Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzun otobüs yolculukları

Tesbih

Öne çıkan mesajlar

Otobüs yolculuklarını bana soracan bu sene 2haftadır bir 2günlüğüne git gel 6-7saatlik yollar yaptım.Hangi otobüs hangi koltuk heşeyini bilirim.

Rahat hat varsa kesinlikle onu seç kesinlikle!
1.90 boy sıkıntı bende aşırı kilolu olduğumdan sığamıyorum ama cam kenarı alırım.
Öndeki koltuğu eğerse taviz verme anında uyar daha indirirken kaldırmasını söyle kaldırmazsa muavini çağır kaldırmasını talep et olmadı başka bir koltuğa geç.
Otobüs kalkmadan önce muavinle konuş yan koltuğun boş mu diye.Dolu ise arkalarda boş yer var mı kardeş diye kafalamaya çalış.
11-12saat yol atarax gibi uyku yapıcı sakinleştirici alıyorsun kaçarı yok.
Müzik çalarını full doldur her molada in ayaklarını aç.
Neoplan otobülerden uzak durun.50kişilik travegolardan da uzak durun.
Sosyal ağlarda paylaş

abi koridor tarafi direk ftw..

cam tarafinda oturmak cile.. yandaki adamdan dolayi uzatamiosn bacagni fln..

koridorda cıkart uzat iste ohhh söföre kadar :p

cogu otobste lcd olayi var.. ufak bir flasha 3-4 film at.. cogunda usb girisi var fln takıp izliosun rahat

edit: nasl dik uyuyosn abi yatmiyor mu o koltuk.. bide ben ulusoy kullandm cok yastıklari var yastik istiosun fln
Sosyal ağlarda paylaş

Kamil Koş'un Rahathatları vardı en son, onların tekli kısmında gideceksin, ohh muhteşem abi. Valla karayolunu çok daha fazla seviyorum ben uçaktan. Tren de öyle eğer adam akıllı olursa. Uçaktan hafif bi korkuyorum zaten hep iki bira çakıp biniyorum eykey.

Ayrıca koridorda hayatta yolculuk edemem lan iğrenç. Çok daralıyo insan.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

edit: nasl dik uyuyosn abi yatmiyor mu o koltuk.. bide ben ulusoy kullandm cok yastıklari var yastik istiosun fln

abi koltuğu yatırsam nolcak hala dümdüz yatıyosun kafayı anca kendi omzuna koyabiliyosun. Rahat hat'a denk gelemedim ya o konuda kırgınım kamil koç'a
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...