Bone Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 hellgate london f2p olarak geri dönüyor, [sarcasm] oley çok sevindim [/sarcasm] http://www.gametrailers.com/video/hellgate-returns-hellgate-london/714122 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 bu oyun mmo'muydu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 hoş karakter tasarımları, güzel fikir nasıl ziyan edilirin en büyük örneklerinden hellgate:london Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Çıktığı gece azmo bilgisayarı bize getirmişti, aldık 22 de, oynadık, sabah olmadan bırakmıştık oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 neydi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 mmofpsrpgsurvivorinhalfhellhalfworld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 bill roperde artık çalıştığı radyodan katılır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 fena degildi ya :P cok umitle beklemistim, 3rd person diablo kisaca, coktan betasina uye oldum ben gene ciksin gene oynarim (15 dakika kadar)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 borderlands varken gereksiz ama serverlar büyük olursa güzel olabilir fakat yine 4-8 kişilik odalar falan olacak herhalde bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 hellgate london şu zamanlarda çıkmış olsaydı biraz daha fazla dayanırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Bu oyun MMO muydu, MMO'ydu da paralı mıydı, paralıydı da hala oynayan var mıydı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 diablo 2 battle net mantığının aynısı vardı oyunda. para ödemiyodun ama ekstra bişeyler için yine aylık ödeme vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 hiç para vermiyordun abi, direkt retail oyundu işte yani benim hatırladığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 işte dediğin gibiydi de ekstra bişeyler için aylık ödeme vardı ben de öyle hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 aha buldum. buydu işte: http://ve3d.ign.com/articles/news/34950/Hellgate-London-Subscriber-Perks-Announced Flagship has finally announced what Hellgate: London subscribers will get for their $9.95 monthly subscription fee: Elite Mode - Tougher mobs, tougher all round Hardcore Mode - Perma-death mode for your character Themed events and items - First begins on day of release, Halloween Guild Creation - What it says on the tin! Achievements - Slay 6,000 zombies, get a pat on the back, and maybe a bonus item too Extra Character Slots - 24 for you, 3 for non-subscribers Larger Stash - Twice the space as non-subscribers Name Color - Get a coloured name, wooo! Forum Icon - Makes you stand out on the official forums when bitching about the in-game ads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 daha cok guild wars benzeri idi oyun, oyle girdiginizde bir pub falan yoktu, metro istasyonlari vardi ilerledikce level aldikca orada da bir suru insan, aynen gw gibi iste, oralarda takil grup kur yardir, yani diablo benzeri gw tarzi idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 http://hellgate.t3fun.com/Home/Home.aspx üye olmak isteyenler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 belki tekrar bakarım, single oynamıştım ama bitirmeden hemen önce saveler uçmuştu meh, hatırlayınca üzüldüm. az uğraşmamıştım vendordan düzgün eşya çıkarmak için. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 üye olduktan sonra "do you have your key"li yere tıklayarak betaya apply yapabiliyosunuz. aynı ekranda anında cevap geliyo. ben kabul edildim. sözde %50 şansımız varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Tırttı bu oyun. Captain Obvious out. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Ozledim ben sanki ciksinda oyniyim bi, cok umut beslemistim zamaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 http://hellgate.t3fun.com/News/Notice_View.aspx?post_key=3 client torrentı çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ZyMnwMlqAPA http://www.youtube.com/watch?v=oyWD4XVJ3ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 videoları 30sn izleyemedim öyle tırt bi oyundu halen tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 indirip oynayabilen varmı? ben devamlı "Could not connect to authentication server" diye bir hata alıyorum launcher'ı tıkladığımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar