Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/pazar/17901662.asp?gid=381 Kadınların birçoğu bana vajinalarını daraltmam, evliliklerini kurtarmam için yalvarıyorlar. Ama operasyondan sonra kendilerine güvenleri öyle bir geliyor ki, kocalarından boşanıyor, genç sevgili buluyorlar. Bu işin tek dezavantajı yatak odasında, orgazm sırasında adımı bağırmaları. Kocalar en çok “Ohhh Dr. Matlock ohhh” nidalarından şikayetçi. bu nası bi reklam sabah sabah çok güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Hemen “Ne zaman sevişebilirim” diye soruyorlar. “Bu klinikten çıkar çıkmaz” diyorum. Sonuçta ben evli bir adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 said: Bu operasyonla G noktası çok hassaslaştığı için hemen orgazm oluyorlar. Kasisli bir yolda ya da bisiklet sürerken bile... geliyorumm geliyorummmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 - Ayşegül bas pedala biraz hadi çok arkada kaldın. -GELİYORUUUM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 beyler hadi klinik'in önüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 said: Dr. Vajina denmesinden rahatsız değilim bu ne ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 maşallah işini seviyodur amcam pek çok pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 said: Türk kadınlarında bence egzotik bir güzellik var. adam işini biliyo, çirkin ama idare eder demenin başka bir yolu. egzotik bir güzellik:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ben olsam ben de penis yerine vajina işine girerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Laorx said: said: Türk kadınlarında bence egzotik bir güzellik var. adam işini biliyo, çirkin ama idare eder demenin başka bir yolu. egzotik bir güzellik:D yakışklı değil ama sempatik. artık ne vakalar gittiyse adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 kolay gelsin iyi işler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ne güzel iş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 İşinin müptelası olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 operasyondan çıkarken doktora ** günü yağ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 yanlız adamın suratında ben hayattaki gayeme ulaştım bakışı var. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 said: Bu operasyonla G noktası çok hassaslaştığı için hemen orgazm oluyorlar. Kasisli bir yolda ya da bisiklet sürerken bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 "Bu işin tek dezavantajı yatak odasında, orgazm sırasında adımı bağırmaları. Kocalar en çok “Ohhh Dr. Matlock ohhh” nidalarından şikayetçi." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 seks haberi ver türk beyni kilitlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Adam iyi vajina görmüyor yalnız; şanslı demişsiniz ama haberin diliyle konuşursak, sarkmış, eski, gevşek vajina görüyor adam bütün gün. Sonra da onları kesiyor. Parası iyidir herhalde ama çokta süper bir meslek gibi gelmedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 doktor bi bak bakalm nasl olmus diye geliyordur hastalar iş bittikden sonra ?? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Yalnız ismi lazım değil şu denmemişmiydi; Napolyonn said: şu konuda gördüm ki aylardır boşa konuşuomuşum bi grup çocuk var monitörün arkasında ve hayattan haberiniz bile yok büyük ihtimalle. hadi allasmarladık daha da gelmem davosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 konu vajina olnca davos mavos kalmadi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Ahahaha çok iyiymiş. 6 ay da bir de bakıma girmesi lazım... Senede 3712$ hatun başına... Çok deli para be. Kadın bir kere çıldırdımı, böbreğini satar, operasyon parasını napar eder bulur... Adam çok sağlam yere tükkan açmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 dasaaa said: seks haberi ver türk beyni kilitlensin ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 hax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar