Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vajina doktoru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.hurriyet.com.tr/pazar/17901662.asp?gid=381

Kadınların birçoğu bana vajinalarını daraltmam, evliliklerini kurtarmam için yalvarıyorlar. Ama operasyondan sonra kendilerine güvenleri öyle bir geliyor ki, kocalarından boşanıyor, genç sevgili buluyorlar. Bu işin tek dezavantajı yatak odasında, orgazm sırasında adımı bağırmaları. Kocalar en çok “Ohhh Dr. Matlock ohhh” nidalarından şikayetçi.

bu nası bi reklam sabah sabah çok güldüm :D
Mesaj tarihi:
Laorx said:

said:
Türk kadınlarında bence egzotik bir güzellik var.

adam işini biliyo, çirkin ama idare eder demenin başka bir yolu. egzotik bir güzellik:D

yakışklı değil ama sempatik.

artık ne vakalar gittiyse adama
Mesaj tarihi:
Adam iyi vajina görmüyor yalnız; şanslı demişsiniz ama haberin diliyle konuşursak, sarkmış, eski, gevşek vajina görüyor adam bütün gün. Sonra da onları kesiyor. Parası iyidir herhalde ama çokta süper bir meslek gibi gelmedi bana.
Mesaj tarihi:
Yalnız ismi lazım değil şu denmemişmiydi;

Napolyonn said:

şu konuda gördüm ki aylardır boşa konuşuomuşum bi grup çocuk var monitörün arkasında ve hayattan haberiniz bile yok büyük ihtimalle. hadi allasmarladık daha da gelmem davosa.
Mesaj tarihi:
Ahahaha çok iyiymiş.

6 ay da bir de bakıma girmesi lazım... Senede 3712$ hatun başına... Çok deli para be. Kadın bir kere çıldırdımı, böbreğini satar, operasyon parasını napar eder bulur...

Adam çok sağlam yere tükkan açmış :D
  • Yeni Oluştur...