Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karadeniz'de sakata gelecek bu ampulcüler, olaylar çıkmış

cetintas

Öne çıkan mesajlar

Abi öyle görünüyorda atıyorum, TRT binasının tamamen boşaltılması gerekir, sen bu adamları, genel müdürü falan zamanında yanlı yayın yaptınız hadi gidin diye gönderemezsin, bir olur iki olur üçüncüde ters teper olaylar çıkar.

Hepsini ücretli yurt dışı iznine çıkartıp ( mekke medine ) kapıları üstlerine kitlesek, varsın olsun ben dışarı çıkmamaya razıyım, onları görmeyeceksem eğer.

Kısa da olsa hayali güzeldi :(

Edit : Olm süper fikir bulmuşum nan ! bir daha düşündüm de kesin tutar ha sdfsfs.
Sosyal ağlarda paylaş

MHP'nin bu kadar yüksek oranlar almasını beklemeyin. Sırf üsküdar'da seçim propagandası yapan otobüslerden birinde, o mikrofon ve amfi ile db rekorları kıran, bağırtı çığırtkan herif yüzünden İstanbul oylarının çoğunu kaybettiler. Artık çok geç.

Yol güzergahımı değiştirdim adam yüzünden.
Sosyal ağlarda paylaş

bir seçim sürecinde koltuklar tamamen değişmiş olur, ikinci seçim sürecinde koltukta iz cıkar artık, rehavet bile çöker. daha uzun oldugu durum sadece koalisyonda olur, o da karar verme aşamasında "senden biri oturacak yok benden biri" falan derken.

Asıl güzeli paranın yer değiştirmesidir, "aaa yolsuzlukla alınmış, haksızlıkla alınmış" deyip, el koyup, kendi adamına devlet kredisiyle temiz satış yapılmasıdır.

Her şey birdenbire oldu.
Kız birdenbire, oğlan birdenbire;
Yollar, kırlar, kediler, insanlar...
Sosyal ağlarda paylaş

abi nası bi saflık var burda, oyları verenin sayısı zerre kadar önemli değil ki, oyları sayanların sayısı önemli?

naparsa yapsınlar engel olamıycaklar bu seçimde de.

gerçekçi gözüksün diye halk oylarına yakın göstermeye çalışıyolar ama koalisyon için gereken oyların 1% altına düşürücekler bence
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

hiçbirşey olmaz, yarın öbürsügün yiğit bulut, mehmet barlas falan hepimizden koyu chp'li olur. siz rahat olun.

sey der joleli "chp ye yeniden donmedim ben, chp benim cizgimden cikmisti, akp ise benim cizgime girdi adam oldu diye destekledim, sonra akp benim dusuncelerimden uzaklasti, chp tam istedigim seyleri yapti o yuzden destekliyorum artik"

barlasi tartismaya gerek yok zaten, kim iktidarsa saniyesinde doner o
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...