vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 türkiyede mc domalts var mi, erkekler önde karilar arkada yürüyo di mi bidi bidi. bi noktadan sonra böyle sorular karsisinda testis gecmek sart zaten sdf. türkiye tatilinden okula 2 gün gec gelirsin, ''ay biz de zorla evlendirdiler mi acaba diye merak ettik eheü'' diye espriler patlatilir falan fsd. -yok kanka ausschwitz'e ugradim gelirken, hadi mazel tov! dersin kapar cenesini ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ahahahhahahhahaahhahahah eğer o cevabı hakkaten verdiysen sana reyiz title'ı verilsin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 verdim lan tabi! http://www.youtube.com/watch?v=yPsUxLLeV1E cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 alamanlara hitler kartini oynamak dunyanin en zevkli islerinden biri sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 evet. biz de anladık cevabı baya. iyi söylemişsin -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 türkçe yazmış nie anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 nesini anlamadin, ausschwitz ne bilmiyon mu? mazel tov da; http://en.wikipedia.org/wiki/Mazel_tov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ausschwitz ne. veya bi yer ismimi. nedir yani bu cevabın reyizliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 aushwitz diye bi yer varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 adam kindergarten terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 cahil. auschwitz ünlü nazi kamplarindan bi tanesi. http://en.wikipedia.org/wiki/Auschwitz_concentration_camp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 wikiiii ausschwitz en buyuk yahudi toplama kamplarindan biriydi hitler doneminde, muze simdi de. bakin biz boyle hayvanliklar yaptik diye gosteriyor almanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 hmm toplama kampıymış ok. okuyamıyorum bile lan onu. nerden bileyim ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 off ben vercektim cevabi atlamissin hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 yanlis yazmisim zaten caktirma hsst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 barbu said: hmm toplama kampıymış ok. okuyamıyorum bile lan onu. nerden bileyim ne. vay anasini, gercekten bilmiyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 cevapları düzgün şeylerde verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 hamsilipilav said: adam kindergarten terk ahahhahahahah aynen sdf. piyanist falan da mı izlemedin bilae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 wikiden bakınca hatırladım. daha doğrusu anladım. o kelimeyi öyle görsem sittin sene aklıma gelmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 hamsilipilav said: adam kindergarten terk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ben de okuyamıyorum abi. bariz düşünmem gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 said: wikiden bakınca hatırladım. daha doğrusu anladım. cirpinislar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 valla almanyada 2 üniversiteye başvurdum inşallah birinden biri kabul ederde basıp gidebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 hangilerine başvurdun kardeş söyleyelim gelir mi gelmez mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 hayır herkes almanca süper okuyor. direk kaynaktan tarih bilgisi almış bana gelip artistlik yapıyor. açtırmayın azımı, ezmiyim genel kültürümle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar