Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Korku filmi seyredememek


GERGE

Öne çıkan mesajlar

ben bariz tırsıyorum izlerken. yaşla boyla posla cinsiyetle alakası yok. sinemada izlerken sıkıntı yok 500 kişiyle beraber ama ne bileyim evde tek başıma gece 3'te ışıkları falan kapatıp kulaklık son ses bir kere denemişliğim var. triplerden triplere koştum. bir daha da yapmadım ajsfha.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Görsel aşırılık ve çerez yer gibi yapılan katliamlar, işkenceler yapılan hiçbir filmi izleyesim gelmiyor. Özellikle son dönem uzakdoğu "gerilim" (!) filmi diye yapılan şiddet pornolarını.

Eskiden Turkey Shoot gibi filmlerde en azından yönetmenler kendilerini belli bir kitleye odaklayıp yaparlardı, eserin çöp olduğunu bilir öyle izlerdik yada izlemezdik, şimdi neredeyse her "gerilim" (!) filmi aynı şablona yapılıyor. The Thing'in yada Alien'ın yarısı bile kaliteli işler görmuyoruz haliyle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

sinirlerin yıpranması da önemli sanırım.

alakasız şeylere korkup, daha korkunç sahnelere tepki vermeyebiliyorum.

=(


Ben de bir türlü kestiremiyorum korkup korkmadığımı en korkunç filmleri oyunları bir oturusta soluksuz bitirdiğimi de hatırlıyorum, bazen de cidden çokta korkunc olmayacak seylere aşırı tepki de verebiliyorum. Sanırım sinir sitress önemli faktör bir de duygusallıkta bnm için böle çok yakın akrabağlarımı bile kaybettiğimde o kadar üzülmeme rağmen ağlıyamam ama aptal bir filmde ağlarım falan :S gençken daha sağlammışım bozuldum herhalde. Bir de ruh sağlığım da bozuk olabilir evet evet canımss ruhsağlığımıs pek yerinde değil kıymetlimisssss.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

abi ben cok abidik gubidik bir oyun oynarken.. yaprak yada cop kovasi gibi bişey dustu önume ama bildgm böyle zıctım yani..

bu refleks mi korku mu.. bana refleks olarak verilen bir tepki gibi geliyor..

cunku bişeyin korku olabilmesi icin beyinde yorumlanmasi gerekmiyor mu ??


şu kısa sürede objeyi algılayabilmenin kesin otizm ile bi alakası var abi.

böle diyince kötü bişi demişim gibi duruyor ama yok değil.
otistikler ve savantlar gösterilen noktaların sayısını tek bakışta bilebiliyorlar..

280 nokta falan mesela..
onngibi bişi işte bu da.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hiçbir korku filminden etkilenmemiştim ama küçüklüğümden falan hep yarı uyanık yarı uykulu modunda gibi olduğum zamanlar beni karabasan basardı:)Veya öyle olduğunu varsayardık.Böyle bağırmaya çalışıp bağıramamalar uyanmaya çalışıp uyanamamalar.Sevgilim ile Paranormal Activity izlerken bir anda bu geçmiş sayesinde rahatsız oldum lan.Tırsmaya başladım belli etmemeye çalıştım derken geçen günlerde gelen hadi aşkım Paranormal Activity 2 izleyelim teklifinden sonra sürekli kıvırmalarda geçiyor günlerim.Yiğitliğe b.kta sürdüremiyoruz.Bakalım sonumuz hayır olsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

Ne korku film izliyebilirim (sinemada ama) nede böyle doom3 quake4 gibi fps oyunlarını.

Doom3 ve quake4de önüme ilk çıkan yaratıkta alt+f4 yapıp oyunu uninstall ettiydim.



korku filmi seyretmeyi seven biri olarak,

hayatımda oynarken beni korkutan tek oyun Clive barker's Undying , karanlık odada kulaklıkla oynadığında ,atmosfer ve kulaklıktan gelen sesler öyle berbatki lan başlarım böyle oyuna diyip kulaklığı fırlattığımı bilirim,

hatta şöyle bir muhteşem müziği vardı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...