Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 hesap ödetmemek ezdirmemek ile ilgili değil kendini, buna bakış açın kompleks ile alakalı gibi geldi bana. sadece rahatsız olabilir. hoşlanmıyor olabilir insanlar. sadece sevgili de değil belki arkadaşlarının ödemesinden de hoşlanmıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Holy said: bella ben de diyorum çok uzun ilişkiler için geçerli bu. 3-4 yıl beraber olunca bir insanla, cebindeki parasından harcayacağı şeylere kadar her detayını biliyorsun. bu yüzden mesela hesabı ödese bile, sonrasında çıkartıp para verir kız tarafı. ha hesabı ödemek için ısrar etmez tabi. 2,5 yıldan sonra çok fazla rahatlıyor bu konular. Öyle para falan fişman derdi bile olmuyor yani. İlişkinin ilk zamanlarında sadece sıkıntılı. Şu an ben kız arkadaşıma "yine iyisin haa kaptın benden öğle yemeğini çakaal" tarzı muhabbetler yapabiliyorum. Üstüne "ya allahın fakiri vericem parasını" falan gibi şeyler dönüyor, vsvs. Çok iyi lan ama, çok rahat ehüeheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 13 senelik evliliğimizin ilk 5 senesi ben daha fazla kazandım eşimden.Arada kızımız doğduğunda 1 sene çalışmadı, dolayısıyla evi ben geçindirdim. Kızımız doğduktan sonra da kendi işini kurması için eşimi teşvik ettim ve onu hep, "kendi işimiz olsun, çalış, benden daha fazla kazan, bu aşağılık iş hayatına belli olmaz, piyasa it-köpek dolu" şeklinde motive ettim ve kendi işini kurar kurmaz benden fazla kazandı. Yani son 7 senedir (ve hele şu son 2 senelik dönemde)benden çok daha fazla kazanıyor. Hiçbir sıkıntımız da olmuyor. Hayat müşterek dostlar, evlenmek demek, aynı yastığa baş koymak demek, çocuk yapma sorumluluğu almak demek " BEN SENDEN FAZLA KAZANIYORUM" basitliğinden daha yüce şeyler. Zaten bir kadın bir erkeğe ya da bir erkek bir kadına bu şekilde konuşursa o birliktelik evliliğe dönüşmesin, o evlilikte devam etmesin. AŞK YOK demektir çünkü. SEVGİ-SAYGI bitmiş demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 "roket adam" said: sesu said: "Tipik bir feminist hareketi"ni bize açıklasana biraz daha roket adam^^ Ya böyle ezdirmem kendimi havaları seziyorum. Diğer yandan hesap kitlemeye çalışan kız da inanılmaz itici. ortasini tutturmak önemli zaten.. hergun elinde cuzdan kasaya kosmucaksin.. ama hergun de hesabi ödemiym diye agirdan almıcaksin.. her yerde oldgu gibi burda da denge yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Niye rahatsız olabilir abi bir insan böyle "nazik" bir davranıştan? Tek bir ihtimal geliyor, karşındakinin seni veya orada geçirdiğin birkaç saati "satın aldığını" hissedersin. Bu da adamına göre değişir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 satın almak mı? haha abartsaydın. bir kere yaparsa falan rahatsız olmazsın da bazıları BEN ÖDETMEM YANIMDAKI KIZA ASLA tavrında olduğu için, çok rahatsız edici. benim kardeşim 17 yaşında mesela. habire sevgili değiştirdiği yetmezmiş gibi kız arkadaşlarına da acayip para yediriyor. salağın önde gideni bence bu konuda, böyle yapan diğer erkekler de salağın önde gidenleri bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Roket oralarda "alman usülü" yok mu abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 aga karşındaki kız napae gibi bi tip değilse gerek yok böyle şeylere. özel bi durum varsa ödersin yoksa geç. para yedir diye senle beraber olan kızı ayırdet bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 SeaGle said: Roket oralarda "alman usülü" yok mu abi? Bilgi: Alman usulü aslında alman değil hollanda usulüdür. Ecnebiler bu dileklerini "let's make it dutch" falan diyerek dile getirirler. Yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ben 5 alirken o 10 alirsa sikinti olabilir ama ben 5 alirken o 7 alirsa cok guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Dışarda 27 saniyeden uzun hesap muhabbeti yapan adamı da hiç sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 1 e 2 veya 3 kabulum. sonrasi fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Muhabbete bam diye katılıyorum. Uzun zamanlı ilişkide, kız arkadaşım çalışıyordu güzel para kazanıyordu ödüyordu hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 evlilikte sen/ben diye konuşuluyorsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 evlendiğimde eşim çalışmayacağı için sorun yok en az 3 çocuğa evde kim bakacak babammı baksın benmi bakayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 sen çalış babası baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 o çalıssın ben yiyim valla ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Nerde kazanıyor ? Aşkta, Oyunda ve Kumarda kazanıyorsa olmaz. Ben daha çok kazanmalıyım. Gerisinde bir sorunum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 fururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Real MAN kermit said: evlendiğimde eşim çalışmayacağı için sorun yok en az 3 çocuğa evde kim bakacak babammı baksın benmi bakayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 roket adam baya kompleksliymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 barnacle said: kazansın ama çok fazla kazansın. ben yatayım. abi yeterli olan söylenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 yalan o, çok kazansın ben yatayım olayları. sanmıyorum ki bir erkek bi gün hatun gelip bi para muhabbeti yaptığında o eziklikle rahat edebilecek. eziklik derken "ben daha çok para kazanıyorum rererö" tarzı bi olay olursa fln. ki eve kim para getiriyorsa kontrol ondadır, bu böyledir, kontrolün de bayanda olması çok tehlikeli olur =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 esiniz mi =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 kazansın nolacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar