dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 bu arada adam çok da rage değilmiş yahu. kaşmir meselsi için mücadele ediyorlarmış. bu çok küçükken tüm evlerde arama yapan hint polisi kardeşini öldürmüş. bu da 13yaşında kaşmir'i baskıdan korumayı hedefleyen örgütlere bulaşmış. dağa çıkmışlar. bu militanlık işini çok becerememiş. polisler bunu yakalamışlar. işkence yapmışlar bayağı. tek kolu sakat kalmış garip bi arkadaşmış işte. yanlış yoldan götürüldüğü doğru.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cungu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 imamın ordusu dediler motorsiklet çetesi çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 değil imamın direğe tırmanmasını, direğe oturmasını bile yargılamayan bir toplum istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 çok şey istiyorsun dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 direği verelim sen otur. hem sen, hem de halk alışsın yavaştan işte. win win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Filmi yok muydu bunun? GÜzel filmdi hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 tayt giyip bisiklete de binebilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Bi günlüğüne bu insanların yerinde olmak isterdim çok merak ediyorum gerçekten nasıl yaşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 camiye tek teker gelio gidio düşüncesi bile komik haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 kahve-cami-cami-kahve-cami-kahve-ev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 imam motosiklete binerse, cemaat ne yapmaz?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 İmam olnazmış zaten o adamdan iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Pasta said: Bi günlüğüne bu insanların yerinde olmak isterdim çok merak ediyorum gerçekten nasıl yaşıyorlar. kafalarına girip düşüncelerinin nasıl şekillendiğini anlamaya çalışmak gerçekten acaip eğlenceli olabilirdi. ama bi ay falan sürekli izlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Pasta said: Bi günlüğüne bu insanların yerinde olmak isterdim çok merak ediyorum gerçekten nasıl yaşıyorlar. çok merak edilcek bişi deil ki, dünya üzerinde ki herhangibi ufak komunitenin yaşadığı gibi yaşıyorlar. Topluluk ne kadar ufaksa, o kadar muhtaç olur birbirine, bu yüzden bağlı ve bağımlı olur. Yani bir kural varsa, buna herkez uyar ve uymayanı direk dışlarlar. Biz de apartmanda oturup asosyal bir hayat sürmeseydik böle olcaktık sonuçta ^^. Nese, köyün imamı sonuçta, köylüler istemeyince istifa etmiş işte. NP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 mobil imamlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ismi cemaat olan bir gruptan hayır beklemek zor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 örgüt olursa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 kon kon kon er gene kon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 O motorla tabii ki saygı görmez; halbuki bir Harley Davidson'a binse... RESPECT http://www.youtube.com/watch?v=6nfQfVDf6L0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 reklam süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar