dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 dasaaa said: "jotun boya ile renkler" reklamı olmaz o zaman abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 allah razı olsun http://ecom-animals.com/coreys/IllidanStormrage.jpg http://image.offgamers.com/gameguides/2011/Feb/atramedes_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 sdfsdfsdf i am blind night elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 i am blind not deaf! olmasın o ? İZledim facede paylastım güzel bişeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 saçmaladın tabikide "i am blind night elf" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 nasil 2005lisin ya git yeni hesap al bari dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Evet simdi yaptıgım hatanın büyüklügünü farkettim.Dogrusu i am blind night elf! olacakmıs "keko" lugum için kusura bakmayın.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Abi bu parayla satılacak kadar komplike bi yazılım değil ki ayıp lan... ayrıca ışıktan dolayı çok sapıtır bu çılgın türk yazılımcılar yapmıştır muhtemelen.. vision pratikte çok kullanılacak bişi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 reklamdaki telefonun modelini anlayabilen var mı? bana 2-3 yıl öncesinden bir nokia gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 BBen de merak ediyorum valla. 100 bini aşmış kısacık bir sürede, nedir bu uygulama bu kadar mevzu olmuş. Zor bir şey olsa neyse. Resimdeki ağırlıklı tonu bulup söyleyecek altı üstü, pek anlamam programlamadan da bu kadar zor olmasa gerek. Ayrıca hangi telefona oluyor bu? Nedir telefon? Bi açıklama yapsınlar devlet buna bişey yapması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 renk dediğini erkeklere göre mi söylüyor kadınlara göre mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 erkeklere göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 yazilimi yapmasi cok zor degil, renkten dolayi da kolay kolay sapitmaz histogram equaztion ypaarsin bi kac filtre ile kotarilir da, ucretlik bir olay degil bu. fikir cok guzel tabi, hakketen ucretliyse bu finallerden sorna ucretsizini yapiyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 bu tür olaylarda anlamadığım bişey var. madem görme engelli arkadaşlara yardım edebilecek kapasiteleri var neden bunu bir filmin izlenmesi gibi bir şarta bağlıyorlar çok canice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 buarada videoyu izlemedim çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Adamlar reklama verecekleri parayı böyle bir şey yaparak iyi bir şeye dönüştürüyorlar sözde. Bana göre her türlü sömürü ama sonuçta ihtiyacı olan insanlara yardım gideceği için destekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Ardeth said: buarada videoyu izlemedim çalışmıyor filmi izle dediğinde başta ses geliyor olması lazım sonradan yavaş yavaş sağ tarafta görüntü çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Aket-Atum said: Ulan madem bedava dağıtabiliyorsunuz bize ne tıklatıyorsunuz. Dağıtsanıza adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 bi de yazılım ne kadar pahalı olabilirki yani allah aşkına, mobil bir yazılımdan bahsediyoruz, bu da baya basit bir versiyonu. garip geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 "Türkiye'de 700.000 görme engelli var. Film, şu ana kadar 709.325 kere izlendi. " (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Another success of internet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar