vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Ferguson'un Guardiola'nın sırtına pıt pıt pıt vururken yüz ifadesi her şeyi özetledi zaten... Çaresizliğin verdiği sinir ifadesini sırıtarak saklamaya çalışmak... Offf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 sirden beklemezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 /vanish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 zaten ferguson düzgün td olsa sir diil lord yaparlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 messi maçı satın almıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 lan o isim kazınırken herif hata yapsa. barcalona yazsa mesela. nolcak. çok sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 diğer cebinde otlu ciklet varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 vaperon said: Ferguson'un Guardiola'nın sırtına pıt pıt pıt vururken yüz ifadesi her şeyi özetledi zaten... Çaresizliğin verdiği sinir ifadesini sırıtarak saklamaya çalışmak... Offf... senin güttüğün koyun kadar.. diyodur içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 GS'li arkadaşlarım fatih terim bu maçtan sonra defansda M.Sarp'ı denerse hiç şaşırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 bandırmaspor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 O değilde bu barca benim oyun sitilime çok uyuyor bir iniesta edebilirim ama şans yok abi vermiyorlar.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Polyushka said: Sotto said: Ne yapabilir ki abi Ferguson?..Kim ne yapabilir...Farketmez kimi aldığın kimi soktuğun...Bu adamlar sana top göstermiyor hocam, senin de o kalibrede pas yapabilecek adamın yok...Yapabilecek birşeyin yok...Şu son 3 yılda Barça'yı kimler yenebildi ŞL'de, Arsenal kendi pozitif futbolunu oynayarak, Inter mucize defans yaparak...Başka da yok...Hani Rubin Kazan'ı saymıyorum... Dünyanın geri kalanının karmasını yap, Barçayı yine yenemezsin...Futbolu fizikten güçten hızdan vs dense yeniden tekniğe, çalıma, kafa çalıştırmaya, kısa pas yapmaya dönüştürdüğü için seviyorum Barça'yı... Manu'nun futbolcularının hepsi müthiş atletik, ama Barça futbolu başka oynuyor.. . x ya bırak şimdi, Barça'yı kimse eleyemiyor diye sen futbol oynamamaya mı çalışacaksın ? manchester united, top barçadayken pressiz bir şekilde geriye kapanıp, bu şekilde topu kaptıktan sonra da ilerideki oyuncularına hızlıca topu kazandırma sevdasına tüm ataklarını max. 15 saniyede yiyor. ben şahsen 15 saniyeden fazla manchesterlıların ayağında top dolaştığını görmedim maç boyunca. (3-1'den sonra barçanın bıraktığı dakikaları sayma) oyuncu tercihlerinde de defansif yönü de olan, defansif yönü daha kuvvetli olan, mücadelesi daha güçlü olan, fakat buna ters ölçüde de tekniği daha kötü olan açıkları oynatmadı mı bu maçta. nani'nin yerine valencia, olası bir anderson veya ileride kullanılabilecek bir berbatov seçeneğinin yerine park'ı oynatmadı mı. 5-0 yenilseydi, ama biraz pozisyonu olsaydı, topla oynamaya çalışsaydı daha iyiydi, sadece 1 tane pozisyonu var mac boyunca, o da gol oldu. manchester'ın nasıl bir hücum planı vardı, maç bitti ben hala anlayabilmiş değilim sadece golleri yedikten sonraki 2-3 dk da defans çizgisini biraz ileriye çıkartıp, agresif bir şekilde topla oynama isteği gösterdiler. onun dışında 0 ha, orta sahayı daha kalabılık tutsa, sürekli pres yapsa, daha agresif oynasa, berbatovu, naniyi oynatsa yine yenilecekti ? de diyebilirsin. en azından denemeliydi. hiç olmazsa bu şekilde rezil olmazdı. yani barça iyi de, ''abi barça çoook iyi yeaa biz maça çıkmayalım en iyisi heheh'' mi olsun ben barça'yı tuttuğum için değil sinirlendiğim için yazıyorum. koskoca manchester united madara oldu be. daha ne olsun İyi de aynısı Mourinho'da yapmaya çalışmadı mı...O da defansif kadroyla çıkıp geriye yaslanmayı denemedi mi...Ferguson+Mourinho bilmiyor bu işi, ben daha iyi yaparım diyorsan onu bilemeyeceğim... İşi hypotethical teorilerle uzatmanın esprisi yok, sen böyle düşünürsün ben böyle ancak bildiğim şu var ki kimi oynatsaydı farketmezdi bugün...Topa değemedikten sonra... Ferguson eminim günlerce kafa patlatmıştır...Mourinho da topa değemedi rezil oldu her maç...Yetemedi...Ferguson da yetemedi...Demekki şunu şunu oynatsaydıyla olmuyor..Hayır ben de severim taktiğini kitabını vs ama, yapacak birşey yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ZAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 mourinho'yla ferguson biliyorlar işi demek ki onun için varlık gösteremeden yenildiler değil mi ? o pozitif oynayan wenger, bilmediği için barça'yı son ana kadar zorladı değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Fatih Terim ne diyor yaa. bi çözemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 abi fatih terim ne kadar boş konuşuyo ya. maç dışında herşeyden bahsetti adam sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Eh be Messi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 THY para vermiş terimle yasine. terime daha çok vermiş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 aynen onu dicektim.. senin güttügün kuzu kadr benim ... çoban var diyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TantoLaVita Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 thy > manu > barca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Wenger pozitif oynayabilecek kadroya sahip olduğu için öyle oynadı...Çünkü zaten Wenger o tarz bir sistem yaratmaya çalışıyor...Ne Ferguson'un Ne Mourinho'nun elinde öyle bir kadro var... Manchester orta sahasına bakar mısın...Bir tane Fabregas gibi bir adam yok mesela...Manchester İngiltere ligini gücüyle fiziğiyle hızıyla domine ediyor olabilir...Ancak yeterli teknikte pas yapabilecek, Arsenal gibi oynayabilecek oyuncusu yok.... Ayrıca Wenger işi bilmiyor gibi birşey dediğimi hatırlamıyorum....Ancak Ferguson da Mourinho da ellerinden bundan fazlasının gelemeyeceğini çok net biliyorlardır, buna eminim... Wenger çıkar 2 seneye çatır çatır Barça'yı yenebilir...Ama şu anki yapısıyla Real de Manu da yapamaz bunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 bandırmaspor > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ne maçtı be :) ilker yasin vb lerini artık dinlememek süper bir duygu hehe bu İngiliz spiker ve yorumcular çok iyiler. gördüğüm en nötr yorumcular yani. man u çalıştı uğraştı ama barcelona çok iyi bir takım ve durdurmak nerede ise imkansız. her şekilde hakettiler diye yorumluyorlar. düşünüyorum da bizim takımlardan biri barcelona'ya karşı oynasa bizim spikerler böyle bir yorum yapabilirler mi? hiç sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 fifada bile onun eksikliğini yaşıyorum manuda flecther ve carrick var göbekte.iki tane yeto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ahahaha madrid'de de , manchester'da da para bitti, arsenal'deki gibi pozitif kadro yok öyle mi. hem o şekilde oyuncuları var, hem isteseler o tip oyuncuları da alırlar. tamamen taktik işi wenger doğru oynattı bunu kabul etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar