Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 bakıyorlar chp alıyor, hemen elektrikler kesilir falan yeni açılan sandıklardan sadece AKP oyları falan çıkar rahat olun, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 tayyip degil de, akp giderse tayyipin yancilari sicar, nasil kacisicaklarini sasirir alayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 abi yarın bir gün tayyip ölse hepsi yurt dışına kaçar lan. salkdsald Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 hiçbirşey olmaz, yarın öbürsügün yiğit bulut, mehmet barlas falan hepimizden koyu chp'li olur. siz rahat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ya donekler zaten doner onlar deil mesele, agir sicicak cok var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Chp kazansa bile 2 seçim üst üste olmadan bu iş zor. Adamların yerleşmediği makam, bölge, mevkii kalmadı. Onların hepsini temizlemen tek başına 5-10 yıl sürer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 yok be abi 1 haftalık iş o ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 nası yapılıcak o işler baya merak ediyorum chp kazanıcak gibi. şimdi üniversite rektörüne gidip, hadi canım bizim oturma zamanımız geldi o koltuğa şeklinde yeni adayları HEMEN ertesi günü mü göndericekler sdfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Red said: yok be abi 1 haftalık iş o ahha Değil, adamın dediği gibi 10 yıl en az. Bu cümleyi CHP'li üst düzey vekilden 1. ağızdan duyan bir tanıdığım var. Nasıl bir yerleştilerse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Abi öyle görünüyorda atıyorum, TRT binasının tamamen boşaltılması gerekir, sen bu adamları, genel müdürü falan zamanında yanlı yayın yaptınız hadi gidin diye gönderemezsin, bir olur iki olur üçüncüde ters teper olaylar çıkar. Hepsini ücretli yurt dışı iznine çıkartıp ( mekke medine ) kapıları üstlerine kitlesek, varsın olsun ben dışarı çıkmamaya razıyım, onları görmeyeceksem eğer. Kısa da olsa hayali güzeldi :( Edit : Olm süper fikir bulmuşum nan ! bir daha düşündüm de kesin tutar ha sdfsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 HighSelf said: chp kazanıcak gibi. şu çok komik ya jdgasd böyle kendilerini avutuyolar bayadır referandumdada olmuştu bu. yok halk arasında anketler falan yapılmış hayır çıkmışta falanda hahah yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 akp %39 chp %21 mhp %17 bu çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 17 alamaz mhp. 12-13 falan. maksimum 15 ki ona bile pek ihtimal vermiyorum. Baraj altında kalmasın da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 MHP'nin bu kadar yüksek oranlar almasını beklemeyin. Sırf üsküdar'da seçim propagandası yapan otobüslerden birinde, o mikrofon ve amfi ile db rekorları kıran, bağırtı çığırtkan herif yüzünden İstanbul oylarının çoğunu kaybettiler. Artık çok geç. Yol güzergahımı değiştirdim adam yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 bence artı etki yarattı, halk kahvelerde birbirine usulca yaklaşıp "la adamları mağdur ettiler la" diye konuşuyo şuan, 50 yaş üstü kahve tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 bir seçim sürecinde koltuklar tamamen değişmiş olur, ikinci seçim sürecinde koltukta iz cıkar artık, rehavet bile çöker. daha uzun oldugu durum sadece koalisyonda olur, o da karar verme aşamasında "senden biri oturacak yok benden biri" falan derken. Asıl güzeli paranın yer değiştirmesidir, "aaa yolsuzlukla alınmış, haksızlıkla alınmış" deyip, el koyup, kendi adamına devlet kredisiyle temiz satış yapılmasıdır. Her şey birdenbire oldu. Kız birdenbire, oğlan birdenbire; Yollar, kırlar, kediler, insanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 chp 25 in üstüne cıkar bence çok rahat baykal yok.kılıçdaroglu bariz oyları arttırıcaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 abi nası bi saflık var burda, oyları verenin sayısı zerre kadar önemli değil ki, oyları sayanların sayısı önemli? naparsa yapsınlar engel olamıycaklar bu seçimde de. gerçekçi gözüksün diye halk oylarına yakın göstermeye çalışıyolar ama koalisyon için gereken oyların 1% altına düşürücekler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 30-32 arası chp çıkar 38-42 arası akp, 12-14 civarı da mhp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 chp'de sakat cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Rewendor'un dediğinin tıpkısının aynısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 fizban said: hiçbirşey olmaz, yarın öbürsügün yiğit bulut, mehmet barlas falan hepimizden koyu chp'li olur. siz rahat olun. sey der joleli "chp ye yeniden donmedim ben, chp benim cizgimden cikmisti, akp ise benim cizgime girdi adam oldu diye destekledim, sonra akp benim dusuncelerimden uzaklasti, chp tam istedigim seyleri yapti o yuzden destekliyorum artik" barlasi tartismaya gerek yok zaten, kim iktidarsa saniyesinde doner o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Rewendor said: 30-32 arası chp çıkar 38-42 arası akp, 12-14 civarı da mhp AKP 42 CHP 29 MHP 11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 yigit bulut'a cok ozeniyorum ya, her devrin adami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 chpnin her seçimden sonra oy sandıklarını değiştirdiler diye ağlamasını patlamış mısır eşliğinde izlemek kadar güzel bişi yok haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar