Laorx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 mutfakta çalışarak o kadar para kazanmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 aşim benden az kazanirsa vukuat çikartirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Sakatlar dilendiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 ona patronun kim olduğunu gösterirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Benimki benden çok kazanıyor. Hatta ikinci üniversiteyi okuyorum şu an, hanım okutuyor miss :) Tatil gibi oldu bu okul bana 10 sene çalıştıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 abi millet ne sansli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Argoel said: Benimki benden çok kazanıyor. Hatta ikinci üniversiteyi okuyorum şu an, hanım okutuyor miss :) Tatil gibi oldu bu okul bana 10 sene çalıştıktan sonra. An itibariyle hayatımda tanıdığım en iğrenç insansın. Hitler stalin falan hepsini bir araya getir senden nefret ettiğim kadar nefret etmiyorum bu isimlerden. Nasıl bir baldır lan bu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Argoel said: Benimki benden çok kazanıyor. Hatta ikinci üniversiteyi okuyorum şu an, hanım okutuyor miss :) Tatil gibi oldu bu okul bana 10 sene çalıştıktan sonra. kardeş kuzen falan var mı single aynı ortamım oluşturacak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Bir de İstanbul da okuyorum, hanım başka şehirde :) özleyince birbirini daha da güzel oluyor.(Daha çok kıskanın diye yazdım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 git la burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 arkadasi biri banlasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Çok kazansa bana sıkıntı olmaz da, o bana sıkıntı verir çok kazandığı için büyük ihtimalle. Karı milleti nasılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Pek hoşnut kalmam, kazansın ama ivme kazanmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 erkek egosu ne menem sey lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mutlu olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Rotweiler said: Çok kazansa bana sıkıntı olmaz da, o bana sıkıntı verir çok kazandığı için büyük ihtimalle. Karı milleti nasılsa. Yuakrıda sevinirim demiştim ama buda işin diğer yüzü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Benim hatunda çalışıyor bankacı ,hoşuma gidiyor her istediğini alması bu arada benden fazla kazanıyor .Ama ben ona daha çok hediye alıyorum nasıl iş anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Beyler esiniz sizden daha iyi .... Yapsa. Eee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 kız arkadaş daha çok kazanıyorsa ve hayat standartları senden daha yüksekse sıkıntı olabilir. atıyorum o reina'ya falan gitmek ister, sen hem öle yerlerde takılmaya alışık değilsindir hoşuna gitmez, hem de o kadar para vermek koyar veya veremezsin falan... "ben ısmarlarım canım" der ama o zaman da içine oturur vs vs. ama eşin daha çok kazanıyorsa bence sıkıntı olma ihtimali daha düşük, sonuçta "eş" olduktan sonra, her şey ortak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Iyi ki uplamissiniz. 2 yil onceki ego problemlerimi astim. Istedigi kadar kazansin np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 barnacle said: kazansın ama çok fazla kazansın. ben yatayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Şimdi sorun olmaz gibi geliyor bana ama yaşamayan bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 arada seviye farki yaratcak kadar fark varsa, sikinti cikar, cikmamasi icin bohem olmaniz lazim, sanatci yazar fln, beyaz yakaysaniz olmaz o is. ata atiyorum ben 10 alirken o 15 aliyorsa no problemo. ama ben 3 alirken o 15 aliyorsa, problemo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Erkegin 3 kadinin 15 aldigi bi ilski ancak filmlerde falan oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar