kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 seçimlerden sonra katılıcam ben çok boşladım çok küfür yedim çok özledim ama çalışırken falan gelemedim kusuruma bakmayın lan askhgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 cavanagh konn holy fde wish fizban monkey13 tora babacum pha khelben dreagloth tolga dracos emir güney hill(?) oha 16 kişi var gelmek isteyen, daha pazartesi. kalpler kırılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Dela'yı alan takımı güçlü yapın ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 beyler bileğim %90 gibi, antrenör forma şansı verirse oynarım :) Hotdog said: gelmek istiyorum aslında hazır finaller de bitti ama ayak bileğimde hala sakatlık var perşembeye kadar yazarım bir daha buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 hill gelmezse sen gelirsin eray öle yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Ben sallantıdayım tabii, haber veririm en geç yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ben mesaiye kalmıyormuşum. durumumu yarın filan yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 yer olursa özel msj atin gelmeye calisrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 yokum diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Oo babayı göremedik, göremiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Wishmaster said: Oo babayı göremedik, göremiyoruz. babayı görürsün maçları böyle kaçırmasan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 baki gelmek istiyordu lan, yok o listede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Kendine bi account alsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 ben gelebiliyorum. oyun - kale fark etmez. ama oyunda olacaksam lütfen kapasitemin yetmediği yere koyup sahanın en kötüsü gibi görünmeme neden olmayın gene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 En kötüsüsün zaten, özel çabaya gerek yok ki? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Niye ben gelirim adamı gayet messi gibi göstertebilirim mesela? Şaka maka o rezaletten sonra bir daha cesaretimi toparlayıp gelemedim hala :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Holy said: En kötüsüsün zaten, özel çabaya gerek yok ki? ;) kaburgalarını kırdığımda üzülmüştüm. artık ikinci şansı bulmak için fırsat kovalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 ekstra bir şey yapmana gerek yok.. sen olduğun yerde dur o çarpıyor nasılsa sdf sdf sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 ildeniz farketmez deme ve seç. kale mi oyun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 neyse ben evden çıkacam birazdan o yüzden ben oyunu seçiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Şu kolay mantığı bir yıldır kuramadın eser, araban var, giymen gerekebilecek iki farklı kıyafet var, sabah evden çıkıyorsun, hangisini giyeceğini bilmiyorsun = ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Ki oyunda olması için gerekecek kıyafetler bir şort ve bir tişört, geri kalan ekipman aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Adam kaleden kaçmaya çalışıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dracos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Rüyamda maçı saat 4e almıştık lan. haberiniz olsun. İçip içip sızınca böyle oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 İçip maça gelmediğin sürece sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar