer yeterli personel bulunmazsa bu sefer başvurular dikkate alınır. Valla 3-4 seçimdir tüm başvuranlar seçilirken bu sefer %4 gibi bir oranla seçiliyorlarsa, işkembeden atıp tutmak bizi bir yere vardırmıyor yandaşçım. Aksi bir şey söylemiyorum ayrıca, demek sandık başı şakirtler hazır dedim, kamu dediğin kimin adamı? Fazla oy pusulalarıyla ve Beyoğlu yerel seçimleriyle ilgili de fikirlerini almak isteriz, efendilerin gibi sırf işine gelen yerlere değil de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 deadwoll said: Tabii ki hayır. Ciğerini sökerler öyle bir dedikoduyu yayınlayan adamın. Bir çok yerde bu konu ile ilgili yazılar var arkadaşım. Nadire İçkale'yi arat google'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Napolyonn said: gene baggio gene cahillik dolu bi mesaj. sandık görevlilerini ilk başta kamudan seçerler eğer yeterli personel bulunmazsa bu sefer başvurular dikkate alınır. tabii kamudan seçilenleri ve seçenleri düşüncek olursak onlar akpli degil hatta Türk falanda degil direk Kübalıymış onlar öyle duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mithat said: tabii kamudan seçilenleri ve seçenleri düşüncek olursak onlar akpli degil hatta Türk falanda degil direk Kübalıymış onlar öyle duydum. il seçim kurulu seçmiyor mu o kişileri? il seçim kurulu hakimlerden oluşmuyor mu? e zaten bütün yargıçlar satılık ve de akp'li değil mi? ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Beni sandık görevlisi yaptılar lan polis geldi zorla imza attırdı dedim sınavım var şehir dışındayım beni ırgalamaz dedi.Aradım adamları dedim ben gelmem hadi size iyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 cetintas said: deadwoll said: Tabii ki hayır. Ciğerini sökerler öyle bir dedikoduyu yayınlayan adamın. Bir çok yerde bu konu ile ilgili yazılar var arkadaşım. Nadire İçkale'yi arat google'da. Abi elbette var, nasıl duyulacak yoksa. Ama duyan sensin, benim. Okyanusa çakıl taşı atmak kadar etkili oluyor böyle haberler su seviyesinde ne yazık ki. Etki yaratmak için Kanal D, Star, Show TV gibi halkın sürekli izlediği dizi kanallarının aynı Baykal'ın, MHP'nin videolarını yayınladığı gibi yayınlaması gerekiyor. Sence yayınlayabilirler mi? Türkiye'de herkes ulusal kanal falan izlemiyor, hatta büyük çoğunluğun öyle kanalların olduğundan falan haberi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Napolyonn said: gene baggio gene cahillik dolu bi mesaj. sandık görevlilerini ilk başta kamudan seçerler eğer yeterli personel bulunmazsa bu sefer başvurular dikkate alınır. Ben geçtiğimiz seçimlerde başvurmamama rağmen sandık görevlisi yapılmışım. Oy kullanmaya gittiğimde öğrenmiştim. Sadece üniversite öğrencisiydim o dönemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar