aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 musluman degilse nasil masum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 touche bi de şöyle deneyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ben sunu anlamiyorum abi muslumanliga gecen insan bi anda 2 kelimesinden biri Allah oluyo ya abi adam benim toplam 25 senede demedigim kadar allah iceren kelimeyi 15 dakkada kuruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bu arada musluman ulkede yasadiginizdan islama gecen hristiyan temali bi suru haber gorurken elbette hristiyan olan ve kurtulan insan haberleri almiyosunuz hristiyan bi ulkede de eminim tersi cok oluyour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 sübanallah ibret ulaştı yerine kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=40-8BUXB17E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 BonePART said: bu arada musluman ulkede yasadiginizdan islama gecen hristiyan temali bi suru haber gorurken elbette hristiyan olan ve kurtulan insan haberleri almiyosunuz hristiyan bi ulkede de eminim tersi cok oluyour bi model vardı o hristiyan olmuştu yunanlının biriyle evlenince baya haber olmuştu, olduğnun 2. günü haçla gezmeye başlamıştı 40 yıllık katolik gibi sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 tugce kazaz miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 evt evt o, budist olmaya karar vermiş ya geç kalmışız ahah http://www.forumzeblebi.com/showthread.php?tid=389 telefon gibi din değiştiriyo karı ya oyuncak etti ama güzel olduğundan haklıdır, bence haklı tuğce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
juanito Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Laorx said: http://www.forumzeblebi.com/showthread.php?tid=389 said: “Budistim, hristiyanım ya da değilim ama ben ezan sesi duyduğumda müziği kapatan bir insanım ” said: "ama ben ezan sesi duyduğumda müziği kapatan bir insanım ” said: "ezan sesi duyduğumda müziği kapatan bir insanım ” said: "müziği kapatan bir insanım ” said: "insanım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 "Religion is regarded by the common people as true, by the wise as false, and by rulers as useful" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Yav bende ateist olan türk diye başlık açıp kendimin, üstün insan videolarını mı paylaşsam acaba? ama hiç bir ateistin aşağılık kompleksi olmadığından yayılmadan dalga konusu olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 İbret alınıp paylaşılcak video bu mu ya ne kadar dar bir çapınız var. Böyle kandırıyorlar milleti işte. O da oldu bu da oldu diye. Sanki herkes okudu idrak etti şu kitabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=gT8LFrbBiqY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Dine inanmak, inanmamak tabii ki insanların tercihi. Ben inanmıyorum. İnana da saygı duyuyorum. Ama inananın da, inanmayana saygı duyması gerekiyor. Bizim ülkemizde bu saygı müessesesinin pek çok konuda olduğu gibi, bu konuda da tek taraflı işlediğini söylersem yanlış bir şey söylemiş olmam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 islamın benim icin tek güzel tarafı şu resim her gördüğümde gülüyorum asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 BonePART said: ben sunu anlamiyorum abi muslumanliga gecen insan bi anda 2 kelimesinden biri Allah oluyo ya abi adam benim toplam 25 senede demedigim kadar allah iceren kelimeyi 15 dakkada kuruyo şu mesaj kenarda dursun. türkçe karakter kullanmama dışında sadece 2-3 tane hata göze çarpıyor. tebrikler bone, azmin elinden hiçbir şeyin kurtulmadığını gösterdin bizlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 abi typosuz mesajlarimda var ki bi suru ornegin bu mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 BonePART said: http://www.youtube.com/watch?v=40-8BUXB17E AHAHA çok iyi bu ya arada alchemy gibi 3x 4x procluyo inşallahlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 KASHFLKJSFHLŞAJK darvinist tuu inşalla bat olredi dey no evribadi is kıriyeytıd inşalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 darwine kurban olsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ibret loading %99da takıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Pasta said: arada alchemy gibi 3x 4x procluyo inşallahlar SDFSGSDG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bide insanı sinir eden nokta,böyle konular açılınca,siyasi düşüncesine yada inancına uymayınca yeni gelinin bişeleri gördüğünde yataktan kaçması gibi ülkeden gitmeyi,yok efendim anketler türk halkının %999999 gibi bir bölümünün bu ülkeyi terketmek istediğini yazıyor v.s muhabbetleri,abi bi gidinde bu ülke rahatlasın ya ciddi diyorum,ben başbakan olsam gitmek isteyenlere göç parası v.s veririm,sevmeyen varsa gitsin adamı gündüz vakti ayar ediyorsunuz zaten cenazeden geldim,dini ve milli duygularım bizim çetin abinin yaptığı çiğ köfte gibi tavanda yapışık şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ne diyon lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar