Fin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 colbie caillat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ecnebi karı ile rakı mı içilir allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 lebron james Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 hakan taşıyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 @fin: yanaklarını yerim onun yalnız! kadının yanakları tam ısırmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 erkan can da iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 o değil de bişey sorucam bende mi sorun var bilmiyorum ama rakı içince her seferinde midem çok kötü oluyo sindiremiyo muyum midemde mi kalıyo bilmiyorum ama mesela akşam rakı içtiğimde ertesi gün öğlene kadar midemde kalıyo gitmiyo midemi çok rahatsız ediyo hatta 3 kadehten fazla içmişsem gece kalkıp kusuyorum filan bende bi bokluk var heralde başka içkilerde hiç olmuyo var mı çözümü bol su filan da denedim içtikten sonra yatmadan önce sabah kalkınca ama olmuyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 sen liselisin.. leadman'ın topiği vardı rakı üstüne kesin yazılmıştır orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 colbieyi masaya degil yatagima alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 elin gavuru, rakı nedir bilmez.. daya rakıyı, daya rakıyı.. eee.. sonra kussun halıya. akila haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ama anadolu kadını öyle mi, kulağına damlatır be he heeyt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Aydın Boysan da olabilirmiş aslında haa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 atatürk, tanju okan ve en yakın arkadaşım şeklinde bi masa olsa of ne içilir beyaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 sarhojum ah sarhojum, ölmüjüm ben, tut kolumdan, yok yok git yanımdan, sevdiğime ihihi gidiyorum ben, hoyk lan gülüyorum yine, ahaaha biliyorum ihih biliyorum beni kovajak, kovajak beni, seviyorum ya ne yapayım, seviyorum, olsun olsun sadfklcvmöds ilişme bana ahhh" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Orhan Veli. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Yakın arkadaş, iki tane de yaşı min 50 ağırkanlı amca. İki kadehi 4 saatte içecek potansiyel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 İlyas Salman yok, kabul etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Ağzıyla içen muhabbeti saran herhangi biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 İçmeyi bilen kız arkadaşın varsa mükemmel oluyor ama zor bulunduğu için en güzeli en yakın arkadaşla içmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 fede said: hakan taşıyan ince görmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Babam olmasın mümkünse sdsdf. 5 duble rakıdan sonra her dediğini tekrarlamaya başlıyo. Kız arkadaşlarımla istering. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 haluk bilginer de olabilir, çok rakı içilebiliritesi var gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 john le$ima Mosheou Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar