Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 fizban said: bu sefer daha acı. 17 takımı da şikeyle satın almış olucaz. ya fizban ben de trololo diye seyretmeye basladim da menajer baglanip attik ama sakaydi mehe falan diye kivirdi, ahmet bulut cok tutarsiz falan konustu. killanmadim degil valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 şimdi olayı sonundan takip edebildim. ankaragücü futbolcusu kağan, ekrem okumuş denen adama mesaj atıyor. diyor ki "ben emreye çok sert girecem.". ekrem okumuş'un telefonundan kağan'a mesaj atılıyor, "ben emre abin seni fb'ye aldıracam bana dalma ha =)" şeklinde. ekrem okumuş da emre belözoğlu'nun menajerinin ortağı öyle mi ? bu adama kağan niye mesaj atıyo o zaman ? onun da mı menajeri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 kaan in da menajeri galiba evet oyle http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=1306405 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 evet ikisinin de menajerliğini aynı şirket yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Fizban, kaan'ın o dediğin mesajları şu anda muallak, o sadece Ekrem Okumuş'un iddiası. Ama Ekrem Okumuş tarafından atıldığı kesin olan bir mesaj topluluğu var. Emre'nin gsm kayıtları da aynı yerde çıkarsa bak eğlenceye sen... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 cikarsa oyle bisi gg no rmk ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 mesajın atıldığı zamanı falan da açıklasınlar madem, mesajlaşmanın kalanını ya da. niye keserek yayınlıyor ki ahmet gökçek de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 zamanı söylediler de logların tamamını koymadılar sadece işlerine gelen kısmı gösteriyorlar. ermanın dediği gibi ellerindeki bazı kozları saklıyorlar bazı şeyleri de eksik gösteriyorlar muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 kimler milletvekili oluyor yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 mactan 3 gün önce öglen 2 gibi civarinda mi ne atılms msj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ehuasd milletvekili baya verdi lan cep nosunu :D adam ligin tescil edilmemesine basvurucam falan diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 maçtan 3 gün önce, öğlen 2 civarında; emre belözoğlu antrenmanda olmayıp bebek'te olacak. o zaman bayağı inanmış zaten kağan denen vatandaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Diğeri bu gönderiyi neden siliyo diye sorarlar adama... Emre neden tanımıyorum derken msn'de mesajlaşıyoruz diye sorarlar adama... Arayıp neden teknik direktöre küfürler yağdırdın diye sorarlar adama... Bir de Emre'nin mesaj atılırken orada olup olmadığı sorulduğunda şöyle güzelce bir yutkunup, 10 sn sustuktan sonra orada değildi demesi de açıkçası çok hoştu. Çok eğlenceli bu telegol... Severek izliyoruz :D Ha bir de, Ekrem Okumuş bebekteydim diyor. Ya değilse? Ya tesislerdeyse o anda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 fizban said: maçtan 3 gün önce, öğlen 2 civarında; emre belözoğlu antrenmanda olmayıp bebek'te olacak. o zaman bayağı inanmış zaten kağan denen vatandaşa. mactan 2 gün önce karabük stoperi istanbulda olabiliyor.. siyah 2 tane arac gelip alıp gidebiliyor.. (mac karabükteyken) emre istanbuldaki mac'dan 3 gun önce bebege mi gidemicek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 gitsin yargıya işte. yoksa bişi aziz de mis gibi aklanır spor hayatı boyunca üzerine atılan iftiralar da dahil olmak üzere. bundan güzel fırsat olmaz. varsa da zaten cidden böyle bişi cidden ülkede kaos çıkar fdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 fizban said: maçtan 3 gün önce, öğlen 2 civarında; emre belözoğlu antrenmanda olmayıp bebek'te olacak. o zaman bayağı inanmış zaten kağan denen vatandaşa. niye fizban? karabuk stoperi fb macindan 3 gun once istanbulda olabiliyor mesela ta karabukten gelip. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Masquerade said: fizban said: maçtan 3 gün önce, öğlen 2 civarında; emre belözoğlu antrenmanda olmayıp bebek'te olacak. o zaman bayağı inanmış zaten kağan denen vatandaşa. niye fizban? karabuk stoperi fb macindan 3 gun once istanbulda olabiliyor mesela ta karabukten gelip. :p yazilmisti :p sende bana hep böyle yapıosn be :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 yargıya gitse dahi ne farkedecek ki ? dava 20 yıl falan sürecek. ergenekon davası gibi. bundan dolayı içeriye generaller falan alınacak. atilla kiğılı'yı falan alırlar lol. 20 yıl sonra fenerbahçe 31 şampiyonluğa ulaşınca 1 ini alacaklar, ya da 30 ise almayacaklar falan. bilmiyor muyuz ? maçtan 2 gün önce karabük stoperinin istanbulda olduğuna kanıt o dünyanın en kalitesiz videosuysa ben geçen gün lassana diarrayı taksimde gördüm. bütün zenciler aynı mı ya ? vaperon'un dediklerinin ne oldğunu bilmiyorum, bişe diemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Valla varsa Fener'in küme düşmesine kadar gider ama ben ne turk federasyonuna ne Ahmet vakara ne gokceklere güvenirim. Sonuc bence hepsi yalancı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 fizban, karabuk td si aciklama yapti. cocugun isi varmis istanbulda biz de kabul edilebilir gorduk mazeretini izin verdik. insanlar art niyet aramasin haberimiz var demisti. deuimiydi yani o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 bi blackberry kalmıştı yasaklanmayan onu da yasaklatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ahahaha bok dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 o zaman çok iyi organize etmişiz helal olsun. ha bu arada deumi'ymiş o. ben de dany diye hatırlıyorum, o antepteydi. deumi o maçta baya baya iyi oynamamış mıydı ? heralde anlaşamadılar fiyatta o iki arabada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 fenerlilerin şu yusufu yeter. inşallah çıkmaz bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ya ben bisi demiyorum. gitsin iste madem daha da kanitlari var, oyle diyolar. tasisinlar yetkili mercilere. aziz yildirimin eline bundan iyi de koz gecmez, dedigi gibi temizse aklanir, herkese de trollface ini ceker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar