Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Korku filmi seyredememek

GERGE

Öne çıkan mesajlar

sesu said:

Allaha şükür osurduğunu görmedim/duymadım şu ana kadar asdefg.

şimdi sevgili hanfediciğim, beyfendiciğim. bu gibi hassas konularda araya girmek istemiyorum ama bu konuda yaptığınız beyanı değerlendirecek olduğumuzda sanki "görmedim, duymadım ama evet kokusundan rahatsız oldum zaman zaman." gibi bir anlam ortaya çıkabiliyor.

her ne kadar kendisi ile tanışmamış olsak bile kermit beyfendinin böyle bir itham altında bırakılmış olması bizleri de üzmüştür. bu durumu kurtarmak için her ne kadar kermit bey "ben gaz çıkartmıyorum eheh" tarzı bir savunmaya girmeye çalışmış olsa dahi gerçeği yansıtmadığı aşikardır.

dolayısı ile ya müvekkilimden özür dileyiniz ya da kendisine 2dürüm ısmarlayınız tazminat olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

korku filmlerinde şeyi sevmiyorum ben
dın dın dın dın dın dın dın diye yükselen bir müzik
sonrasında birden BÖÖÖH!

böh! olunca refleks nedeniyle sıçrıyorsun, ama gerilim ya da korku değil ki.

bi de filmlerde "ah işte kötü bişi olcak" şeysi var.
artık olacak olayı düşününce empati yapıp endişe ettiğimden midir, yoksa korkudan mıdır ondan emin değilim.
ama o tip sahneler irite ediyor beni. korku filmi olmasına da gerek yok, bazen dram filmlerinde de yaşıyorum o duyguyu.

bu ikisi dışında korku filmlerinin pek bir anlamı yok bende.
hani istiyorum ki film gersin beni. "bööh!" sahnesi olmasın, ama sürekli diken üstünde tutsun. ani sıçratmalara gerek duymadan, insanın psikolojisini kullansın felan.

mesela bu dediğim açıdan x-files dizisini çok severdim. atmosferi baya iyiydi.

epey oldu ring-grudge izleyeli.
ama izlediğimden şunu hatırlıyorum. ring beni korkutmadı. ani hareketler vardı filmde sanırım ondan.
grudge ise daha bi etkili olmuştu, karanlık silüetler, belirsizlik hakim felan.

the shining mesela, iyi film, severim.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

sesu said:

Allaha şükür osurduğunu görmedim/duymadım şu ana kadar asdefg.

şimdi sevgili hanfediciğim, beyfendiciğim. bu gibi hassas konularda araya girmek istemiyorum ama bu konuda yaptığınız beyanı değerlendirecek olduğumuzda sanki "görmedim, duymadım ama evet kokusundan rahatsız oldum zaman zaman." gibi bir anlam ortaya çıkabiliyor.

her ne kadar kendisi ile tanışmamış olsak bile kermit beyfendinin böyle bir itham altında bırakılmış olması bizleri de üzmüştür. bu durumu kurtarmak için her ne kadar kermit bey "ben gaz çıkartmıyorum eheh" tarzı bir savunmaya girmeye çalışmış olsa dahi gerçeği yansıtmadığı aşikardır.

dolayısı ile ya müvekkilimden özür dileyiniz ya da kendisine 2dürüm ısmarlayınız tazminat olarak.

Hayır lan, yok öyle bir şey. Yine ısmarlarım sushi ama sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Korku filmlerini sevmiyorum, korku diye "dan dun" ekrana birden çıkan hoplayan atlayan şeyler sıktı beni. Daha ötesini yapanda nadir filmler zaten.

Ama korku temalı oyunları oynayamıyorum bir yerden sonra yoruyor beni, önümdeki kapıdan geçmek istemiyorum o yüzden pek oynamam ama COOP olursa tadından yenmiyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

Uzakdoğu korku filmlerine hep komedi olarak bakmıştım. Ta ki, Noroi'yi izleyeseye kadar. Deneyin siz de çok seveceksiniz.

Oyunlarda ise şu ana dek amnesiayı oynamadım. Alıp oynamayı düşünüyorum da zamanım yok. Aklımda kalan beni rahatsız edecek kadar korkutan oyun F.E.A.R Perseus Mandate. Oyunun ortalarına doğru çok daha eğlenceli hale geliyor. Alma, abv. :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...