Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Görme Engelli Arkadaşlar İçin Tıklayarak Yardım Şeysi ^_^

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi bu parayla satılacak kadar komplike bi yazılım değil ki ayıp lan... ayrıca ışıktan dolayı çok sapıtır bu çılgın türk yazılımcılar yapmıştır muhtemelen.. vision pratikte çok kullanılacak bişi değil.
Mesaj tarihi:
BBen de merak ediyorum valla. 100 bini aşmış kısacık bir sürede, nedir bu uygulama bu kadar mevzu olmuş. Zor bir şey olsa neyse. Resimdeki ağırlıklı tonu bulup söyleyecek altı üstü, pek anlamam programlamadan da bu kadar zor olmasa gerek. Ayrıca hangi telefona oluyor bu? Nedir telefon? Bi açıklama yapsınlar devlet buna bişey yapması lazım.
Mesaj tarihi:
yazilimi yapmasi cok zor degil, renkten dolayi da kolay kolay sapitmaz histogram equaztion ypaarsin bi kac filtre ile kotarilir da, ucretlik bir olay degil bu.

fikir cok guzel tabi, hakketen ucretliyse bu finallerden sorna ucretsizini yapiyim ben.
Mesaj tarihi:
bu tür olaylarda anlamadığım bişey var. madem görme engelli arkadaşlara yardım edebilecek kapasiteleri var neden bunu bir filmin izlenmesi gibi bir şarta bağlıyorlar çok canice
Mesaj tarihi:
Adamlar reklama verecekleri parayı böyle bir şey yaparak iyi bir şeye dönüştürüyorlar sözde. Bana göre her türlü sömürü ama sonuçta ihtiyacı olan insanlara yardım gideceği için destekliyorum.
  • Yeni Oluştur...