Harir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Red said: yok ciddi gerke yok 3 harf fazla anmamak lzm :) şöyle bi kaç olayım var. salonda otururken bir anda kalkıp oturma odasının camına gidiyorum ve dikiliyorum.arabaya bakıyorum bu arabaya çarparlar diyorum içeri gidiyorum.sonra tekrar geliyorum 5 dakka camdan bakıyorum.ve bi fren sesi geliyor bi tane pejo dediğim arabaya bam diye koyuyor park halindeki arabaya bomboş yolda bi kız arkadaş var 2 masa ötede oturuo.yanımdaki arkadaşa şu kızın yüzü çok güzel diyorum kavga çıkıyor kızın suratını bıcaklıyorlar kan içinde kalıyor zaa ahahah o ne lan öyle.
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 nileppezdel said: DeBuffAndHeal said: tuni abi'nin olayı lucid dreaming ve ya astral seyahat olmasın? şahsen astral seyahat denebilecek bir şey yaşamış da olsam insanların kendi kendilerine yapabileceklerine inanmıyorum, lucid dreaming de pek alakalı değil sanki? :/ hoş astral seyahat de alakalı değil zira ışığa enerjiyi vermesi imkansız o anahtarı açmadan, sadece beyin gücü olabilir. tinunun sunduğu açıklamalar daha iyi gibi. PS: laf sokmak için yazmıyorum ha maksat tartışma olsun :) lucid dreaming biraz daha istemli olanı sanırsam. astral seyahat istemsiz olanı tabi yanlışta biliyo olabilirim(sallıyoda olabilirm). bana kalırsa tinu'nun başına gelen astral seyahat istemsiz ve farkına varmadan. Sonuç olarak zihin odanın aydınlık halini biliyor, uyuduğu için gerçek mi rüya mı olduğunu da bilmiyor korkup uyanıyor odanın ışıgı açık bıraktığını düşündüğü içinde odayı aydınlık görüyor. Korku ve panik içinde olduğundan falan filan.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Red said: yok ciddi gerke yok 3 harf fazla anmamak lzm :) şöyle bi kaç olayım var. salonda otururken bir anda kalkıp oturma odasının camına gidiyorum ve dikiliyorum.arabaya bakıyorum bu arabaya çarparlar diyorum içeri gidiyorum.sonra tekrar geliyorum 5 dakka camdan bakıyorum.ve bi fren sesi geliyor bi tane pejo dediğim arabaya bam diye koyuyor park halindeki arabaya bomboş yolda bi kız arkadaş var 2 masa ötede oturuo.yanımdaki arkadaşa şu kızın yüzü çok güzel diyorum kavga çıkıyor kızın suratını bıcaklıyorlar kan içinde kalıyor zaa abi kusura bakma ama sen busun http://ressim.net/s/upload/69d546f6.jpg
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 tinu said: bende cindir peridir inanmam bende inanazmadım 2.5 yıl öncesine kadar. yurtta kaldığım dönemde cin(yada herneyse)gördüm. Gece 4 e doğru uyandığımda lavobunun ışığının yandığını gördüm ki normalde ışık açık bırakmam hiçbir zaman. Uyuyamam herhangi bir ışık olduğunda. Neyse, yataktan kalkarken ışığı söndürmek için önce bir ses duydum içerden gelen. Tırsarak gitmeye başladım lavoboya doğru. İçerde birşey yoktu ama aynaya baktığımda götüm attı. Tarif edemeyeceğim bir yaratık sarımsı bir şekilde duruyordu ve bana bakıyordu. 2-3 sn anlamsızca baktım sonra odadan kaçtım arkadaşımın yanına. 2 saat sonra odaya tekrar gittiğimde bi bok yoktu ama 2-3 ay odamda kalamadım, rahatça uyuyamadım. Neydi bilmiyorum ama hayal değildi ona eminim.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 abi çok fena bi kötü enerji var bende.bu babaannemden geçmiş snaırım birinin birşeyine çok güzel derse yada böyle olucak derse maks 2 gün gözlerde mavi haha
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 NolaxThensbane said: Ben çocukken sürekli öldüğüm görürdüm özellikle asansörlerde. Bizim apartman 5katlı ama asansör 5. katı geçiyor normalde gitmemesi gereken 1-2kat yukarı cıkıyordu sonra cat diye asansör kopup aşağıya düşüyordum ölüyordum. Birgün asansörde 5. kata çıkacam bi baktım 5. katı geçiyor yarım kat falan çıktı ben korkudan 3.5 atıyorum anında dur düğmesine bastım herhangibir katta indim sonra merdivenleri kullandım bir süre :D abi su rüyayi bende cok gördm ya.. cok sinir bozucu anlatamam.. 5e basıyorm bina 7 katli 9-10-11 fln diye gidiyor böyle asansör
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 bildiğim kadarıyla uyku dönemlerinde beyin çoğu organı kapatıyor yani kapatıyor derken daha az çalışmaya başlıyor organlar ve beyin çok daha yalın çalışıyor, o an rüyalarda yaşanan heyacan korku gibi şeyler beynimizin o kontrol edemediğimiz kısmını harekete geçiriyor olabilir, dediğim gibi ben beyin gücü ile sadece bakarak kalem hareket ettiren bir insan gördüm gözlerimle görmesem hayatta inanmazdım. ama bunu yapan insanlar var gerçekten. kalemi hareket ettirdikten sonra burnunun kanaması ise gerçekten ciddi derecede bir şey yaptığını düşündürüyor ,, mesala ben ortaokulda satranç turnuvasına katılmıştım yarı finalde oynarken burnum kanımıştı, mesala da o çok dikkat ile alakalı sanırım
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Anlatın hikayeleri yarın bakıcam hepsine:D.Red sen de anlat lan şu hikayeyi adsf
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 red senin de gördüğün sarımsı birşey miydi? sdf
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Harir said: Anlatın hikayeleri yarın bakıcam hepsine:D.Red sen de anlat lan şu hikayeyi adsf tırsak mode opennn
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Red said: abi çok fena bi kötü enerji var bende.bu babaannemden geçmiş snaırım birinin birşeyine çok güzel derse yada böyle olucak derse maks 2 gün gözlerde mavi haha abi lütfen fenerli ol alexe tap, bizim iyi transferler senin yüzünden tutmuyo anladım ben @debuff: Astral seyahat ruhun bedenden ayrılıp seyahat etmesi, bazen geleceği görmesiyle de ilişkilendiriliyor. olayla pek alakası yok diye düşünüyorum o yüzden dedim
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ben direk olarak görmedim fakat benle dalga geçtiler.çeşitli objelerle ve seslerle
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Olm yalan değil..tam o bebekli havlulu yazıyı okurken pausedaki youtube videosu başladı kendi kendine aha da bu video http://www.youtube.com/watch?v=1Wq4YQ2K7oQ noluyo lan? totom attı
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Harir said: Anlatın hikayeleri yarın bakıcam hepsine:D.Red sen de anlat lan şu hikayeyi adsf Hadi haxballda seni nasıl yendiğimi anlat ekiekieki
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 @nilep tamam doğru biliyorummuşum, işte istemsiz olarak çoğu insan yapıyor bunu. tinu ya da aynı şey olmuş bence. 16 yaşında olmuş olay biraz da hayal gücü koy. Bu arada tinu da lostta ki kara dumanı görmüş. jj abrams ordan etkilenmis olabilir :P.
Freedoom Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 tinu said: bildiğim kadarıyla uyku dönemlerinde beyin çoğu organı kapatıyor yani kapatıyor derken daha az çalışmaya başlıyor organlar ve beyin çok daha yalın çalışıyor, o an rüyalarda yaşanan heyacan korku gibi şeyler beynimizin o kontrol edemediğimiz kısmını harekete geçiriyor olabilir, dediğim gibi ben beyin gücü ile sadece bakarak kalem hareket ettiren bir insan gördüm gözlerimle görmesem hayatta inanmazdım. ama bunu yapan insanlar var gerçekten. Bana şöyle bir adam denk gelmedi hepsi fos çıktı. Ikınarak düştüler gözümden:)
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ben de anlatayım azıcık, genelde altıncı hisle alakalı benimkiler, önsezi falan yıllar önce eskişehirde bi akrabamdaydım, sayısal loto oynuyordu ve bana sordu bi kolonu da sen doldur dedi. 2, 5, 27, 33, 43, 49 dedim, sonra mal gibi çok tek sayı oldu diye son 3 sayıyı 32, 42, 48 diye değiştirdim ve çekilişte ilk söylediklerim tuttu, üstelik devretti. Değiştirmesem tek biz bilecektik ve 1,5 trilyona konacaktık bir gün arkadaşa bunu anlattım ve test etmek istedi, içeri gidip mutfakta kendine kaşıkla nesquick koydu ve kaç kaşık koyduğunu bilmemi istedi. 4 kere denedik dördünde de tutturdum bir de telefonuma mesaj gelmeden mesaj geleceğini hissedip telefonumu elime aldığım çok oldu ama bunu mesaj gelirken yayılarn radyasyona beynin alışıp bilinçdışı olarak reaksiyon vermesine bağladım çok bilimsel olarak (:P)
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 adam ciddi anlamda kitaplar okuyordu bunun üzerine çalışıyordu felan, amacı kalemi en azından havaya kaldırabilmek ti, belki şimdi uçuyordur bilmiyorum cok sene oldu görmeyeli :)
Freedoom Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 @nileppezdel Yakınımda biri olsan bidaa yap ben de yapacam derdim.
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 nilep bi sayı tuttum sence kaç :)
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ehihi herkesin tuttuğu kendine ekiki
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 SeaGle said: Harir said: Anlatın hikayeleri yarın bakıcam hepsine:D.Red sen de anlat lan şu hikayeyi adsf Hadi haxballda seni nasıl yendiğimi anlat ekiekieki Kol bozuktu sdf. O değil de bir an düşündüm de benim hiç böyle hikayem yokmuş lan:(
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ahahah aket :D @tinu: Yıllardır bu yeteneğimi kullanmadım, kullanamadım ya da. Gittikçe daha bi skeptik olduğumdan da olabilir tabi :)
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 nileppezdel said: 2, 5, 27, 33, 43, 49 dedim, sonra mal gibi çok tek sayı oldu diye son 3 sayıyı 32, 42, 48 diye değiştirdim ve çekilişte ilk söylediklerim tuttu, üstelik devretti. Değiştirmesem tek biz bilecektik ve 1,5 trilyona konacaktık oha kendimi hiç affetmezdim sdfs
Freedoom Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Ya bunların hepsi çok film izlemekten:D
Öne çıkan mesajlar