Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyler, esiniz sizden daha cok kazansa

Deacon

Öne çıkan mesajlar

asla daha çok kazansın istemem.

zira benimle evlenen bir bayan zaten gücüm için evlenmiştir. kendisi daha fazla kazanıyosa zaten sonradan gelişen bi olgudur. sonradan oluşan böyle bi durumda yeni bir güç arayışı içine girecektir. o yüzden ya işimi ya eşimi değiştiririm ve galip gelirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi at mısın ki seninle gücün için evlensin. Birbirinizden hoşlanmışınız evlenmişiniz yani nedir bu güç manyaklığı :)

nomsaR said:

asla daha çok kazansın istemem.

zira benimle evlenen bir bayan zaten gücüm için evlenmiştir. kendisi daha fazla kazanıyosa zaten sonradan gelişen bi olgudur. sonradan oluşan böyle bi durumda yeni bir güç arayışı içine girecektir. o yüzden ya işimi ya eşimi değiştiririm ve galip gelirim.

wastyrx said:

Benden çok kazansa güzel olur valla, ama bunu gözüme sokarsa aazına bi tane patlatırım çok net.

Hehe adam tutup dövdürür seni sonra :P
Sosyal ağlarda paylaş

Kadın karaktersiz ya da adam tembel değilse sorun olmaz. İki örneği de gördüm, o evlilikler yürümüyor.

Ha ama iki tarafta çalışıyorsa ve her hangi birisi kadının maaşını sürekli dillendirmiyorsa problem olmaz.

Şu hesap ödeme işine burnumu sokmam gerekirse ben karşı tarafın ödemesine karşı değilim, "bırakın ödesinler, bırakın ısmarlasınlar" anlayışı hakim bende ama böyle hesap masaya gelince çantanın içindeki çantanın içinden bozuk para çıkartıp, 25 kuruşu bile hesaplayan kızlardan ciddi anlamda nefret ediyorum. Hayatıma 2 tanesi girdi, her hesap ödeme anı fenalık geçiriyordum.

Sanki dünya yok olacak ben ondan 25 kuruş fazla versem. Bir de böyle para üstü vermeye çalıştıkları noktalarda ağızlarına gelişine bir tane böyle OH.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

olmaz öyle şey, yakarım ortalığı.

beyler demiş lan!

bıyık tak öyle gel. ondan sonra içeri girip "yakarım lan ortalığı!" de. lan demeyi unutma.

BabacumMostors said:

ikinşiz birden tüpraşa girersiniz inşallah

artık "EEAAGLEEEEE!!" yaparsınız uluorta yerde

ahhahahhahaha

eski düşünce olm bu benden çok para kazanmasın hedesi.
evin gider, çocuk, bilmem ne derken "benden fazla para kazansa keşke!" demeye başlarsınız.

önemli olan tarafların birbirinden fazla para kazanması değil, mutlu oldukları bir işte para kazanması. kadın/erkek senden çok para kazanıyor ama ruhunu teslim etmiş bi şekilde ya da sinirden delirmiş şekilde geliyorsa o problem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...