Floridsdorf Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Merhaba arkadaşlar henüz 18 yaşında bıyıkları yeni çıkmaya başlamış toy bir delikanlıyım. İlk defa bu sene oy vericem inşallah. Ancak kime oy vereceğimi bilmiyorum ailem CHP'ye oy veriyor senelerdir ancak bir türlü kazanamadılar. Benim istediğim gençleri ön planda tutucak yaşlıları arka planda, mümkünse din sözcüğünü bir polikacının ağzından duymayacağım, ve hamam böcek yada ninja kılıklı tarikatçıları böle nasıl desem hmm.. çattırmadan öldürücek böle ezicek böcek gibi.. Bu türde bir parti var mı ? Buna en yakın parti hangisi, kime oy vermeliyim ? Teşekkürler
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Bu işin aslı şudur, belli bi hayat görüşün vardır, seçime gircek partilerin manifestolarına bakarsın, hangisi senin görüşlerine en yakınsa o partiye verirsin oyunu. Ama ileri demokrasilerde bu iş öyle diil tabi, takım tutar gibi parti tutuyosun onlarda. Görüşlerini beğenmediğin (ya da ailenin, yakınlarının, vs.) partiye karşıt olan partilerden en çok oy alacak olana veriyosun oyunu. Ya da ne bileyim işte, lideri en karizmatik olana.
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 yok öyle bi parti chpye ver ama filmin sonu belli tayyip wins, flawless victory - fatality
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 oy vermemezlik yapma ve barajı geçicek birisine oy ver de kime verirsen ver. en kötüsü oy vermemek.
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 E ben bi parti kurayım madem benim gibi düşünen yok mu ? %10 barajı fln bişiyler var mış ne aptal bir kanun lan o. Şimdi benim arkamda 50 bin kiişi var oy atmış bana ama %10 barajını geçemedim diye 50bin kişinin sözü geçmicek mi, fikrimizi bile sormucaklar mı ? Bu demokrasimi lan lol... Ben bi tüzük hazırlayıp parti kuruyorum var mı gelen haha
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 O baraj biraz inatçıların önüne engel sadece aslında yoksa bdp ortada .
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 BabacumMostors said: bağa vir.. ahaha
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 bildiklerini ve yasadıklarını yüzlestir parti söylemleriyle ve sına... o zaman anlarsın hangisine oy vermen gerektigini.
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 chpye ver direk.yoksa şeriatı görürsün yakında.
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 çok iyi bir alternatif olmasa da chpye ver, en azından badem bıyıklılar imparatorluğundan kurtulana kadar. gidip barajı geçemeyecek partilere verirsen boşa bir oy olur o.
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 4 tane parti var memlekette; senin dediğin tanıma bir tek chp giriyor, diğerleri meclise falan giremiycek sende onlara oy atınca akp kazanmış sayılcak.
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Floridsdorf said: ve hamam böcek yada ninja kılıklı tarikatçıları böle nasıl desem hmm.. çattırmadan öldürücek böle ezicek böcek gibi.. aman tanrım gençlik nereye gidiyor böyle? http://www.uludagsozluk.com/k/farkl%C4%B1-d%C3%BC%C5%9F%C3%BCncelere-sayg%C4%B1-duymak/
sandalye Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Nerede oturuyorsun söyle belki o bölgeden adam gibi bağımsız aday vardır?
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mükemmel parti diye birşey yoktur. Keşke olsa ama senin düşüncelerine en yakın olan partiye desteğini vermen, senin paylaştığın düşüncelerinin de savunulması demektir. Temsil edilmen demektir. (%10 barajını geçebildiği takdirde tabi) Görüşün neyse, gördüğüm üzere internetin de var. Parti manifestolarını aç oku. Biz ne desek yalan. Hangisi sana yakınsa ona ver oyunu.
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 mhpye vericem abi ben, bu son olaylardan sonra çok acıdım heriflere cidden bari oy vererimde mutlu olsunlar. hele van mhp teşkilatının bdpye geçmesiyle kjasfhsjkgfs yazık yani adamlara mutlu olsunlar biraz
yav Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 chp'ye verceksin çok kafa yorulcak bir meselen yok dediklerine paralel olarak.
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 arkadaşım 18 yaşında ciddi bir şekilde buraya kime oy veriyim diye topic açtıysan türkiyenın geleceğinden daha önce kaygılanman gereken şeyler var gibi
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 mehapeye verebilirsin kurtları dökmekten baraş altında kalacak garibanlar.
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Sawer said: arkadaşım 18 yaşında ciddi bir şekilde buraya kime oy veriyim diye topic açtıysan türkiyenın geleceğinden daha önce kaygılanman gereken şeyler var gibi offf ne klasik anti-ergen rage idir bu. adam ne guzel geliyo fikir soruyo iste ne var bunda? tvde adam daha kibrisin yerini bilmiyo birak gelsin adam sorsun rahat rahat. peh
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 "roket adam" said: mehapeye verebilirsin kurtları dökmekten baraş altında kalacak garibanlar. Abi manisadan aldıkları oyla kalmazlar valla lan sdf Nasıl kalabalıktı bahçeli gelmiş, bizim okulun oraya bir sürü otobüs çekmişler off.
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 http://img.internethaber.com/gallery/12181/18.jpg osman pambık demiş miydim?
Öne çıkan mesajlar