Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyler, esiniz sizden daha cok kazansa

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Argoel said:

Benimki benden çok kazanıyor. Hatta ikinci üniversiteyi okuyorum şu an, hanım okutuyor miss :) Tatil gibi oldu bu okul bana 10 sene çalıştıktan sonra.

An itibariyle hayatımda tanıdığım en iğrenç insansın. Hitler stalin falan hepsini bir araya getir senden nefret ettiğim kadar nefret etmiyorum bu isimlerden. Nasıl bir baldır lan bu !
Mesaj tarihi:
Argoel said:

Benimki benden çok kazanıyor. Hatta ikinci üniversiteyi okuyorum şu an, hanım okutuyor miss :) Tatil gibi oldu bu okul bana 10 sene çalıştıktan sonra.

kardeş kuzen falan var mı single aynı ortamım oluşturacak sdf
Mesaj tarihi:
Rotweiler said:

Çok kazansa bana sıkıntı olmaz da, o bana sıkıntı verir çok kazandığı için büyük ihtimalle. Karı milleti nasılsa.

Yuakrıda sevinirim demiştim ama buda işin diğer yüzü.
Mesaj tarihi:
kız arkadaş daha çok kazanıyorsa ve hayat standartları senden daha yüksekse sıkıntı olabilir. atıyorum o reina'ya falan gitmek ister, sen hem öle yerlerde takılmaya alışık değilsindir hoşuna gitmez, hem de o kadar para vermek koyar veya veremezsin falan... "ben ısmarlarım canım" der ama o zaman da içine oturur vs vs.

ama eşin daha çok kazanıyorsa bence sıkıntı olma ihtimali daha düşük, sonuçta "eş" olduktan sonra, her şey ortak yani.
Mesaj tarihi:
arada seviye farki yaratcak kadar fark varsa, sikinti cikar, cikmamasi icin bohem olmaniz lazim, sanatci yazar fln, beyaz yakaysaniz olmaz o is.

ata atiyorum ben 10 alirken o 15 aliyorsa no problemo.
ama ben 3 alirken o 15 aliyorsa, problemo.
  • Yeni Oluştur...