sesu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Sonra bir de sinemadan eve dönersin telefon çalar televizyon karıncalanır. Saçma sapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 sen osurduğumda bile sesinden korkuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 son oynadıgım korku oyunuda undying. 20dk sonra unistall, 1-2 kere daha denemistim sonra tekrar unistall. korku yoruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Allaha şükür osurduğunu görmedim/duymadım şu ana kadar asdefg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 ben osurmamki zaten lan şaka yaptım askhdgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 sesu said: Allaha şükür osurduğunu görmedim/duymadım şu ana kadar asdefg. şimdi sevgili hanfediciğim, beyfendiciğim. bu gibi hassas konularda araya girmek istemiyorum ama bu konuda yaptığınız beyanı değerlendirecek olduğumuzda sanki "görmedim, duymadım ama evet kokusundan rahatsız oldum zaman zaman." gibi bir anlam ortaya çıkabiliyor. her ne kadar kendisi ile tanışmamış olsak bile kermit beyfendinin böyle bir itham altında bırakılmış olması bizleri de üzmüştür. bu durumu kurtarmak için her ne kadar kermit bey "ben gaz çıkartmıyorum eheh" tarzı bir savunmaya girmeye çalışmış olsa dahi gerçeği yansıtmadığı aşikardır. dolayısı ile ya müvekkilimden özür dileyiniz ya da kendisine 2dürüm ısmarlayınız tazminat olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 50 tane yalan söyleyemem,korkuyorum abi 30 yaşımıza geldik ,hala altıma ediyorum resmen izlerken açık açık söylüyorum,eşim bile anladı resmen tşk geçiyo ama korkuyorum arkadaş üstadın birisi ne demişti;ben yalan söyleyemem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 korkudan ziyade gerilim istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 @dasaa dürüm kesmez ya suşi falan anca yani pahalı bi yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 korku filmlerinde şeyi sevmiyorum ben dın dın dın dın dın dın dın diye yükselen bir müzik sonrasında birden BÖÖÖH! böh! olunca refleks nedeniyle sıçrıyorsun, ama gerilim ya da korku değil ki. bi de filmlerde "ah işte kötü bişi olcak" şeysi var. artık olacak olayı düşününce empati yapıp endişe ettiğimden midir, yoksa korkudan mıdır ondan emin değilim. ama o tip sahneler irite ediyor beni. korku filmi olmasına da gerek yok, bazen dram filmlerinde de yaşıyorum o duyguyu. bu ikisi dışında korku filmlerinin pek bir anlamı yok bende. hani istiyorum ki film gersin beni. "bööh!" sahnesi olmasın, ama sürekli diken üstünde tutsun. ani sıçratmalara gerek duymadan, insanın psikolojisini kullansın felan. mesela bu dediğim açıdan x-files dizisini çok severdim. atmosferi baya iyiydi. epey oldu ring-grudge izleyeli. ama izlediğimden şunu hatırlıyorum. ring beni korkutmadı. ani hareketler vardı filmde sanırım ondan. grudge ise daha bi etkili olmuştu, karanlık silüetler, belirsizlik hakim felan. the shining mesela, iyi film, severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 /senko edit: Cons said: ben çağrı filmini izlerken çok korkuyorum. allah korkusu AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Ben de tek başıma yaşıyorum ve gerçekten zor oluyor korku filmlerini izleyip tek başına yaşama olayı. Normalde bile zor iş bir de üstüne korku filmi geldimi tadından yenmiyo yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 dasaaa said: sesu said: Allaha şükür osurduğunu görmedim/duymadım şu ana kadar asdefg. şimdi sevgili hanfediciğim, beyfendiciğim. bu gibi hassas konularda araya girmek istemiyorum ama bu konuda yaptığınız beyanı değerlendirecek olduğumuzda sanki "görmedim, duymadım ama evet kokusundan rahatsız oldum zaman zaman." gibi bir anlam ortaya çıkabiliyor. her ne kadar kendisi ile tanışmamış olsak bile kermit beyfendinin böyle bir itham altında bırakılmış olması bizleri de üzmüştür. bu durumu kurtarmak için her ne kadar kermit bey "ben gaz çıkartmıyorum eheh" tarzı bir savunmaya girmeye çalışmış olsa dahi gerçeği yansıtmadığı aşikardır. dolayısı ile ya müvekkilimden özür dileyiniz ya da kendisine 2dürüm ısmarlayınız tazminat olarak. Hayır lan, yok öyle bir şey. Yine ısmarlarım sushi ama sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 son 2 senedir ben de izlemedim sanırsam korku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 yihu! müvekillim yeterli miktarda sushi kazandı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 abi bende hiç izleyemiyorum korku filmi,acayip geriliyorum işkence oluyor bana.Millet izlerken orgazm oluyor bense tam tersi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 off sinem hatirlayinca tirstim yeniden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Korku filmlerini sevmiyorum, korku diye "dan dun" ekrana birden çıkan hoplayan atlayan şeyler sıktı beni. Daha ötesini yapanda nadir filmler zaten. Ama korku temalı oyunları oynayamıyorum bir yerden sonra yoruyor beni, önümdeki kapıdan geçmek istemiyorum o yüzden pek oynamam ama COOP olursa tadından yenmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Uzakdoğu korku filmlerine hep komedi olarak bakmıştım. Ta ki, Noroi'yi izleyeseye kadar. Deneyin siz de çok seveceksiniz. Oyunlarda ise şu ana dek amnesiayı oynamadım. Alıp oynamayı düşünüyorum da zamanım yok. Aklımda kalan beni rahatsız edecek kadar korkutan oyun F.E.A.R Perseus Mandate. Oyunun ortalarına doğru çok daha eğlenceli hale geliyor. Alma, abv. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 bende de tam tersi. hatta ambiyansi tutturmak icin gece yarisi 3'de, evdeki tum isiklar kapali iken kulakliklarla izledim gene de korkmuyorum. amnesia'yi o sekilde oynadim gene de fayda etmedi. korku & gerilim filmlerden, oyunlardan zerre zevk alamiyorsun boyle olunca. hic hosuma gitmiyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 fede said: ben çok kötü oldukları için izleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Pasta said: Böh şeylerinden korkmuyorum pek ben. Tek bakamadığım sahne the ringdeki teypdi acayip rahatsız etmişti nedense sdfs. ulan o bbeni de cok germisti, ama simdi cok pis izleyesim geldi mesela NE ACAYIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 son zamanlarda çıkan korku filmi var mı ya güzel? bu konuyu görünce korkunçlu film izleyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Pandorum korkuttu beni işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Pandorum o kadar korkutucu değildi ya. Gerilimli sahneler var sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar