Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Yav arkadaş 900 birikmiş konbaramda diye mesaj geldi ücretsiz arayın dedi baktım turkcelle bağlantılı bir firma speakTL diye http://www.tlyuklemehatti.com/ bu da siteleri. Aradım kadın çıktı ses kopuk kopuk geliyordu anlamadım zaten pek kredi kartını falan verdim neden verdiysem artık. İlk başta birşeylere onay verdim bir süre sonra yeniden sordu onaylıyormusunuz diye sonra çaktım benden para çıkacağını yok onaylamıyorum falan dedim neden dedi şöyle şöyle yapabiliriz dedi ben de yok kalsın şimdilik dedim kapadım telefonu. Sonra araştırdım biraz firmayı kredi kartı verdim diye baya bir şikayet vardı yok efendim istemediğim halde kredi kartımdan para çekmişler falan filan. İşkillendim açıkçası aradım işte böyle böyle yorumlar okudum emin olmak için aradım böyle bir hizmet istemiyorum falan dedim. Varmı konbara falan kullanan ? ben pek mantıklı bulmadım açıkçası önerdikleri şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 hoca her arayana kart nosu veriyorsan ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 O an dalgınlığıma geldi nasıl olduysa, normalde çok temkinliyimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 abi hem kartı göz göre göre verip bide utanmadan işkilleniosun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 geçmiş olsun çoktan boşaltmışlardır konbaranı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 İnternet bankacılığı kullanıyorum şimdiye kadar bir hareketlilik olmadı umarım ilerki zamanlarda da olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 TEBRİKLER KOL SAATİ KAZANDINIZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 NERDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ahah haftada 2 defa alıyorum o mesajı hyr onun arkasından turkcellde msg atıyor inanmayın diye.yinede inananlar var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Türkcell mesaj atıyor ve sitesinde o numarayı anlaşmalı kurum olarak gösteriyor öyle mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 bişeyin sana hakikaten 900 tl vermesi için 100 milyarlık falan harcaman lazım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 900 tl değil puan. Belli bir kontöre tekabül ediyo ama kaç hatırlamıyorum. Turkcelli aradım şimdi rahat olabilirsiniz turkcellin iş ortağı onlar dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Tesbih said: O an dalgınlığıma geldi nasıl olduysa, normalde çok temkinliyimdir. pin numaranı mı söylüyosun abi neyi dalgınlığına geldi 16 hane var orda okurken bile ayabilceğin bi süre var orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 MAL. GİRDİ ŞİMDİ. Kartım çalındı falan diye haber et acilen bütün masraflardan yırt. Yeni kart çıkarttır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Yok be usta uğraşmam. Aslında üye olmak mantıklı da işte şu an nakit darlığındayım yoksa yıllık üyelik alırdım. Firmanın güvenilirliğini sormuştum foruma temelinde ama kimse denememiş :D neyse dh de bikaç eleman kullanıyormuş sorun yokmuş 755 88 88 ve 755 44 44 iki farklı anlaşmalı firma birisi tlyukle.com diğeri tlyuklemehatti.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ya bunlar çözüm ortağı vs. adı altında firmalarla anlaşıp, onlar adına işlem, daha doğrusu dolandırıcılık yaparak para kazanıyorlar. Mesela TT ve Quicknet'te de var birkaç tanesi, sürekli arayıp tarife değişikliği öneriyorlar. Aslında çok saçma olan tarifelerin 3/4 içeriğini anlatmayıp safları kandırıyorlar. Sonra yaptıkları işlem başına TT'den para alıyorlar. Diğer tarafta aynı olaylar oluyor. Birde bir ara şey yapmışlar, TT müşterilerini arayıp tarife değişikliği diye onay alıp, eve adam yollayıp hemen belge imzalatıp TT'den hatları alıp, kendilerine taşıtmışlar. Babam anlatıyordu bir ara bir ton müşteri geliyordu sorun var ilgilenmiyorsunuz diye, bakıyoruz sistemden böyle kayıtlı bir müşteri yok xxx tarihinde iptal edilmiş hat vs. diye asdfasd Mağdur saf müşteri, kazanan onlar, suçlu TT, diğer firmalar vs. oluyor adfdas Bu tip adamlara para ödeyerek o firmalar zaten suçlu konumda da, neyse uzattım yine asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Adam/Kadın diyo ki 39 TL ver sana 24 TL lik kontör verelim sonra 2. yüklemende de 12 TL lik kontör verelim e zaten verdiğin parayı geri almış sayılırsın. Ha vardır 3-5 kurnaz işleri ama bilemedim tabi. Neyse sorun yok şimdilik ilerde olursa bilgilendiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 turkcellin haberi olmasına karşılık kendini turkcell kontör yükleme merkezi diye tanıtan biryer. Beni aramışlardı kredi kartı numaramı istemişlerdi, işte bişşi kazandınız blabla diye. Degedin dedim kapattım telefonu. Sonra nette araştırdım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Bu dünyada özellikle türkiyede ben size para verecem diye arayanı gördünüz mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 kombora tacirleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Kontör ne konbara ne ya , fakirler !! Alın bi hat işte faturalı , seçin düzgün bir tarife kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Garip bir iş ya bu firmaların yaptığı. Üye oluyosun hediye kontörler kazanıyorsun arada çekilişle eşyalar kazanıyorsun kontör yüklemek istediğin zaman 755 44 44 ü aradığında şifreni söyleyip miktarı söylüyorsun çat diye yükleniyor falan ama niye üyelik parası veresin. Ha büyük firmalar veriyormuş onu öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Gerçekten Speakse doğrudur. Speak Turkcellin çözüm ortağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Bunlar hilede olabiliyor, gerçekte telefonda işlem yapan bazı firmalar var fakat ben içeriğini iyice bilmeden telefonda işlem yaptırmam genellikle yerinde işle yaptırmak güvenli ne olduğunu biliyorsun ama bir firmanıın müşteri hizmetleri nosunu bilirsin ve alacağım hizmet hakkında detaylı bilgim olur o zaman belki zamandan tasarruf kazanmak için telefonda işlem yaptırabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 benim kafamı şey kurcaladı. niye 755 44 44 lan? 444 4 755 alamamış mı bu "kuruluş" diye sorarım direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar