razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 çıkmış, oyun baya iyi. almaya bilendim, zaten total biscuit deli gibi özendirdi. incelemesi aşağıda. http://www.youtube.com/watch?v=9jJrUY27O0Y başka istekli varsa steam üzerinden beraber alalım, ikili paketi 4$ daha pahalı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 çok iyi duruyor be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 iyiymiş bu ya ben bunu resimlerden gördüğüm kadarıyla saçma bi aksiyon oyunu sanmıştım hiç alakası yokmuş meğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 sanırım son zamanlarda çıkmış en iyi oyun olabilir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 bunun gibi güzel bir monaco bir de spyparty çıkıcak.. spyparty paragöz amcanın birisinin. betası bile parayla. monaco'yu çıkartan ise para ile preorder almam lan! bitsin öyle sipariş verirsiniz diyen bi arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 spyparty de baya ilgimi çekmişti ama paralı beta diyince oeh çektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 anlamadım oyunu asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 guzel gorunuyor da beni bayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 benim anlamadığım şey bütün bu senaryoları denersen, sonunda zaten her şekilde geçiyorsun level'ı. bölüm başına 3-5 kere simulate imkanı falan sunulmalı sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Iyi de rakibin ne yapacagini gormuyorsun ki simulasyonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 icinde fazla menu olan oyunlar bayiyor artik beni button smash fln olsun anca onlar kurtariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 sabonis said: benim anlamadığım şey bütün bu senaryoları denersen, sonunda zaten her şekilde geçiyorsun level'ı. bölüm başına 3-5 kere simulate imkanı falan sunulmalı sanki? evet oyle bir durum var gibi duruyor ama muhtemelen bunlar daha ilk bolumler ve ilerde test edemeyecegin kadar cok olasik sunan bi yapiya burunuyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Denediğin senaryolardan birini uyguluyorsun, tutmazsa geri dönüş yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 jagged alliance havasında biraz guzel.. tuttum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 guzel fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Alacağım da pahalı. İki kişiliğe girecek olan var mı? Hesabınıza para yollayabilirim ya da Steam'den 10 dolarlık bir oyun hediye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 aa güzel, 20 dolar ama 2'li paket olarak satılıyor. 10'ar dolara geliyor yani. alınabilir. gerçi alıp alıp oynamıyorum sonra ama bir düşüneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 bana yollayana steamden bioshock 2 yollarım ^^ duruyor öyle unsent SOUNDTRACK edizhun istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ehueh eglenceli baya multide sopa yedim baya bi..satranc+worms+counter gibi gelisiyor..jagged alliance i hatirladim xcom yaninda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 GERGE said: Alacağım da pahalı. İki kişiliğe girecek olan var mı? Hesabınıza para yollayabilirim ya da Steam'den 10 dolarlık bir oyun hediye ederim. Yok mu beraber almak isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Artık şu steame üye olmanın zamanı geldi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 5 dolarlık oyun lan bu.çok pahalı 19 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 yukardaki mesajımı güncelleyemiyorum bendeki bioshock 2 19.99 dolarmış ya vermem vazgeçtim turşusunu kuracağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 oyunu alıcam ben üye olmaya ugrasıorum steama ilgilenen varsa bi msj atsın 2li alım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar