Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 aquila said: esiniz mi =| oh wai... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ne kadar çok? ben mesela ortalama 3-4 milyar kazancam maaşım belli (eğer özele gidersem 5-6 olabilir neyse). eğer karım 100 milyar kazanıyorsa ayda biraz garip olur tabi ben kazanmasam bile olurmuş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 halbusi genetikçi olsan... ben rüyamda görmüştüm seni bi kere maseratiyle gelip selam veriyodun bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 türkiyeye dönceğimi düşünürsek genetikçi olmak daha kötü bile olabilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Ikimizin yerine de kazansin hic bir mahsuru yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Keşke bende çok fazla kazansa böyle bir sürü trilyonumuz olurdu hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Simdi az trilyonunuz mu var ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 kadın öyle abartı bir rakam kazanıyorsa erkeği aldatma oranı da o kadar artıyor. tabi bu bir istatistik çalışması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 asla daha çok kazansın istemem. zira benimle evlenen bir bayan zaten gücüm için evlenmiştir. kendisi daha fazla kazanıyosa zaten sonradan gelişen bi olgudur. sonradan oluşan böyle bi durumda yeni bir güç arayışı içine girecektir. o yüzden ya işimi ya eşimi değiştiririm ve galip gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 kazansın ne olacak beraber yeriz:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Benden çok kazansa güzel olur valla, ama bunu gözüme sokarsa aazına bi tane patlatırım çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Abi at mısın ki seninle gücün için evlensin. Birbirinizden hoşlanmışınız evlenmişiniz yani nedir bu güç manyaklığı :) nomsaR said: asla daha çok kazansın istemem. zira benimle evlenen bir bayan zaten gücüm için evlenmiştir. kendisi daha fazla kazanıyosa zaten sonradan gelişen bi olgudur. sonradan oluşan böyle bi durumda yeni bir güç arayışı içine girecektir. o yüzden ya işimi ya eşimi değiştiririm ve galip gelirim. wastyrx said: Benden çok kazansa güzel olur valla, ama bunu gözüme sokarsa aazına bi tane patlatırım çok net. Hehe adam tutup dövdürür seni sonra :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Korumalarımla, korumaları kapışır valla.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Onun daha çok parası var olum. Parasıyla döver seni hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 bi deste dolarr$'ı çarpar yüzüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 keske benden cok kazansa lan butun faturalari yikarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 KADINLAR GÜCE TAPIYOR BEYLER. çözdüm ben hacı yedim bitirdim olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 para güzellik çizelgesinde Shakira eğrisinin üzerinde olması ideal durum olmakla beraber, aç geçen ve kadınsız geçen süre Shakira değerini ilgili eksenlerinden aşağı çekebilir. yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 bin an ginaly geldi sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 paint ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Kadın karaktersiz ya da adam tembel değilse sorun olmaz. İki örneği de gördüm, o evlilikler yürümüyor. Ha ama iki tarafta çalışıyorsa ve her hangi birisi kadının maaşını sürekli dillendirmiyorsa problem olmaz. Şu hesap ödeme işine burnumu sokmam gerekirse ben karşı tarafın ödemesine karşı değilim, "bırakın ödesinler, bırakın ısmarlasınlar" anlayışı hakim bende ama böyle hesap masaya gelince çantanın içindeki çantanın içinden bozuk para çıkartıp, 25 kuruşu bile hesaplayan kızlardan ciddi anlamda nefret ediyorum. Hayatıma 2 tanesi girdi, her hesap ödeme anı fenalık geçiriyordum. Sanki dünya yok olacak ben ondan 25 kuruş fazla versem. Bir de böyle para üstü vermeye çalıştıkları noktalarda ağızlarına gelişine bir tane böyle OH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Bella said: olmaz öyle şey, yakarım ortalığı. beyler demiş lan! bıyık tak öyle gel. ondan sonra içeri girip "yakarım lan ortalığı!" de. lan demeyi unutma. BabacumMostors said: ikinşiz birden tüpraşa girersiniz inşallah artık "EEAAGLEEEEE!!" yaparsınız uluorta yerde ahhahahhahaha eski düşünce olm bu benden çok para kazanmasın hedesi. evin gider, çocuk, bilmem ne derken "benden fazla para kazansa keşke!" demeye başlarsınız. önemli olan tarafların birbirinden fazla para kazanması değil, mutlu oldukları bir işte para kazanması. kadın/erkek senden çok para kazanıyor ama ruhunu teslim etmiş bi şekilde ya da sinirden delirmiş şekilde geliyorsa o problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 KAÇ SAAT ÇALIŞIYORUM BEN KİRAYI ÇIKARABİLMEK İÇİN SENİN İKİ KATIN ÇALIŞIP İKİ KATIN KAZANIYORUM dediği zaman ne yapacaksın dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ev zaten benim koca şapşal.. şimdi buraya gel de kiranı öde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Senin iki katın çalışıp iki katın kazanıyorsa o kıza bunu dedirtmemen lazım işte. sorun kızda değil belki de az çalışıp az kazanandadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar