Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Gece yolculuğu yapacağım 11-12 saat falan sürecek. Kamil koç ile gidiyorum bakalım otobüs ne çıkacak. 1.90 boy var ondan sığamıyorum dağlara taşlara bütün yol işkence geliyor. Uyku desen hiç uyuyamam otobüste. Var mı tavsiyeleriniz nasıl geçer 12 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 film izle tutmuyosa kitab oku yoksa vivaldi dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 abi bilet alırken sorsaydın otobüs nolcak diye, ona göre başka alternatiflere yönelirdin. neyse, uzun boylu isen inşallah koridor almışsındır servis falan bittikten sonra uzatırdın ayakları koridora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ne tutmuyosa okusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Kitap deli gibi tutar keşke tutmasa ama işte. Bir de küçük tuvaletim çabuk geliyor acaba şişe falan mı taşısam yanımda :D Koridor evet ama aslında cam kenarı olsa daha iyi gibi en azından kafayı cama yaslayabiliyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 muavini kafala, onların var merdiven altında tuvaleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 abi otobüs uçmuyorsa mola verir yolda merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 küheylan said: muavini kafala, onların var merdiven altında tuvaleti. hadi canım tuvaletleri var mı ? oo süpermiş o zmaan. Ya hep uçakla seyahat ettim uzun yolları. Pek bi aradan sonra otobüsle gitmem icap etti. Yoksa 1.5 saatlik yolda bile pert oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 metronun solda 2 sağda 1 koltuk olanlarından varsa, rahat edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 abi bu lcd olayı çok iyi oldu otobüslerde ya. ben aralıksız film falan izliyorum, güneşin doğmasına yakın açıp müzik dinliyorum, uyukluyorum güzel oluyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 11-12 saat yolculuk varsa uçakla gitseydin keşke.. o boy bende olsa dayanamazdım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ben de nefret ediyorum otobüsten 450 milyara kıyıp araba aldım yapcak bişey yok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 abi keyifli oluyor be gece uzun yolculuk. o sabaha karşı içilen çorba falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 uyku hapı at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Kamil koç kötü bu arada keşke başka bir firmadan bilet alsaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 alkol alınca midem bulanıp kusmuyorum diyorsan alkollü bin. hem yanındaki adam rahatsız olur iyice cama yapışır, rahat edersin. servis bittikten sonra 10-15 dakka dizini ön koltuğa daya, öndeki yatıramasın koltuğu. hele öndeki kadınsa hiç yatıramaz rahat edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Full çekiyor her firma final sonu olmasından dolayı. O diz koyma işini hep yapıyorum yoksa ağzıma kadar iniyo koltuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Otobüs yolculuklarını bana soracan bu sene 2haftadır bir 2günlüğüne git gel 6-7saatlik yollar yaptım.Hangi otobüs hangi koltuk heşeyini bilirim. Rahat hat varsa kesinlikle onu seç kesinlikle! 1.90 boy sıkıntı bende aşırı kilolu olduğumdan sığamıyorum ama cam kenarı alırım. Öndeki koltuğu eğerse taviz verme anında uyar daha indirirken kaldırmasını söyle kaldırmazsa muavini çağır kaldırmasını talep et olmadı başka bir koltuğa geç. Otobüs kalkmadan önce muavinle konuş yan koltuğun boş mu diye.Dolu ise arkalarda boş yer var mı kardeş diye kafalamaya çalış. 11-12saat yol atarax gibi uyku yapıcı sakinleştirici alıyorsun kaçarı yok. Müzik çalarını full doldur her molada in ayaklarını aç. Neoplan otobülerden uzak durun.50kişilik travegolardan da uzak durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 bu haftalarda koltuk değiştirmek büyük lüks olur sanmıyorum ki boş koltuk olsun. molalarda otobüsün arkalarında gezen adamlar görürsen dikkat et. çünkü onlar osuruyorlar. oraya gidip salak salak gezmenin tek amacı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Koridor tarafından almadıysan geçmiş olsun abi en az 20-30 kere 20 küsür saatlik yol tepmişligim var otobüsle benimde boy 1.92 ve cam kenarında alıram dalgınlıkla çok fena oluyor dizlerimde öndeki filelerin izini tasıyorum günlerce agrısıda cabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 @küheylan ahahahdhsahds @nolax yolculuktan ne kadar önce alayım hapı ? @kalten koridor aldım zaten tek iyi yanı bacak uzatmak yoksa kafayı koycak birşey yok dimdik uyuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 abi koridor tarafi direk ftw.. cam tarafinda oturmak cile.. yandaki adamdan dolayi uzatamiosn bacagni fln.. koridorda cıkart uzat iste ohhh söföre kadar :p cogu otobste lcd olayi var.. ufak bir flasha 3-4 film at.. cogunda usb girisi var fln takıp izliosun rahat edit: nasl dik uyuyosn abi yatmiyor mu o koltuk.. bide ben ulusoy kullandm cok yastıklari var yastik istiosun fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 iç binmeden otobüse sız. 12 saat geçer rahat rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Kamil Koş'un Rahathatları vardı en son, onların tekli kısmında gideceksin, ohh muhteşem abi. Valla karayolunu çok daha fazla seviyorum ben uçaktan. Tren de öyle eğer adam akıllı olursa. Uçaktan hafif bi korkuyorum zaten hep iki bira çakıp biniyorum eykey. Ayrıca koridorda hayatta yolculuk edemem lan iğrenç. Çok daralıyo insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 applev0dka said: edit: nasl dik uyuyosn abi yatmiyor mu o koltuk.. bide ben ulusoy kullandm cok yastıklari var yastik istiosun fln abi koltuğu yatırsam nolcak hala dümdüz yatıyosun kafayı anca kendi omzuna koyabiliyosun. Rahat hat'a denk gelemedim ya o konuda kırgınım kamil koç'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar