dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 said: büyük uçağın dönmesi problem oluyor derken tam olarak ne kastetmiş anlamadım uzun mesafede uçak yakıt dolu ve daha bi tehlikeli oluyor. yakıt boşaltmak vs gerekiyor. sadece tek kelimeye takılmak doğru değil sanki, yarın öbürsü gün uçağın raporu yayınlanır. bunun haberi yapıldıktan sonra yani.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 "roket adam" said: NE BU REZALET? NASI OLUR? ALLAM YA UÇAK DÜŞERSE konuyu bilmeyen sıradan türk internet kullanıcısı
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 HADI HICBISEY BILMEDIGIMIZ BI KONUDA HORUL HORUL TARTISIP, BIRBIRIMIZE LAF ATALIM!
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 aquilalar da yuvadan kalkışta sorun yaşıyolarmış e kocaman kuş
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Rabbime sordum kablo temiz dedi.
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Dynun said: aquilalar da yuvadan kalkışta sorun yaşıyolarmış e kocaman kuş sonuçta kalkıyomu, kalkıyo. kocaman mı, kocaman. kuş mu, kuş.
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 xaty said: Dynun said: aquilalar da yuvadan kalkışta sorun yaşıyolarmış e kocaman kuş sonuçta kalkıyomu, kalkıyo. kocaman mı, kocaman. kuş mu, kuş. dostum bu şekilde hakaret edemessin. bir daha bu başlığa mesaj atmayacağım. sağlıcakla.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Dynun said: aquilalar da yuvadan kalkışta sorun yaşıyolarmış e kocaman kuş abi elin kuşunun büyüklüğü ve kalkıp kalkmadığı ile ilgilenmen manidar geldi bir anda.. yok kaldırıp "akila akila havada" dese öyle apışıp kalırsın hani.. ama sonradan şu aklıma geldi. ben sadece saygı ile karşılarım bu durumu.
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 haklı abi inikken nası esnekse kalkıncada o kadar dönmez oluyor
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Baykal'ın mesajı var http://www.swfcabin.com/swf-files/1285450499.swf arkaddaki adamın "6 yaşında dolaptayı pastayı yemiş çocuk" gülüşüne dikkat çekmek isterim
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Türk'e bişi olmaz, boşa heyecan yapmışlar
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 "roket adam" said: Baykal'ın mesajı var http://www.swfcabin.com/swf-files/1285450499.swf AAABİİİİ
huun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 dusuncelihayvan said: Gerçi bu thy teknikteki adamların çoğu biraz malcana. Anadolu Üni'den bir kaç arkadaşım okuyor genelde teknik liselileri alıp yetiştiriyorlar lisans mezunlarına pek iş olanağı sağlamıyorlar. adı üstünde tekniker işte. 3-5 civata sıkacak adamın uçak mühendisi olması gerektiği başka ülkede düşünülmez herhalde.
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 tekniker dediğin bi gecede uçak yapmalı akp li olmamalı üni mezunu olmalı gay olmamalı karısı sarışın olmalı içki içmeli patiye girmeli istediğimzi tekniker böyle
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Jeeztro said: tekniker dediğin bi gecede uçak yapmalı akp li olmamalı üni mezunu olmalı gay olmamalı karısı sarışın olmalı içki içmeli patiye girmeli istediğimzi tekniker böyle yok abi, çok şükür yandaş, kandaş, ______aş arayanlar gibi kafatasçı, şartçı şurtçu değiliz. işini iyi yapsın, torpilli değil eğitimli işinde dikkatli olsun yeter.
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 "roket adam" said: barbu muydu thy'de çalışan bir sürü adam var forumda, çağırın açıklasınlar NE BU REZALET? NASI OLUR? ALLAM YA UÇAK DÜŞERSE konuyu bilmeyen sıradan türk internet kullanıcısı azını kırarım senin. beni balonla karıştırmayın. balon o.
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 ya balonun banlanmasını talep ediyorum. benimle karıştırıyor sonra millet. bana yazık
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 soruya cevap verin lütfen. thy'de çalışıyor musunuz?
Öne çıkan mesajlar